STSL 11/12 H:2 | Galatasaray 3–1 Samsunspor | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:2 | Galatasaray – Samsunspor | 18 Eylül | 20.00

BU Hakan'ın stoper olduğu olay doğru değildir umarım. Bu kadar da saçmalayacağını sanmıyorum Terim'in.

beyler Sarp oynuyor ilk 11 de, galibiz...

mustafa sarplı orta saha çok iyimiş can kar yağdı :D

Geçen maçta fatih terim saçma sapan bir kadro çıkardığını görünce,galibiyet imkansız en az 1 gol yeriz demiştim.Millet aklınca alıntı yapıp,yok 5 yeriz dimi,huzurumuzu bozma falan diye salladı.Maçtan sonra ne oldu gördük.

Eğer sabri bu maçta sağbek dışında bir mevkide başlarsa,çok zorlanarak galibiyet alırız,berabere bitme olasılığı da çok yüksek.

Eğer kazanırsak bu maçı rahatça; müthiş taraftarımızın etkisiyle olacak bu galibiyet.

Armando Diego Sabri orta göbekte.Allah sabır versin hepimize.Reykardla ilk anlaşmayı duyduğumda tık tık tık ayağa pas yapan rakibi pas manyağı yapan bİr Galatasaray gelmişti gözümün önüne.Sonra sabriyle serveti düşünmüştüm gayri ihtiyari..Herhalde demiştim iki üç antreman sonra ikisinede yol verir reykard.Böyle bir takımda iki adım ötedekine bile isabetli pas veremeyen adamları takımda tutmaz herhalde demiştim.Ama yanıldım Onlara yol vermedi reykard ve maalesef kendi yolcu oldu.Şimdide Fatih hocam.Yine sabri yine servet.Takımın vazgeçilmezleri.İnşallah bu sefer farklı olur ne diyeyim...

Bekler iyi ama iki stoper de saatli bomba, bakalım :)

Bu kadroyla artık kim nerede oynamış önemli olmamalı hele ki rakip Samsun ken hiç önemli olmamalı. 3-5 atıp yollamalıyız :)

Sarp...............

3 Puan icin tesekkür ediyorum Mustafa.

Samsunspor'u yenemiyorsak kapatıp dükkanı gidelim zaten fark yaparız bugün

kardeşlerim artık en son nezaman seyrettim unuttum ya ısıran bir takımı kovalayan koşan kaybetmeye tahammülü olmayan bir takımı şöle bağırmayalı içime atalı çok oldu saçlarım beyazladı ah artık yeter ya yenelim ezeelim acımayalım artık abdürrahim albayrak nerelerde sesi hiç çıkmıyor ısıran koşan bir takım dedi çok pasif kaldı çok

Link istemek ya da ima etmek yasak arkadaşlar.

hahhaha armanda diego sabri )))))))))

Herkese iyiaksamlar:tiphat:Ben yorumlarımı mac sonuna saklıyım birazda:)

muslera-eboue-ujfa-gokhan-hakan-kazım-melo-selcuk-riera-baros-sercan şu kadroyu cıkarmak cok mu zor arkadaş ya bize gelen teknık adamların nıye hepsi fanteziye kacıyor ulan arenada samsun macınada cift forvetle cıkamassak hangi maca cıkıcazz gelde cıldırma

Bu arada defans hattını yanlış yorumladım sanırım.

Balta-Zan-Ujfalusi-Eboue olacak gibi.

sen sarpı seyret bu gece döktürür ya şu genç semih neden oynatılmaz ya elin yabancısınıda gördük

Ujfa-Gökhan-Hakan-Eboue cıkarsak ben Tevezos mode acarım :lol:

Geri
Üst Alt