STSL 11/12 H:17 | Galatasaray 1-0 Manisaspor | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:17 | Galatasaray 1-0 Manisaspor | Maç Sonucu

Fatih Hoca korner için teşekkür ve tebrik etti Manisaya

FT: "Alparslan Dikmen'in bugün ölüm dönümü, onu da anıyoruz "

Bir diğer sevgilileri Hazard Ünal başkan keşke bize bir kıyak yapsa ikisinden birini getirse :(

Bana hazard deme ya :( takımın sağ kanatında hazard offff :(

[video=youtube;-CfamAKksd8]https://www.youtube.com/watch?v=-CfamAKksd8[/video]

Muslera ne dedi ligtv de ?

Fatih Hoca: Taile çıkmayacağım, buradayım..

Transferler ayın 1inde burada olsun istiyoruz..

Riera geldiğinden beri en iyi futbolunu oynadı..

Pınar Argun:- Tatil öncesi neler söylemek istersiniz? Fatih Terim:- Ben buradayim

Allahııımmm reziiliğime doyamıyorum.

Maçın 2. yarısını seyretmedim tarihten yazılım vardı o arada maçtan önce Derya abla (Hakan Balta'nın eşini) aramıştım (şike dosyaları sağolsun)

Derse öyle bi dalmışım ki maç sonucuna bakmayı bile unutmuşum. 5 dakika önce Derya Abla aradı kendimi tanıttım önce sonra bişey diyor musun tatlım dedi hakan abi üzülmesin dedim ama berabere bitmedi ki maçı aldık deyince renk attım burda resmen.

Evet maç sonucunu Derya abladan öğrenmiş bulunuyorum.

İlk yarıyı lider kapatmak çok gurur verici. Darısı diğer yarıya :)

K.Ozdes: "Galatasaray'in inanilmaz bir savunma anlayisi var. Ofansif anlamda uretken olamadik. Ama GS'a da cok firsat vermedik"

Adam haklı beyler.Sağlam savunma yapıyoruz..

Ligin en iyi takım savunması bizde dediğimde 5.haftaydı Yunus. Bariz belliydi. Rakiplerimizi (o zaman için bejeke-fener-bursa-ts) oranla en iyi bizdik.

FT :"Oyuncularım dinlenmeyi hakettiler. Ama ben burada Floryadayım. Tatil yok" adamsın hocam !

Tarih : 28.06.2011 FT Florya'da röportaj veriyor : "7/24 buradayız disiplin sağlamak zaman alacak yol geçen hanı olmuş. O yüzden yatağımı aldırdım"

Transferler ile ilgili söyledikleri hoşuma gitti.

Gerçekten takım olduk ya. Yabancılarımız çok karakterli, takımı ve taraftarı çok seviyorlar.

Ha ha ha! Şansal "Fatih Terim bize özlediğimiz Galatasaray'ı geri getirdi.Galatasaraysız bir lig renklerden birinin olmadığı lig solgun oluyordu tıpkı Fenerbahçe'nin, Beşiktaş'ın olmadığı bir ligin olacağı gibi":lol:

Bu sene af yok. Emegi gecen herkese tesekkürler. Uzun zamandan beri kalite olarak ezici bir takima sahip olmamistik. Ezici olmamizin en büyük nedeni de Fatih Terim´in takima olan etkisidir. Onu elestirenler onun neden Galatasaray icin gerekli oldugunu artik anlamistir diye düsünüyorum.

Iyiki varsin büyük Imparator

Kupa maçı ligin ilk yarısından önce mi ? Öyleyse melonun cezası kupa maçında gerçekleşmiş olur ve İBB maçında oynayabilir ?

Doğrumuyum ?

[video=youtube;QkkTy1Fpa6Y]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QkkTy1Fpa6Y[/video]

Şu gol sevinci herşeyi ortaya koyuyor.

Kupa maçı ligin ilk yarısından önce mi ? Öyleyse melonun cezası kupa maçında gerçekleşmiş olur ve İBB maçında oynayabilir ?

Doğrumuyum ?

Yanlışsın başkan, ligdeki sarı kart cezaları sadece lig için geçerli.. Kırmızı kartlar kupada geçerli sadece..

GELİYORUZ uLAN

Geri
Üst Alt