STSL 11/12 H:2 | Galatasaray 3–1 Samsunspor | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:2 | Galatasaray – Samsunspor | 18 Eylül | 20.00

Digitürkweb tv kullanan var mı? Memnun musunuz acaba?

Ben kullanmadım,ama kullanan bir arkadaşın bana anlattıklarını söyleyeyim.

*Donma yok.

*Görüntü kalitesi çok yüksek değil,ama idare eder.

*Galiba arada kesilme oluyormuş,ama nasıl bir kesilme tam olarak bilmiyorum.

*2-3 dakika geriden geliyormuş bildiği kadarıyla.

:)

Teşekkürler. Sezonluk 170 Lira alsam mı almasam mı karar veremedim. Yurtdışı filan olayları olabilir diye almayı düşünüyordum ama güvenemedim.

Kazım---------Riera

--Sercan--Elmander--- sunu istiyorum

biletler tükenmiş doğru mu?

handikap verdim yatırma beni cimbom :D

Umarım maçtan sonra burası gene ağlama duvarı olmaz. Şöyle rahat rahat bir maç izleyelim.

Fatih Terim Sabri'yi ortasahada oynatmaz yine inşallah :-)

zor bi maç olacak, ama umarım kazanırız..

olsun yine de öyle her söylenene inanmamak lazım çünkü 400 liralık biletlerin tükenmesi benim için çok büyük sürpriz olur

Kaç tane 400 Liralık bile satışa sunuluyor ki. Oradaki koltukların çoğu kombineli ve VIP sahibi. Satışa çıkarılan az sayıda biletin tükenmesi benim için süpriz olmaz. 2 gün önce 42 000 di; 27 000 + 15 000. Ebru Köksal söylemişti. 2 günde biletlerin bitmesi zor değil normal :-)

Haklısın Melo'nun önünde Selçuk'la M.Sarp oynamalıydı.Çok organize ataklar geliştirirdik böylece

Aha aranan Sarp bulunmuştur.

Ne demek istedigimi gayet iyi biliyorsunuz..

Ben Mustafa Sarp í elestirdim ama bircok Üyelerimiz gibi adam ile Dalga gecmedim.. Hicbir Galatasaray Formasi giyen Futbolcuyla dalga gecmedim.. Baris, Ayhan ve Sarp´i kiliklardan kiliga soktugunuz Topicler acildi Forumda..

Ama Özellikle Mustafa Sarp oynasada oynamasada ona yüklendiniz.. Mustafa Sarp sanki bütün olanlarin Günah kecisi oldu..!

Mustafa Sarp oynamasa bile yeterki Galatasaray´dan gitsin de kurtulalim dediniz.. Sanki o Gittimi Barcelona olacaktik ya...

Amacim saadece bir Oyuncuya Günah kecisi muamelesi yapilmamasidir.. Mustafa Sarp kadar yaklasik hala 10 Tane Futbolcu var Galatasaray´da bunu da unutmayin sonucta Mustafa gitti...

Kaç tane 400 Liralık bile satışa sunuluyor ki. Oradaki koltukların çoğu kombineli ve VIP sahibi. Satışa çıkarılan az sayıda biletin tükenmesi benim için süpriz olmaz. 2 gün önce 42 000 di; 27 000 + 15 000. Ebru Köksal söylemişti. 2 günde biletlerin bitmesi zor değil normal :-)

güzel o zaman zevkle maçımızı izleyelim :)

Arena´dan bu sene hicbir takimin cikacagini düsünmüyorum. Sampiyon olmak isteyen takim, Antep, IBB, Trabzon, Bursa, Kayseri deplasmanlarini kazanacak. Bu kadar basit. Biz Arena´da Samsunspor´u affetmeyiz. Zaten puan kaybediyorsak, fazla hayal kurmaya da gerek yok.Bu anlamda önemli bir mac Samsunspor maci.

Geri
Üst Alt