STSL 11/12 H:18 | Galatasaray 4-1 İ.B.B. | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:18 | Galatasaray 4-1 İ.B.B. | Maç Sonucu

Melo bir Selçuk Şahin değil..

Ah be Mertan bir de seni görsem su yeşil çimlerde koşarken :D

Basın toplantısını takip edebilen olursa iyi olur,orada kesin sorarlar transferi.

yarın şikecilerin puan kaybını bekliyorum.....

@sporxcom SPORXCOM

Fatih Terim: Biz bu sahada 10 kişi kaldık 9 kişi kaldık, kimse bize sormadı ¨Rakip 10 kişi kalmasaydı ne olurdu?¨ diye.

o değilde Kazım gol attığında '' ahaha şimdi fb liler düşünsün yeaa xD , fb lilere girsin yea xD '' diyen adamlar 2 maç kötü oynayınca ıslıklıyor ya ayar oluyorum.

Kazım'ın geçen sene bize geldiğinden bu yana genel performansından çok olmasa da memnunum ben bedavaya ezeli rakibimizin oynatmadığı bir futbolcuydu kapasitesi ortada ne bekliyor ki taraftar anlamıyorum. Sağ kanada transfer şart o ayrı ama iyi bir yedek olur Kazım'dan

Aynı şey Engin içinde geçerli . O gol attığı bir hafta ve ondan önceki haftalarda asist falan yaptı burda yere göğe sığdıramadılar şimdi de kesinlikle onbir oyuncusu değil falan . Taraftar böyle olmamalı .

angut medyasi hala selcuk trabzondaki kadar verimli degil diyorlar ya,deli oluyorum.

selcuk 18 macta 6 gol-6 asistle oynuyor.daha ligin yarisi.

hoca "en yilerden biri engindi, yaptigi driblinglerle, kosularla."

cok katiliyorum

Morali bozulmasin diye ters baglama yapiyor.kapali kapilar ardinda gerekli uyarilari yapar.Yoksa taraftar bir ara onuda isliklar gibi oldu.Herkes goruyor sonucta.Bu kadar top ezilmez.

Takımın iskeleti sağlam olduktan sonra sürekliliği olan takımla her hafta 3 gol atarız.Melo yok attık ,bir ara Engin yoktu yine atmıştık.

Bugün tüm takımı alkışlıyorum.Hepsi mükemmeldi.

emre kaleyi uzaktan görme kapasitesini ortaya koymus oldu böylece, artik her mac en az 5 sut ceker

Webonun kırmızı kartına forumda değil diyenler o fotoğraflara gözlerini ayırmadan bi 20 sn. baksın..

ridvani nerden izleyebiliriz link varmi?

Morali bozulmasin diye ters baglama yapiyor.kapali kapilar ardinda gerekli uyarilari yapar.Yoksa taraftar bir ara onuda isliklar gibi oldu.Herkes goruyor sonucta.Bu kadar top ezilmez.

göbekte oynayan adamlarin risk almasini istedim dedi hoca, normal dedi bu

Geri
Üst Alt