STSL 11/12 H:18 | Galatasaray 4-1 İ.B.B. | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:18 | Galatasaray 4-1 İ.B.B. | Maç Sonucu

Bu selcuğun golünü nerden görürürz, youtube da bulamadım

Resme bak bee.! :)

8550_2.jpg

su selcukta tam bir aslan tipi var yahu, o gözler, o kaslar...

Facebook'tan:

A şahsı: Yarin turk medyasindaki ilk haber: "emre colak real madrid yolunda"

Ben: Gökhan Gönül: "Alves kadar iyiyim"

A şahsı: Ahmet cakar " arda messiden daha iyi"

Ben: Hacı burda Ahmet Çakar'ı mı konuşcaz Allah aşkına. O herifin abartılarını herkes biliyor.

C Şahsı: Federasyon; yeni transferler 5 ocktan once oynayamz

......Halis Ozkahya: Ben çok guzl oynadm istanbul beledyeye karşı

Ben:Bana Halis Özkahya'nın tek hatasını göster.

C Şahsı: Maçi izlemedin galiba aç yüzde yüz futbolu yorumları dinle!

Ben: Maçı izledim. Tek bir hatasını söyle. İzleyemiyorum şu anda.

C Şahsı: 3. Gol ofsayt webo kırmzı kart hatalı! ayrıca beldye teknk drektru maç sonu sewnyr ondan snra fenerbahçe şike yapıyor derler

Ama ben anlyrum szlri takmnz kazndgı zaman hakem de hata aramazsnz sivas macnda oldgu gbi yenldgnz zaman da hakeme ateş puskurursünüz

Ben: Bak. Ofsayt Halis Özkahya'nın hatası değil. Orda ofsayt olduğu doğrudur, sonuna kadar ofsayttır. Ama yan hakemin hatası.

Kırmızı karta gelince. Rakibin ayağına o şekilde basmak dünyanın her yerinde kırmızı karttır. Rakibinn topa vururken sen zıplayarak rakibin ayağına doğru ilerleyemezsin. Ayağına bastığı gün gibi ortada:

https://a.yfrog.com/img861/3779/osanv.jpg

Ben sana Halis Özkahya'nın tek hatasını söyleyim: Doka'ya kırmızı kart vermemesi. Engin topu çaldığında, yerden Engin'in dizine tekme atıyor, o pozisyon sabaha kadar kırmızı karttır.

Arif Erdem'in sevindiği falan yok. Sakin olarak maç hakkında yorum yapıyor.

C Şahsı: Tabi tabi hep öyle olur zaten dedgm gbi hakem szn gozunuzde hataszdr(kazandgnz maçlarda) Şu söyledgmde yaz bi kenara bu senede sewe seve degıl şike şike şampiyon FENER!

Ben:Hahahahahah... Halis kaç tane hata yapmış say ondan sonra konuş. Bu sene Fenerbahçe aleyhine kaç tane penaltı verilmedi say. Bekir, Bilica, Orhan Şam kaç kez smaçladı topu?

Neyse iyi akşamlar. A şahsı kadar objektif olamıyorsunuz. Gerçekleri biraz olsun kabul edin.

C Şahsı: Sen de burda ne drece objektif oldgnı cok guzel gostrysun Bak bkalm semih stoch alex mehmt topuz kaç kez dusurulms ceza sahasnda rakp kc kez elle ckarms işinze geleni goruyorsunuz!

Ben:Tamam

C Şahsı:Şuan mobilim ben yarın sna arif erdemin maç sonu fotgrafnda gondercem bak bkalm swnyr mu sewnmyor mu?

Ben:UEFA Kupası'nı kazanan tayfayla olmaktan Emre Belözoğlu bile mutluluk duyar. Resmi gördüm. Tafi, Ümit Davala, Hasan Şaş, Fatih Terim. Orda Emre B. olsa en az Arif kadar sevinirdi.

Ne kafasında bunlar yahu :asd:

Helal olsun Sergen sana be senın kadar bu adamların oynamasını ıstteyen olmadı en cok ınanan ısteyen sendin harbiden helal olsun bravo sana.

sağoll reis. ALTYAPI CANDIR.sıra onlarda !
374680_265131930203747_263020020414938_834546_250498004_n.jpg
ugurayhan_b.jpg

okan-derici-ruyada-gibiyim--48877.jpg

Berkin-1.jpg

Maçın en çok koşan adamıymış Emre.

@srfydn

Şeref Aydın

ara transferde 100% bir kanat oyuncusu alacagiz. ancak bu isim net degil. hoca almisken takima direkt girebilecek kalitede birini istiyor.

bundan haberdarmıyız beyler :D şeref reis döktürmüş :D

emrecolak1010 EMRE ÇOLAK

Allah ım sana sukurler olsunn ...

@srfydn

Şeref Aydın

ara transferde 100% bir kanat oyuncusu alacagiz. ancak bu isim net degil. hoca almisken takima direkt girebilecek kalitede birini istiyor.

bundan haberdarmıyız beyler :D şeref reis döktürmüş :D

Bu duyum sabah paylaşılmıştı.:)

arkadaslar 2.ye kac puan fark atarsak play off oynanmada otomatikmen sampionuz

Geri
Üst Alt