STSL 11/12 H:2 | Galatasaray 3–1 Samsunspor | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:2 | Galatasaray – Samsunspor | 18 Eylül | 20.00

--------------Muslera-------------

Eboue---Servet-----Ujfalusi---Balta

-----------Melo---Selcuk-----------

Sercan------------------------Riera

------------Kazim----------------

----------Elmander/Baros---------

Kazim burdada denenebilir bence gayetde etkili olur

Renkdasım yalnız az önce Barosla Sercan oynuyamaz diyordun,Simdi Kazımla lBaros u yazmıssın,Kazımla Sercan benzer tarz degilller mi:)

Size göre hangi mevkilerde eksigimiz var;)

Bence sol bek,forvet,sag acık ve stoper...

Bugün ***** macı ne olur acaba,Sag beksiz ***** i yenerler heralde...

Cenk Tosun 2 tane yazar insallah:)

Geçen sezon TT Arena'da 20 bin kombine satan G.Saray, bu sezon fiyatları sabit tutmasına rağmen sadece 7 bin kombine satabildi. 52 bin kişilik arenada kombineli taraftar sayısı 27 bin!

27 bin biraz az mı oldu ne:)

Bu arada Kategori 1 sadece 1 koltuk ama hicbir macta satilmiyor. Hep bos orasi. Biraz indirim yapar adam 400 TL kim verir tek bir maca ?

250 TL'lik biletlerden 3 koltuk kalmis.

Kategori 5 full satilir.

Bence en iyi yer 4.Kategori 150 TL'lik biletler. 113 Koltuk :D suan halen satilmamis orasi ;)

kimin maçı var bu akşam kuşların mı :)

Galatasaray'ın deneyimli isimlerinden divan kurulu üyesi Hayrettin Kozak, "Galatasaray'ı yurtiçinde ve dışında Fatih Terim'den başka kimse yeniden yapılandırmaz. Sir Alex Ferguson'u bile getirseniz bunu yapamaz” dedi.

TEK İSİM FATİH TERİM'Dİ

Radyospor'a konuk olan Kozak, "Fatih Terim, A'dan Z'ye Galatasaray Futbol Takımı'nı yeniden yapılandırmak için en ideal ve tek isimdir demiştim. Halâ aynı şeyi söylüyorum. Eğer Fatih Terim bu takımı düzlüğe çıkaramazsa, Sir Alex Ferguson'u bile getirseniz hiçbir şey yapamaz. Terim yapamıyorsa başkası hiç yapamaz. Bunu başkana da söyledim” dedi.

SAKİN OLARAK BEKLEMELİYİZ

Bir mağlubiyetle her şey bitmiş gibi davranmamak gerektiğini belirten Hayrettin Kozak, "Pek çok transfer yapıldı, Fatih hocanın inisiyatif dışında yapılanlar var. Son Sercan transferi gibi… olmayanlar var; ama artık bunları konuşmanın anlamı yok. Fatih Terim yola çıkmıştır. Bir mağlubiyetle her şeyi yerle bir etmenin anlamı yok. Bize yakışmaz. Birkaç hafta müsaade edip sakin sakin Takımımızın iyi bir takım olacağını düşünüyorum” diye konuştu.

Geçen sezon TT Arena'da 20 bin kombine satan G.Saray, bu sezon fiyatları sabit tutmasına rağmen sadece 7 bin kombine satabildi. 52 bin kişilik arenada kombineli taraftar sayısı 27 bin!

27 bin biraz az mı oldu ne:)

benim ögrendigime göre 32 bin kombine satilmis toplamda. Rakamlar biraz daha ucuz olabilirdi sanki.

Galatasaray'ın deneyimli isimlerinden divan kurulu üyesi Hayrettin Kozak, "Galatasaray'ı yurtiçinde ve dışında Fatih Terim'den başka kimse yeniden yapılandırmaz. Sir Alex Ferguson'u bile getirseniz bunu yapamaz” dedi.

TEK İSİM FATİH TERİM'Dİ

Radyospor'a konuk olan Kozak, "Fatih Terim, A'dan Z'ye Galatasaray Futbol Takımı'nı yeniden yapılandırmak için en ideal ve tek isimdir demiştim. Halâ aynı şeyi söylüyorum. Eğer Fatih Terim bu takımı düzlüğe çıkaramazsa, Sir Alex Ferguson'u bile getirseniz hiçbir şey yapamaz. Terim yapamıyorsa başkası hiç yapamaz. Bunu başkana da söyledim” dedi.

SAKİN OLARAK BEKLEMELİYİZ

Bir mağlubiyetle her şey bitmiş gibi davranmamak gerektiğini belirten Hayrettin Kozak, "Pek çok transfer yapıldı, Fatih hocanın inisiyatif dışında yapılanlar var. Son Sercan transferi gibi… olmayanlar var; ama artık bunları konuşmanın anlamı yok. Fatih Terim yola çıkmıştır. Bir mağlubiyetle her şeyi yerle bir etmenin anlamı yok. Bize yakışmaz. Birkaç hafta müsaade edip sakin sakin Takımımızın iyi bir takım olacağını düşünüyorum” diye konuştu.

Tabiki tek macta hic bir sey bitmemistir. Lakin biz gelecegi görüyoruz ve bir seyler degismez ise, bu bir mac bitisin baslangici olacaktir! Artik herkes aklini basina toplayip, dogru islere imza atmali!

Menejer oyununda bile bir takim ve oyuncularin mevkileri ile bukadar oynanmaz! Eger sistemine göre oyuncu alamiyorsan, ozaman elindeki adamlara göre sistem uygulamalisin! Hatalar da israr etmeye, inatliga gerek yok!

Adnan Polat'a ret çıktı!

Sarı-Kırmızılılar'ın eski Başkanı Adnan Polat ve yönetimi, geçen sezon yapılan Mali Genel Kurul'da ibra edilmemişti.

Bununla ilgili olarak hakkını yasalarda arayan Polat Yönetimi, konuyu Beyoğlu Asli Hukuk Mahkemesi’ne taşımıştı. Uzun süre gündemden düşmeyen ve o dönemde kötü giden Galatasaray’ın adeta 1 numaralı maddesi olan bu kurulla ilgili olarak yapılan dava, sonunda bir karara bağlandı. Mahkeme, eski yönetimin yaptığı başvuruyu ve hazırladığı raporu dikkatli bir şekilde incelediğini, ancak Genel Kurul’da çıkan kararın iptal edilmesine gerek duyulacak bir durumun olmadığını açıkladı.

Fener alır gibime geliyor..

Geri
Üst Alt