- 27 Ocak 2010
- 59.385
- 30.995
- 3.523
Cevap: STSL 11/12 H:17 | Galatasaray 0-0 Manisaspor | 1.Y | 21 Aralık
Ahhhh beeee iyi geldik Emre ile
Ahhhh beeee iyi geldik Emre ile
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kotu basladik, bu takim 2 derbi'de iyi oynadi sonra yine her zaman ki oyunumuza donduk. Bunu anlamakta zorlaniyorum. Hadi Orduspor anladik 2 derbiden ciktik 2 deplasman pes pese falan ama kendi evinde Manisa'ya karsi neden boyle oynarsin? Ilk dakika'da sansliydik direkten dondu top (girmeyecegi belliydi topun gidisatindan), umarim ters bir sonuc cikmaz.
Ujfa da kotu oynuyor suan.
Hakem net penaltimizi yedi veya tam ceza sahasi disinda da olabilir ama net fauldu/penaltiydi.
radyo linki verin ya
Herkes maç seçebilir, sen de ben de, en fanatiğim diyen de.. Hele de kombine biletiniz yoksa. Galatasarayı çok sevsek de işimiz var, başka zevklerimiz var, eşimiz dostumuz var. Elbet maç seçilir. Sorun yönetimin hiç araştırmadan taraftar profili çıkarmadan ben yaptım oldu şeklinde bilet fiyatı belirlemesi. Geçmiş senelerde seyirci ortalaman belli, 25 bin kişilik stattan 52 bin olanına geçmişsin, fikstür gereği 3-4 günde bir maç yapıyorsun ve çoğu maç haftaiçine denk geliyor. Bunları dikkate almadan böyle gerçek dışı bilet fiyatı belirlersen tribünlerin daha da boş olmasına sebep olursun.FB maçında bundan daha pahalı fiyatlara,yine hafta içi olmasına ve üstelik fb maçında yağmur olmasına rağmen stat tıklım tıklım doluyor da Manisa maçında dolmuyorsa bizim taraftar maç seçiyor demektir.