STSL 11/12 H:19 | Ankaragücü 0-0 Beşiktaş | Maç Sonucu | 8 Ocak

Cevap: STSL 11/12 H:19 | Ankaragücü 0-0 Beşiktaş | İlk Yarı

epey sertmis, kirmizi verilebilirdi sanki?

Aynen.Bir de BJK fena değil,TS bile Fb'den iyi biz sene başından beri hepsinden iyiyiz ama lig hala denge de gidiyor.Hala 2.Fb çok enterasan cidden.

Fb Yunanistan milli takımı,BJK Portekiz,TS Çek Cumhuriyeti ,biz Almanya gibiyiz ama puana yaznsımadı bu çok istendiği gibi.

ilk yari biter

Iyi direniyor ankara.

es ese karsi duran toptan gol olmasaydi, yine zorlaniyordu adamlar

es es ayrica rezil oynadi, rezil, hicbirsey oynamadi zaten

Evet orasına katılıyorum ama yinede bellı bir tempo yaratabiliyorlar zaman zaman ama mesela belediye maçında 1 puanı kurtardılar aynı şekilde samsun maçıda istikrarsızlar gerçekten bugun yine aynı işte bunun nedenı de butun yuk fernandeste bitiyor fernandes iyiyse iyiler kötüyse yaratıcılık sıfıra yakın

Turgut ve Ishak iyi oyuncular.

ilk yari bitti, gercekten kötü bir mac oluyor bjk icin.

ama bir gol, farka götürür maci bjk icin

Cevap: STSL 11/12 H:19 | Ankaragücü 0-0 Beşiktaş | Devre Arası

BJK sefilleri oynuyor.

Ankaragucune Ufuk, Mertan, Okan ve Berikini sezon sonuna kadar versek baya bi sans bulurlar gibi.

Birde bu Turgut fena oyuncu degilmis. Yigitten bariz daha teknik ve topu bilen biri.

Turgut beki bize gelir fatih hoca parlatir onu :D

Turgut gerçekten faydalı bir adam tekniği de iyi yaşı genç yedekte aydın oturacağına ya da yiğite 3m vereceğine bu adam 750 bine biter üstelik forvet ve kanatta oyanayabilir.

ishak doğan :Pozisyon: Defans - Stoper

Ayak: sol ayak

bu çocuk solbekte iş yapar,yapıyoda. alak işte :(

harbiden, yedekelrimizi ankaragucune kiralasak

Berabere biterse

Canlı Puan durumu in

1.Galatasaray 43

2.Fenerbahçe 36

3.Beşiktaş 36

4.Eskişehir 31

5.Trabzonspor 30

oluyor.FB bir maç oynamadı tabi.Canlı puan durumu off.

Ben Fb'nin yarın Antep'e takılabileceğini düşünüyorum eğer o maç tahmin ettiğim gibi biterse şu ana kadar yansımadığını düşündüğüm puan avantajı PLAY-OFF SAÇMALIĞINA RAĞMEN GELEBİLİR.Gerçi HÜSEYİN GÖÇEKLER,ÖZGÜR YANKAYALAR,YUNUS YILDIRIMLAR,ABDULLAH YILMAZLAR BİTMEZ,BİR MAÇA BAKAR YİNE AMA O KORKUYU SALMAK ÖNEMLİ.

Yok da şu takımı rahat rahat yenemiyorlar daha sonra gidip orada burada bize iftiralar atıyorlar ya nediym.

Aynen.Bir de BJK fena değil,TS bile Fb'den iyi biz sene başından beri hepsinden iyiyiz ama lig hala denge de gidiyor.Hala 2.Fb çok enterasan cidden.

Fb Yunanistan milli takımı,BJK Portekiz,TS Çek Cumhuriyeti ,biz Almanya gibiyiz ama puana yaznsımadı bu çok istendiği gibi.

Biz o kadar çok saçma sapan puanlar kaybettik ki karabükü herkes yendi biz berabere kaldık antep gibi bir takımdan 4 yedik mersini herkes yendi biz berabere kaldık olmaması gereken puan kayıplarıydı bunlar

BJK sefilleri oynuyor.

Ankaragucune Ufuk, Mertan, Okan ve Berikini sezon sonuna kadar versek baya bi sans bulurlar gibi.

Birde bu Turgut fena oyuncu degilmis. Yigitten bariz daha teknik ve topu bilen biri.

çok mantıklı bizim gençleri kiralık verelim ankaraya ücretleri de biz ödeyelim çok geliştirirler kendilerini

Berabere biterse

Canlı Puan durumu in

1.Galatasaray 43

2.Fenerbahçe 36

3.Beşiktaş 36

4.Eskişehir 31

5.Trabzonspor 30

oluyor.FB bir maç oynamadı tabi.Canlı puan durumu off.

Ben Fb'nin yarın Antep'e takılabileceğini düşünüyorum eğer o maç tahmin ettiğim gibi biterse şu ana kadar yansımadığını düşündüğüm puan avantajı PLAY-OFF SAÇMALIĞINA RAĞMEN GELEBİLİR.Gerçi HÜSEYİN GÖÇEKLER,ÖZGÜR YANKAYALAR,YUNUS YILDIRIMLAR,ABDULLAH YILMAZLAR BİTMEZ,BİR MAÇA BAKAR YİNE AMA O KORKUYU SALMAK ÖNEMLİ.

ne fb, nede bjk takilir.

malesef.

antepte hele ugur boral oynarsa, kendi kalesine gol bile atabilir

Biz o kadar çok saçma sapan puanlar kaybettik ki karabükü herkes yendi biz berabere kaldık antep gibi bir takımdan 4 yedik mersini herkes yendi biz berabere kaldık olmaması gereken puan kayıplarıydı bunlar

Antep maçı hakem katliamı,Karabük maçı sene başı formumuz iyi değildi ve Bünyamin saolsun diyorum.Mersin maçında top sevmedi maalesef.

Ben bir tek bizim kötü olmamızdan kaynaklanan puan kaybı olarak Antalya maçını görüyorum bir de tabi ki ilk yarıda ki İBB maçı var.

Geri
Üst Alt