STSL 11/12 H:19 | Fenerbahçe 3-1 Gaziantepspor | Maç Sonucu | 9 Ocak

Cevap: STSL 11/12 H:19 | Fenerbahçe 2-1 Gaziantepspor | 2. Yarı

Arkadaslar neden üzülüyorsunuz anlamadim. Yensinler, puan durum ayni olsun fark etmez, biz onlara Kadiköy'de koymaliyiz, kalitemizi göstermeliyiz, biz isimize bakmaliyiz, her güclü takim gelsin karsimiza bu Ligde hepsini ezip gecmeliyiz.

Bakalım hakem kaç dk uzatcak.

iyi oldu bu.2-0 dan çevirdiğimiz maç için samsuna bi sürü laf ettiler dün.üstelik elle tutulur hiç bi pozisyon hiç bi yanlış yoktu samsunda.şimdi kerim kırmızı yedi aynısı bize olsa ne şike kalmıştı ne bişi...haır hakkında 600 sayfa şike kanıtı olan bi takım adı geçmeyen tek takım olan bize böyle çamur atıyo ya çok komik değil mi sizce de :D antep zamanında 3-0 dan maç verdi 1-0 dan kı veremicek boşverin

adama koyan da bu zaten, fb suanda maksimum 28 puan toplamis olmaliydi aslind ama adamalr bu kötü kadroya ragmen , berbat futbola ragmen 40 puan yapicakalr nerdeyse

kerim zengin öyle güzel sabote ettiki takımı hakem öyle doğradıki takımı

nefret ediyorum ya tiksiniyorum şu şerefsizlerden gram top oynamadıkları maçta 2 1 öne geçtiler bide tribündeki haysiyetsizler bizimle kimse başa çıkamaz diye bağırıyor ... nasıl büyük bi şerefsiz lanj bunlar aykutun açıklamalrı bnce bu hafta yaradı işe yaarya artık tek bi kelime bulamıyorum bunlara tiksiniyorum

O nasıl bir tezahürattır, Ordu falan puan kaybettiğiniz maçlarda ne oldu ? "Fener'le kimse başa çıkamaz" nedir ya?

Çamaşır suyu reklamı mı ne vardı, bilmem ne ile kimse başa çıkamaz diyordu :) Yazık ya.

Şike var.

Azcık öne çıktı pozisyona giriyor Antep. Mallar sizi.

sosayi almak hataydi oyundan

Okuyun!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bu maçı fenerin kazanmasının hiç bir önemi yoktur.Nitekim daha öncede fener alenen şike yapmış kısa vadeli başarı elde edip sonucunda rezil olmuştur.Allah yukarda olduğu sürece fener asla büyük zaferlere imza atamaz.Ne zamanki şeytanın esaretinden kurtulurlar o zaman çok iyi yere gelecekler.Yıllarca hangi maçta şike olduğunu,yöneticilerinin federasyonun ne olduğunu söyledik,anlatamadık.Sonunda ilahi adalet tecelli etti ve yerin dibine girdiler.Asla bunları unutmayın.

Maçın özeti ;

Bu maçta Antep puan kaybederse tek sorumlusu takımı satan Kerim Zengin dir.Eğer bu oyuncu diğer maçlarda oynarsa,Antep gözümde tamamen biter.Yöneticiler bu durumlara pasif kalmamalı.Bugün şike yapan,hapse giren oyuncunun çıktıktan sonra bi takıma transfer olması aşşağılık bir durumdur.Türkiye ligine yakışır bi durum.Eğer Kerim oynamaya devam ederse onlardan farkı kalmaz.Antepli varsa olaya sessiz kalmasın.Yazık!

fenerbahe43gaziantepspor.jpg

dejavu terk

oldum la :SS:

ulan antep bu oynadigin yarisini 10 dakika once oynasaydin

kaznip gidecekdiniz mallar

Popov = mal.

Anadolu takımları kadar salak takım yok dünyada. Öne geçtikleri maçta hemen geriye yaslanıyorlar salaklar halbuki normal oynasanız farkı arttıracaksınız yada en azından yemiyeceksiniz. Dün mesela Eskişehirspor gol attı 45 dk savunma yaptı 10 kişi Sivasspor karşısında koruyamadı galibiyeti hepsi aynı salak

'ince ince dograniyoruz' mesajı doğru yerlere gitmiş herhalde.

ulan antep 2-1 olduktan sonrami cikiyorsun ,daha once ciksan mac simdi lehine farkti!!!!

antep atacak

6 dk uzatma

altunterim Osman Altunterim

2011: Rakibimizin penaltıları incelensin.. 2012: Güç dengeleri değişti.. Sonuç: Müspet.. Çıkar: Menfi!

Geri
Üst Alt