STSL 11/12 H:18 | Galatasaray 4-1 İ.B.B. | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:18 | Galatasaray 4-1 İ.B.B. | Maç Sonucu

pegasus alttan izledim maçı ilk defa. 1 belediye olmak üzere 4 gol önümde oldu.Hakkaten müthiş bir haz.Çok yakındı gerçekten.Heralde konuşulan,Selçuk Engin ve Emrenin performansıdır.Colin Kazım çıkarken ıslıklandı resmen.

ayak resmen içe cöktü webo bastıgı an direk kırmızı gayet dogru bi karar

"Hakan şükür tam konuşacakken Belediye antrenörü Arif Erdem ropörtaja geldi, Hakan'ın sözünü kestiler. Arif kariyerinde ilk defa Hakan'ı kesti" :weqweq:

ohaaaa. nerden buldunuz o ayak resmini yhaa

Formanın şort içine sokulma gerekliliği kalktı mı artık?

402854_10150494358787970_81537202969_8645124_2036879192_n.jpg

Yalnız Fatih Hocanında şu akredite kartını dışarıya çıkarmama inadından vazgeçmesi gerekiyor :) 5 bin Tl ceza yedik onun için fakat bir dahakine para ilede kurtulamayabiliriz. Bu inat nedir anlamıyorum ki.? Yani akredite kartını görünecek şekilde taksan ne olacak:) Ah Fatih Hocam ah..

Millet Kazım ve Hakan takıntısından vazgeçse iyi olacak.Adamlar Selçuk İnan sayfasında Kazım'ı eleştiriyor yahu.Ayıptır.

Formanın şort içine sokulma gerekliliği kalktı mı artık?

Öyle bi gereklilik ne zaman uygulandı ki :) Hepsi oyuna girdikten sonra formasını dışarı çıkartır, en azından benim gördüğüm bu.

Bugün Elmander çok isteksizdi.Kötü oynamasını geçtim eskisi gibi pres yapmadı orta sahaya yardım etmedi.İnşallah geçici bir durumdur.

Bugün Elmander çok isteksizdi.Kötü oynamasını geçtim eskisi gibi pres yapmadı orta sahaya yardım etmedi.İnşallah geçici bir durumdur.

Ufak bi sakatlık geçirmişti geçen hafta galiba, o yüzdendir.

hakan rezil oynadi

rakip azcik dis gostersin adam seriyor

2 kez bombos orta yapamadi

2 kez onune mukemmel paslar atildi bombosken leyla gibi geri dondu gidecek hali yok, baska kime gese o pas bi deparla ceza sahasina girerdi

3 kere savunmada inanilmaz hatalar yapti

daha ne yapsin degilmi

Yalnız Fatih Hocanında şu akredite kartını dışarıya çıkarmama inadından vazgeçmesi gerekiyor :) 5 bin Tl ceza yedik onun için fakat bir dahakine para ilede kurtulamayabiliriz. Bu inat nedir anlamıyorum ki.? Yani akredite kartını görünecek şekilde taksan ne olacak:) Ah Fatih Hocam ah..

Ceza kulübe değil direk F.Terim'e gelmisti.

Terim cebinden ödüyor o 5000'i yani. :)

Bence bile bile takmamaya devam ediyorsa bunun altında bile ekstra bir düşüncesi vardır Terim'in diye düşünüyorum acıkcası. :D

hakan rezil oynadi

rakip azcik dis gostersin adam seriyor

2 kez bombos orta yapamadi

2 kez onune mukemmel paslar atildi bombosken leyla gibi geri dondu gidecek hali yok, baska kime gese o pas bi deparla ceza sahasina girerdi

3 kere savunmada inanilmaz hatalar yapti

daha ne yapsin degilmi

Bu maç iyi oynadı diyenler vardı galiba, en net açıklama bu olmuş Hakan'la ilgili.

Bugün 3 4 kişiyle maç aldık bu önemli bişey aslında. emre-engin-selçuk-eboue.

Barosun golü ofsayttı. Dokanın pozisyonu kırmızıydı, Webonun pozisyonu kırmızıydı ve gördü buna itiraz olmamalıydı. Hakem ipin ucunu kaçırdı bariz.
Bu özet görüntülerdeki ofsayt cizgisine göremi degerlendiriyorsun o pozisyonu? Adamlar antu dan kuslar calistiriyor galiba ibbli futbolcu var orada ofsayti bozan iyi dikkat et,cizginin icine almamislar onu.Utanmasalar ofsayt cizgisini diagonal cekecekler.

Bu özet görüntülerdeki ofsayt cizgisine göremi degerlendiriyorsun o pozisyonu? Adamlar antu dan kuslar calistiriyor galiba ibbli futbolcu var orada ofsayti bozan iyi dikkat et,cizginin icine almamislar onu.Utanmasalar ofsayt cizgisini diagonal cekecekler.

Ofsaytti işte sen de yani

babalar gibi ofsayt beyler.

Geri
Üst Alt