STSL 11/12 H:2 | Galatasaray 3–1 Samsunspor | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:2 | Galatasaray 3–1 Samsunspor | 18 Eylül | Maç Sonucu

Hesap ortada arkadaşlar, vizyonsuzluğun hesabı: Drogba ve Podolski gelse idi, bu stad full çeker miydi bu maç? çekerdi... Gelelim bir maçın zararına:

35.000 seyirci yerine, 50.000 seyrici geldi diyelim. 15.000 seyirci fark yapar. Ortalama 100TL diyelim bilet başına (aslında daha yüksek olur, çünkü satılan biletlerin çoğunluğu ucuz yerlerden, Drogba ve Podolski'yi seyretmek için 200-300TLden kaçınmayacaktır imkanı olanlar)

15.000 x 100 = 1.500.000TL = 700 bin Euro!!! Bir maçtan zararımız.

Şimdi bunu 20 ile çarpın, Eder size 14 milyon Euro. Drogba ve Podolski gelse, en az 150 bin ek forma satışı olurdu desek... Oradan da 6 milyon Euro. Eder size 20 milyon Euro.

İşte size vizyonsuz yöneticinin bedeli. 20 milyon Euro. Bunlara mı destek vereceğiz???

Türkiye'de maçların % 50 doluluk oranıyla oynandığından haberiniz yok sanırım. :o

Hesap ortada arkadaşlar, vizyonsuzluğun hesabı: Drogba ve Podolski gelse idi, bu stad full çeker miydi bu maç? çekerdi... Gelelim bir maçın zararına:

35.000 seyirci yerine, 50.000 seyrici geldi diyelim. 15.000 seyirci fark yapar. Ortalama 100TL diyelim bilet başına (aslında daha yüksek olur, çünkü satılan biletlerin çoğunluğu ucuz yerlerden, Drogba ve Podolski'yi seyretmek için 200-300TLden kaçınmayacaktır imkanı olanlar)

Şimdi bunu 20 ile çarpın, Eder size 14 milyon Euro. Drogba ve Podolski gelse, en az 150 bin ek forma satışı olurdu desek... Oradan da 6 milyon Euro. Eder size 20 milyon Euro.

İşte size vizyonsuz yöneticinin bedeli. 20 milyon Euro. Bunlara mı destek vereceğiz???

Kusura bakma hesap ve şartlar bakımından düz lise terk.

podolski gelseydi baldırında çekme olur 4 ay sahalardan uzak kalırdı oynatamadan göderirdik zarara girerdik onuda ekle hocam

Buradaki itiraz, potansiyeli pratiğe çeviremeyen vizyonsuz yöneticilere, onlar ellerinden geleni yaptıktan sonra bu taraftar %100 destek verir. Ama her yıldıza bir kulp takıp, yöneticiler arası hesaplaşmalar yüzünden alelacele, Fatih Terim'e rağmen, Arda'yı gönderen, sonra da yerini dolduramayan bu beceriksizliğe, ne takımın ne de taraftarın artık tahammülü yok!

5 senedir bekliyoruz zaten.

Bu kulübün muhasebecilerine bence boşuna maaş veriyorlar.versinler tüm yetkiyi Hamit Tumer'e uçurur takımı.

Bugün de gördük ki biz 4-4-2 oynamalıyız. İlk maçta da olduğu gibi Melo harika oynadı. Eğer Selçuk da tam kapasiteyle oynamaya başlarsa çok daha iyi bir futbol izleyeceğimize eminim. Takımda Sercan'ın ve Elmander'in ilk 11 in bankosu olmalarından yanayım.

Türkiye'de maçların % 50 doluluk oranıyla oynandığından haberiniz yok sanırım. :o

Varsayım yaparken, ne kadar genelden gelirsek, o kadar hata payı olur.

Soru şu: Bu takımda Drogba ve Podolski olsa idi, maça kaç kişi gelirdi?

Ben diyorum ki, 50 bin. Siz ne diyorsunuz?

Kusura bakma hesap ve şartlar bakımından düz lise terk.

Maksimum potansiyeli görmek açısından, gayet mantıklı bir hesap bu. Buna düz lise terk diyorsan, sen orta terk? :asd:

Ama yoklar, peki sence Messi ve Xavi olsa kac kisi gelirdi? Pekiiii, peki C. Ronaldo olsa mi daha fazla gelirdi yoksa Messi mi? Pekiii, Adebayor olsa ama Sarp kalsa kac kisi gelirdi? Pekii...

Anlamsiz.

Bizim stadın dolması için derbi veya önemli bir avrupa maçı olması lazım, transfer falan değil. Fazla büyük yapıldı stad. O kadar -maça giden- tarafatarımız yok bizim.

Ali Sami Yen de dolmuyordu o ayrı, ama bu stat aynı kalitede, fakat 35-40bin kapasitede olsa, genelde dolu tribünlere oynuyor olurduk. Neyse.

Bu maçta gelen kişilerin %8.5'nin 2 katının 1600 eksiği kadar.

Drogba'yı ben de isterdim ancak o adama senede 7 milyon € falan vermelisin ki ikna edesin. Bu da bizim gibi bir takımı aşar. Her şeyden önce dengeleri bozar. Podolski hiç de öyle seyirci kitlesi kazandıracak birisi değil. Gelseydi elbette yararlı olabilirdi ama onun gelmesiyle kimsenin "vay Podolskiyi aldık, adam dünya yıldızı. 4-5 formasını alalım. Kombine de alınır bu adam için." diyeceğini sanmıyorum.

Buradaki itiraz, potansiyeli pratiğe çeviremeyen vizyonsuz yöneticilere, onlar ellerinden geleni yaptıktan sonra bu taraftar %100 destek verir. Ama her yıldıza bir kulp takıp, yöneticiler arası hesaplaşmalar yüzünden alelacele, Fatih Terim'e rağmen, Arda'yı gönderen, sonra da yerini dolduramayan bu beceriksizliğe, ne takımın ne de taraftarın artık tahammülü yok!

5 senedir bekliyoruz zaten.

arda gitmek istedi ve gönderildi, bu kadar basit

burası galatasaray, gitmek isteyene kal denmez

5 sene falan da değil, 1 sene bile olmadı bu yönetim geleli

O kadar eminsiniz ki Podolski-Drogba vesaire yıldızlar gelince 50.000 kişinin istisnasız her maç dolacağına. İddia ediyorum isterse Messi transfer edilsin o stadın dolmadığı çok maç olur. Stadın dolması için (özellikle o pahalı biletlerin satılması için) birincisi çıkıştaki trafik ve metro karmaşasının çözülmesi lazım. İkincisi hiç otopark ve ulaşım sorunu olmamalı, arabasıyla gelen biletli seyirci rahatlıkla otoparka arabasını koymalı. Üçüncüsü herkesin adam gibi biletindeki, kombinesindeki belirli koltuğa oturması sağlanmalı. Üçüncüsü stad içi konforu eksiksiz sağlanmalı, tuvalet temizliği, yeme-içme gibi temel ihtiyaçların kolaylıkla halledilmesinin sağlanması yanında soğuk havalarda tribün ısıtmaları da olmalı. İnsanlar bir taraflarının donacağını bilirlerse 200-300 lira verip atıyorum Mersin İdmanyurdu maçına gelmezler.

Bugün de gördük ki biz 4-4-2 oynamalıyız. İlk maçta da olduğu gibi Melo harika oynadı. Eğer Selçuk da tam kapasiteyle oynamaya başlarsa çok daha iyi bir futbol izleyeceğimize eminim. Takımda Sercan'ın ve Elmander'in ilk 11 in bankosu olmalarından yanayım.

+1

Türkiye'de bilet fiyatları çok yüksek kim ne derse desin...

50-100-150 çok büyük para.....

Mesela evinde antalya-karabük-sivas gibi maçlara taş çatlasın 35 bin kişi gelir...

Stadının dolu olmasını istiyorsan bilet fiyatlarını bu gibi maçlarda 20-30-40 tl yapacaksın..

Loca'da oturup bilet fiyatı belirlenmez...

Birde başka bir konu dikkatimi çekti... özetlere bakarken..

MİY-Ordu gibi iki yeni takımın stadları bile yarı yarıya boş.. çok garip ve düşündürücü...

Bu takımlar 2.lige düştümü 20 sene sonra ancak gelirler tekrar...

Geri
Üst Alt