STSL 11/12 H:18 | Galatasaray 4-1 İ.B.B. | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:18 | Galatasaray 1-1 İ.B.B. | Devre Arası

Takımın birebirde etkili,hızlı bir kanat oyuncusuna ihtiyacı apaçık ortada.İnşallah yönetimde görüyordur bunu da transferde cimrilik yapmazlar.

isin ozu bizim cocuklar biraz havaya girmis ,kotu oynarsin ama kosmamak da neyin nesi

colak bi gol daha atacak

abi ya sağ kanada adam gibi kaliteli birini alın ya da verin formayı mertan oynasın ben bu kazıma katlanmak istemiyorum her maç bu kadar mı aciz oynanır yahu

Rezil oynuyoruz.

Sağ kanat etkinliği sıfır.

Sol tarafta da orjinal yeri olmayan Emre oynuyor ki normal yeri olmamasına rağmen kanat bindirmesi yapmaya çalışıyor.

Elmander bugün ilk defa kötü oynuyor. Adam hep iki kişilik oynuyordu ama bugün o da kötü olunca hücumdaki defolarımız fazlasıyla ortaya çıktı.

Cevap: STSL 11/12 H:18 | Galatasaray 1-1 İ.B.B. | 1.Yarı | 3 Ocak

Kim kime girmiş? Top ortada Semih daha hızlı davranıp sallıyor ayağını ve Webonun müdahelesi havada kalıyor. Bari kendimizi kandırmayalım al Elmanderin pozisyonu koy bunla çok benzer işte. Elmanderin pozisyonunda herkes isyan etmişti. Çıkartırım yorumları o maçtan. Herkes kendine göre adalet isteyince şikecilerinde düşmemek için lobi yapmalarınıda doğal karşılayalım olsun bitsin mi?

Tabanla girip o topu alabileceğini mi düşünüyorsun.Hoca yapma ya.Taban girmeyecek kırmızı görmeyecek daha basiti yok bunun.

İBB bizi ilk yarıda feci bozdu umarım ikinci yarıda gelen kırmızıyla birlikte toparlayıp kazanırız macı.

Engin cok kotu oynuyor,golde engin'in hatasi var.

Riera girebilir oyuna Engin'in yerine.

Riera, Kazım'dan hızlı. :o

Dokaya resmen hayran kaldım .Amrabat falan hikaye bu adamı alalım başka oyuncuya lüzum yok açık ara şampiyon oluruz.

Sabri Kazım'dan kötü oynamaz sağ açıkta daha ne diyim abi.

Sercan bir halt yapamaz ne orta açabilecek teknikte ne de şut çekecek beceride..alsın hızlı bir sekilde taca sürsün topu..2 transfer lazım ayı gibi bağırıyor ! İki kanatta oynayabilen biri ve her yerde yere düşmeyen isim bir forvet...elmanderin yanına uyuşması önemli ama..baros resmen leş bunu 1,5 yıldır görmemek icin kör olmak lazım

Cevap: STSL 11/12 H:18 | Galatasaray 1-1 İ.B.B. | 1.Yarı | 3 Ocak

kastisi falan yok bu işin hocam.tabanla adama giriyor dünyanın her yerinde kırmızı bu.

hakemin yorumu ağır dedim.

nerden çıktı bu kırmızı demiyorum. ben olsam vermezdim.

siz bırakın kırmızıyı filanda. b

bu takım iyi hazırlanmadan dönmüş. ulee kazım potaya smaç basacağına topu ayağında tutda iki düzgün pas.

Maç öncesi Zayatte kırmızı görecek diyordum Webo gördü, hadi be Zayatte utandırma beni.

Geri
Üst Alt