Görkem Gümüştepe
Sarı Üye
- 13 Ocak 2011
- 784
- 0
- 976
Cevap: STSL 11/12 H:2 | Galatasaray – Samsunspor | 18 Eylül | 20.00
En iyi sistem 4-3-1-2 dir..
En iyi sistem 4-3-1-2 dir..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
--------------Muslera-------------
Eboue---Servet-----Ujfalusi---Balta
-----------Melo---Selcuk-----------
Sercan------------------------Riera
------------Kazim----------------
----------Elmander/Baros---------
Kazim burdada denenebilir bence gayetde etkili olur
Size göre hangi mevkilerde eksigimiz var![]()
kimin maçı var bu akşam kuşların mı![]()
kalpler cenk tosun için atsın o zaman. antep ile yapıyorlar anlaşılan.
Geçen sezon TT Arena'da 20 bin kombine satan G.Saray, bu sezon fiyatları sabit tutmasına rağmen sadece 7 bin kombine satabildi. 52 bin kişilik arenada kombineli taraftar sayısı 27 bin!
27 bin biraz az mı oldu ne![]()
Galatasaray'ın deneyimli isimlerinden divan kurulu üyesi Hayrettin Kozak, "Galatasaray'ı yurtiçinde ve dışında Fatih Terim'den başka kimse yeniden yapılandırmaz. Sir Alex Ferguson'u bile getirseniz bunu yapamaz” dedi.
TEK İSİM FATİH TERİM'Dİ
Radyospor'a konuk olan Kozak, "Fatih Terim, A'dan Z'ye Galatasaray Futbol Takımı'nı yeniden yapılandırmak için en ideal ve tek isimdir demiştim. Halâ aynı şeyi söylüyorum. Eğer Fatih Terim bu takımı düzlüğe çıkaramazsa, Sir Alex Ferguson'u bile getirseniz hiçbir şey yapamaz. Terim yapamıyorsa başkası hiç yapamaz. Bunu başkana da söyledim” dedi.
SAKİN OLARAK BEKLEMELİYİZ
Bir mağlubiyetle her şey bitmiş gibi davranmamak gerektiğini belirten Hayrettin Kozak, "Pek çok transfer yapıldı, Fatih hocanın inisiyatif dışında yapılanlar var. Son Sercan transferi gibi… olmayanlar var; ama artık bunları konuşmanın anlamı yok. Fatih Terim yola çıkmıştır. Bir mağlubiyetle her şeyi yerle bir etmenin anlamı yok. Bize yakışmaz. Birkaç hafta müsaade edip sakin sakin Takımımızın iyi bir takım olacağını düşünüyorum” diye konuştu.
Anteple yapıyorlar,Kamil Ocak stadyumunda mac.Buradan sag cıkacaklarını sanmam kusların![]()