STSL 11/12 H:19 | Fenerbahçe 3-1 Gaziantepspor | Maç Sonucu | 9 Ocak

Cevap: STSL 11/12 H:19 | Fenerbahçe 3-1 Gaziantepspor | Maç Sonucu

ridev dilmen : topuzun baya golu oldu degilmi guntekin 2 felan oldu :)

Yok arkadaş bunlar pankart açmayı başkanlarından öğrenmiş kesin....

Başkanları gibi herşeyi yüzüne gözüne bulaştırıyorlar :D :D D:

374793_10150535588618905_608073904_8707893_582313805_n.jpg

Hiç kimse kusura bakmasın ama Antep tek kale top oynuyo .

45+3'te adamın aptallığından kırmızı yiyo .

İkinci yarı başlarken elektrikler gidiyo .

Ve fener 3 gol atıyo . Ben burda bişey ararım .

Ya bunları kadıköyde evire çevire öpemessek yazıklar olsun bize,öyle bir bağırtalımki metristen duyulsun,abitoğlu değil köroğlu gelse kurtaramasın...

Hiç kimse kusura bakmasın ama Antep tek kale top oynuyo .

45+3'te adamın aptallığından kırmızı yiyo .

İkinci yarı başlarken elektrikler gidiyo .

Ve fener 3 gol atıyo . Ben burda bişey ararım .

sikecilerden bahswdiyoruz, sike yaptilar kemalin yaptigi asla normald egil

[video=youtube;kZ2q3GeHxdE]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=kZ2q3GeHxdE[/video]
sikecilerden bahswdiyoruz, sike yaptilar kemalin yaptigi asla normald egil

SHAQİRİ ne çalımlar atmış bi bak !:o

eyvallah ama gelmicek o adam bize

Boşuna bu kadar stres yapıyorsunuz.

1- Bu arkadaşlar, bu kadroyla, bu futbolla yırtınsalar bile şampiyon olamazlar. İlk deplasmanda puan kaybedeceklerdir.

2- Bu arkadaşlar ligin misafir takımı. Her maçlarını kazanıp 10 puan önde olsalar bile, Play off başladığında ligde olmayacaklar....O nedenle biraz daha nazik davranmalıyız.

@_UnalAysal_

Ünal Aysal

Kırmızı kartı iyi akıl ettiniz panpa! @azizyildirim_

Fenerbahçe, Kadiköy'de yenilmiyor!, fenerbahçe haberleri

"Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki son mağlubiyetini 2009-2010 sezonunun 22. haftasında, 22 Şubat 2010'da Bursaspor'a karşı 3-2'lik skorla alan sarı-lacivertli ekip, bu maçın ardından çıktığı 32 maçın 26'sını kazanırken, 6 maçı berabere tamamladı."

bu daha ne kadar devam edecek ? kim yenecek bunları Kadiköy'de? biz böyle bir seri yapmaya kalkalım deriz, Antep maçını hatırlarız hemen 4-2'lik.

biz yenelim diyeceğim, ne kadar iyi oynarsak da oynayalım orada şans, hakem, seyirci, pislik... bunlardan en fazla berabere kalırız.

bizden başka da kimse yenemez, 2-0 öne geçip, hakem karşısında olmaması gerekiyor.

demek ki böyle gidecek bu Kadiköy'deki yenilmezlik.

aykut ne demis, aykut, güc dengesi nasil demis simdi

"Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki son mağlubiyetini 2009-2010 sezonunun 22. haftasında, 22 Şubat 2010'da Bursaspor'a karşı 3-2'lik skorla alan sarı-lacivertli ekip, bu maçın ardından çıktığı 32 maçın 26'sını kazanırken, 6 maçı berabere tamamladı."

bu daha ne kadar devam edecek ? kim yenecek bunları Kadiköy'de? biz böyle bir seri yapmaya kalkalım deriz, Antep maçını hatırlarız hemen 4-2'lik.

biz yenelim diyeceğim, ne kadar iyi oynarsak da oynayalım orada şans, hakem, seyirci, pislik... bunlardan en fazla berabere kalırız.

bizden başka da kimse yenemez, 2-0 öne geçip, hakem karşısında olmaması gerekiyor.

o 32 maçın en az 10 u hakemler sayesinde ,şikeli galibiyetlerdir.kupa maçında konya yener bakarsın:asd:

Puan tablosu her şeyden önemli. İsterlerse 10 maç üst üste kazansınlar Kadıköy'de, umrumda değil. Sonuçta alacakları 3 puan, fazlası değil.

Tıpkı 6-0 hikayesi gibi. Onlar 6-0'la 3 puan aldılar, biz 5-1'le hasretini çektikleri Türkiye KUPA51'nı aldık.

ts nin kupasina fotoc ekiyormus fenerliler haha

Bu sene bunlar bi tek bizimle 11-11 mac yaptılar ondada gömdük sahaya acaba ne zaman bi daha 11-11 mac yapıcaklar cok merak ediyorum?

La ne kafanızı bozuyorsunuz,fener yolcu zaten.Ben fener yenildiğinde makarasından seviniyorum eziklerin o halini görünce :D Yenmeleri hiçbirşey ifade etmiyor.Düşecekler zaten.

Rica ediyorum su istatikliklere bakan arkadaslara bi baksınlar portala ekliyosunuzya harbiden merak ettim bu sene fenerin rakipleri kac kırmızı görmüş bunları nerde görmüş ve maclar nasıl sonuclanmıs

La ne kafanızı bozuyorsunuz,fener yolcu zaten.Ben fener yenildiğinde makarasından seviniyorum eziklerin o halini görünce :D Yenmeleri hiçbirşey ifade etmiyor.Düşecekler zaten.

aynen .23 konuk dağılın şimdi.gidin azizeye put gibi tapın aklına koduklarım.

Geri
Üst Alt