STSL 11/12 H:17 | Galatasaray 1-0 Manisaspor | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:17 | Galatasaray 1-0 Manisaspor | Maç Sonucu

arshavin tam aranan kan degilmi? ofansif orta saha-sol acik-sag acik oynuyor

Arshavin'in Arsenal'da yedek tutulmasi (yakinda kovulmasi) sol kanatta oynuyamamasi/oynamak istememesinden kaynaklaniyor.

Arshavin muthis transfer olur eger kanatta oynatmiyacaksak.

EDIT:Gerçi burasi Türkiye. EPL'mis gibi konusuyorum. Gelsin isterse sol bek oynasin yine katki yapar.

olm demin forumda transfer nöbet iaçılmıştı nereye gitti la niye kapattınız ya açsanıza

Beyler musleraya iş düştümü maçda, izleyemedim , biri özet geçerse sevinirim.

aslinda Muslera cok iyi bir mac cikardi 2 tane muthis kurtaris yapti ama sonucta bunlari yapmasi da gerek. her zaman gibi gittikce daha cok guven vermeye devam eder. Kalemiz emin ellerde!

mac icin, fazla diyilecek birsey yok. Manisa spor kendi yari sahasinda daha cok top dolastirdi, biz ise isabetsiz paslar yuzunden ve rakip takimin durmadan yaptiklari ufak fauller yuzunden bir turlu istenilen tempoya cikamadik. Sahada en iyi performanslardan birini gosteren Felipe Melo 30 tane ikili mucadelesine girdiyse hic birinie kayip etmedi! defans okay, kanatlar eh iste.. Eboue biraz daha hucuma donuktu, Kazim tikanmis bir oyun sergiledi heycan vermiyor. Emre Colak ise kendini sahada unutturuyor hem rakibe hem takim arkadaslarina, Elmander Baros kostular mucadele ettiler ama fazla birsey olmadi. Selcuk Frikikten vurdu top GIRDI! acildik ve bu golden sonra biraz daha rahatladik Rakip takim 68 de 10 kisi kalinca artik mac bizim elimize dustu, rakib cikamadi biz ise 3-4 pozisyonu bitiremedik ve mac sonunda hakli bir sekile 1-0 galibiyetimizle bitti.

Kemal Özdeş:" Galatasaray'ın inanılmaz bir takım savunması var"

taiwo eboue gibi geliyor bana.ne dersiniz?

Kemal Özdeş öyle bir konuştu ki,Manisa'ya olan sempatim arttı birden.

kontenjan olmasa taiwo,arshavin,drogba :)

Rıdvan doğruları mı söylüyor;ben mi yanlış anlıyorum :

Kotu oynadik ilk yari, 2. yari da iyi oynamadik idare ettik fakat golden sonra pozisyonlar bulduk yinede ama degerlendiremedik. Takimimizi tebrik ediyorum, uzun bir sure sonra ilk defa transfer donemini iple cekiyorum.

Bugün cok güzel bir gün

antalya 0-0 fener

GALATASARAY 1-0 Manisa

Holstein Kiel 2-0 Mainz << Kiel benim yasadigim kent 4 lig takimi bundeslia dan Mainz kupa dan atti ;D Kiel hayatinda ilk kez ceyrek finalde :D

ali dürüst geldi iki kelime etti gitti. koptum. :D

Geri
Üst Alt