STSL 11/12 H:2 | Galatasaray 3–1 Samsunspor | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:2 | Galatasaray – Samsunspor | 18 Eylül | 20.00

Mustafa Sarp ve Barışı bilmem ama AYHAN bu kadar çabuk harcanmamalı.

abBfmn1ab0.jpg
[/url][/IMG]

Sarp'ı savunanlar bir kampanya başlatın devre arasına doğru bir mail yağmuruna tutun kulübü Sarp geri gelsin:D

Hayır ne bekliyordunuz Sarp'tan onu anlamıyorum.Bizim takımda ilk 11 oyuncusu olmadığı alındığı zamanda belliydi,Mustafa Sarp en fazla bu sene yaptığını yapabilirdi ve yaptı.Onu ilk onbire koyanlara tepki göstermek gerekiyor.

4-4-2 siz başarısız olur bu kadro çünkü yeterli kanat varyasyonları yapacak kapasitede elemanlar yok.

Hayır ne bekliyordunuz Sarp'tan onu anlamıyorum.Bizim takımda ilk 11 oyuncusu olmadığı alındığı zamanda belliydi,Mustafa Sarp en fazla bu sene yaptığını yapabilirdi ve yaptı.Onu ilk onbire koyanlara tepki göstermek gerekiyor.
İlk senesi çok daha iyiydi. Geçen sene sahada yoktu bile

Mustafa Sarp'ın maçlarını izle bak bakalım top rakipteyken Sarp nabıyodu sana söyliyim sadece aval aval bakıyodu..Cimbomda oynuyosan ne kadar yeteneksiz olursan ol mücadele etmeye mecbursun onu getirenle Sarp ı aynı katagoriye koyuyorum zaten oynatanı da..

4-2-3-1 inde 10 numarada sabrinin oynamasından iyidir heralde he ?

Çağlar Riera 10 numara oynasa sol açık boş kalacak.4-2-3-1 oynamamız kolay değil malesef.Arda veya Diego tarzı bir oyuncu olsa rahat rahat oynardık.

Takım 4-6-8 le çıksada bir cacık olmaz.Ortasahada topu ileri taşıyacak adam yok

O değil de Fink Samsun'da defans oynuyomuş nasıl olduda bu adam 3 asist yaptı geçen hafta:)

Mustafa Sarp'ın maçlarını izle bak bakalım top rakipteyken Sarp nabıyodu sana söyliyim sadece aval aval bakıyodu..Cimbomda oynuyosan ne kadar yeteneksiz olursan ol mücadele etmeye mecbursun onu getirenle Sarp ı aynı katagoriye koyuyorum zaten oynatanı da..

Sarp mücadele ediyordu,yetenek bir yere kadar olduğu için saçmalıyordu sadece.

Sarp mücadele ediyordu,yetenek bir yere kadar olduğu için saçmalıyordu sadece.

Yok renkdaş ben Sarp'ı top rakipteyken izliyodum ve bir gram rakibe basmıyodu böyle futbol olmaz yeteneksizsen bari dediğimi yap yani

Takımda geçen sene mücadele ruhu diye birşey yoktu zaten...Neyse ya,boşverelim Sarp'ı.Şimdi okuduğunu anlamayan bir adam çıkar, Sarp'ı oyununu beğendiğimi falan düşünür,sabah sabah.:)

Bana öyle geliyoki bu akşam Kazım yedek olacak..ve kadro şu şekilde olacak..

Muslera sabri ujfalusi gokhan hakan melo selçuk eboue riera sercan baros

beyler bugün rieraya dikkat sessiz sakin geldi bomba gibi patlayabilir ;)

Geri
Üst Alt