Fırat Taştan
Aslan Üye
- 27 Ocak 2010
- 8.928
- 1
- 1.173
Cevap: STSL 11/12 H:18 | Galatasaray - İ.B.B. | 3 Ocak | 20.30
Ceyhun'a da biraz şans vermek lazım
Ceyhun'a da biraz şans vermek lazım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
RIERA11 Albert Riera
On the way to the game GALATASARAY-IBB, important to win to be 5 points ahead. De camino al partido, ganando estaremos 5 puntos lideres.
RIERA11 Albert Riera
On the way to the game GALATASARAY-IBB, important to win to be 5 points ahead. De camino al partido, ganando estaremos 5 puntos lideres.
ilk 11 mi acaba.gaza gelmiş
hayir ts maci baslamak üzere ama
ligtv var mi senin evinde?
RIERA11 Albert Riera
var çok şükür birazdan geçicem .
riera 11 başlar .
beyler forumda maçımızın konusuna ne zaman bişeyler yazsam puan kaybediyor takım.Bakalım adrenalin olsun.Yazıyorum ulan işte.![]()
Seyirci sayisi hakkinda bilgisi olan varmi arkadaslar, daha önce yazildiysa afola.
yaserin de vardi evinde ligtv
Seyirci sayisi hakkinda bilgisi olan varmi arkadaslar, daha önce yazildiysa afola.
evet çok özel insanlarız biz . dünyada 1 onda 1 bende 1 de ismini açıklamak istemeyen birisinde var.
beyler forumda maçımızın konusuna ne zaman bişeyler yazsam puan kaybediyor takım.Bakalım adrenalin olsun.Yazıyorum ulan işte.![]()
kizma yahu, saka yapiyorum.
ayrica, yemin ediyorum yaser olsan bile sorun yok benim icin, yeterki özelden mesaj yollama![]()