STSL 11/12 H:19 | Samsunspor 2-4 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:19 | Samsunspor 2-4 Galatasaray | Maç Sonucu

emrecolak1010 EMRE ÇOLAK

Allah ım sana sukurler olsunn ..

Fenerlilere selam olsun

[video=youtube;kp3PiI6rkoU]https://www.youtube.com/watch?v=kp3PiI6rkoU&feature=player_embedded[/video]

colin_kazim08

Bravo sercan!!!!!! Bravo!!! Tebrikler!!!

TRT 3'de maç özeti var.

macin özeti lütfen yeni geldim

hadiiiiiiiiiiiiiiiii

''Umarım yeniliriz, bu maç gitti, xxx futbolcunun ..... yapayım'' diyen sözde Galatasaray'lılar nerede? Çok değil 1 saat önce bunları söylüyorlardı?
Tamda bunu yazacaktım. Mesajlarını editliyorlardır. Cidden ne ararsan vardı. Hakettikleri cezayı alanlarda var.

Fatih Terimin İlk Yarı Konuşması

,,Uyari Kelimesi cok hafif kalir''

Kim bilir nasil bi firca cekmistir Imparator :D

[video=youtube;6ATOgucND44]https://www.youtube.com/watch?v=6ATOgucND44&feature=player_embedded[/video]

2-0 geriye düşsek bile başkanımız inip hakem odasını basmıyor maç günlerini ayarlamıyor hakemleri ayarlamıyor t.direktörümüz maç kadrolarını maçtan önce almıyor.. Ne Mutlu bize..

MACI ANLATAN VIDEO;

[video=youtube;lBOnIyukswY]https://www.youtube.com/watch?v=lBOnIyukswY&feature=player_embedded[/video]

2 Resim arasındaki tek fark.

:)Sabri Sarıoğlu:)

491224137.jpg

Arkadaslar son anda bir isim cikti maca bakamadim :( Özet verebilecek biri varmi? Kim iyi kim kötü oynadi?

Renktas ilk yarı Sabri defansta çok açık verdi . Melo da riskli tip oynadı . Yediğimiz 2. Gol Melo nun kaptırdığı top sonucunda oldu . İkinci yarıya Fatih Terim Sabriyi oyundan aldı . Sabrının yerine Ujfalusiyi sag beke çekti . Melo stopere gecti . 50. Dakikada Semih ile golü bulduk . Bu Dakika'dan sonra Riera nin da iyi futbolu ile önce beraberliği sağladık . Ardından attığımız 2 golle macı cevirdik

Geriden gelip maç kazanmayı özlemişiz. Ligdeki psikojik avantajda bizde artık.

o golde 2 dakika durmadan GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL diye bagirdim

Sesim kısıldı hiç sorma. Komşulardan şikayet geldi.. Maç son ses üstüne bir de ben bağırıyorum.. Çoook güzeldi herşeye rağmen. :)

Tamda bunu yazacaktım. Mesajlarını editliyorlardır. Cidden ne ararsan vardı. Hakettikleri cezayı alanlarda var.

Adamlar her fırsatta yönetime hocaya oyunculara sallıyorlar burada insanlara sinir krizleri geçirtiyorlar sonra hiç bişey olmamış gibi davranıyorlar.

Sallamak için kupa ve karabük maç şansları var daha bakalım.

Geri
Üst Alt