STSL 11/12 H:18 | Galatasaray 4-1 İ.B.B. | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:18 | Galatasaray 4-1 İ.B.B. | Maç Sonucu

Ali Dürüst:'Suç varsa gerekli ceza neyse verilmeli,Kulüpler Birliği toplantısına tabiki katılacağız..Her kulüp temiz futbol ister.Talimatlar açık TFF'den gereğinin yapılmasını bekliyoruz.Klüpler birliği toplantısına katılacağız tabikide''

katilsinlarda baksinlar ne dolaplar dönüyor diye :)

Ali dürüst : transfer olmaması için elimden geleni yapacğım bitmiş gözüyle bakılan transferleri son anda bozmak için canımı dişime taktım çalışıyorum ...ben buarada oldğum süre içinde yeni transfer mi güler geçerim buna... nöbetçilerde boşuna beklemsinler ... yok işte lan transfer yok :D

Ali Dürüst:'Suç varsa gerekli ceza neyse verilmeli,Kulüpler Birliği toplantısına tabiki katılacağız..Her kulüp temiz futbol ister.Talimatlar açık TFF'den gereğinin yapılmasını bekliyoruz.Klüpler birliği toplantısına katılacağız tabikide''

Bu Ali Dürüst tuhaf bir adam, hic sevmiyorum yaptigi aciklamalari.

ulan ne şerefsiz adamlar var ya... Hala tartışıyolar , kırmızı kart değilmiş ntv'deki dingil söylüyo şimdi spor gecesinde.

çocuğun ayağı ne hale gelmiş....

geçen haftalarda fener-trabzon maçındaki kırmızı kart için "adamın gelişi kırmızı kart" diyenler ne oldu size ???

altyapıdan forvet çıkmayacak gibi. bi anıl dilaver kaldı. berk ismailin zamana ihtiyacı var.ibrahim selenki enterasan bi yetenek ama şans bulamadı. erdi güncanda kanat oynuyo artık(ki inanın daha iyi)bu velettede iş var.

hagının okulundan bı amerıkalı almıstık ne oldu kı ona ?

Ali dürüst : transfer olmaması için elimden geleni yapacğım bitmiş gözüyle bakılan transferleri son anda bozmak için canımı dişime taktım çalışıyorum ...ben buarada oldğum süre içinde yeni transfer mi güler geçerim buna... nöbetçilerde boşuna beklemsinler ... yok işte lan transfer yok :D

Yine mal mal konuşmuş Ali :asd:

emre colak icin cok önemli macti, bu macta gol yada sist yapmasaydi, cikis yapmis sayilmazdi ve isi giredi, son manisa macinda zaten oyundna alinmisti

cok iyi geldi bu mac emreye, artik daha rahat oynar

yuh herif 13 milyon euro degerinde :lol:

Geri
Üst Alt