- 1 Eylül 2009
- 4.092
- 1
- 1.308
Cevap: STSL 11/12 H:2 | Galatasaray – Samsunspor | 18 Eylül | 20.00
Eboue pek sırıtmaz ama Riera geri yardım etmez bence ;ancak içerdeki maçlarda denenebilir zayıf anadolu takımlarına karşı.Derbilerde ve avrupa müsabakalarında çok başımız ağrır zira 11 kişilik kadro içerisinde top ve adam takibi yapan sadece Melo var
İyi kanat adamları ile 3-4-3 muhteşem bir sistemdir.Top rakipteyken defansı 5 liyorsun ,top sendeyken forveti 5 liyorsun .Top çevirecem dediğin zamanda orta alanı 6 lıyorsun kısaca süper bir sistem ama bu sisteme uygun kanat adamı olarak aklıma bir tek cafu geliyor.Ayrıca sayılan defans oyuncularıda 3 lü defans oynamak için uygun değil bence.Oyuncu yapımız 3-4-3 için pek uygun değil ,4-3-3 varyasyonu oyunlar oynayacağımızdan bu sisteme uygun oyuncular alındı hep.Umarım bu hafta ki maçta L'pool maçında izlediğimiz oyunu görebiliriz.Çok özlediğim Galatasarayı .
ben olsam su sekil oynatirim:
------------muslera----------
----ujfa----semih-----balta---
-------selcuk-----melo-------
eboue-------------------riera
-------------colak-----------
------elmander----sercan----
3-5-2 icin cok müsait kadromuz var. ft'nin kaos futboluna da cok yatkin bir sistem! at herkesi ileri, kafalarina göre oynasinlar!
Eboue pek sırıtmaz ama Riera geri yardım etmez bence ;ancak içerdeki maçlarda denenebilir zayıf anadolu takımlarına karşı.Derbilerde ve avrupa müsabakalarında çok başımız ağrır zira 11 kişilik kadro içerisinde top ve adam takibi yapan sadece Melo var