STSL 11/12 H:2 | Galatasaray 3–1 Samsunspor | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:2 | Galatasaray – Samsunspor | 18 Eylül | 20.00

onu bunu geçtim de beyler olurda bu rierada iyi çıkmazsa o zaman tam yandık kanatlar bomboş....

Servet büyük ihtimalle oynamayacak Samsun maçında. Sağlık kurulu Cuma gününe kadar dinlenmesini uygun görmüş. Cuma gününe kadar takımla birlikte antrenmanlara çıkamayacak.

Servet büyük ihtimalle oynamayacak Samsun maçında. Sağlık kurulu Cuma gününe kadar dinlenmesini uygun görmüş. Cuma gününe kadar takımla birlikte antrenmanlara çıkamayacak.

Semih Kaya'nın tam zamanı ama Zan'ı alır kesin.

Michael Skibbe: Galatasaray’ın iyi bir yola gireceğine sezon sonunda hedefine ulaşacağına eminim.

demis.Umarim oyle olur.

Sabri yerine artık orta sahada Yekta'yı deneyecektir diye düşünüyorum.

Yekta Sabri'den iyi oynasa da beklentileri karşılayamıyor. Bence 2 orta saha ile oynamanın dezavantajı yok. Yani 3 orta sahaya göre defansif olarak zaafımız olmaz bence. Hem hücum gücümüz de artar.

Yekta Sabri'den iyi oynasa da beklentileri karşılayamıyor. Bence 2 orta saha ile oynamanın dezavantajı yok. Yani 3 orta sahaya göre defansif olarak zaafımız olmaz bence. Hem hücum gücümüz de artar.

Sana katılıyorum umarım Terim de böyle düşünüyordur.

Şu da var. Bizim başarılı olduğumuz dönemlerde çoğunlukla 4-4-2 dizilişi vardır.

Antrenman fotoğraflarını inceledim şimdi ve ne yazık ki tek forvet çıkacağız gibi görünüyor.

Yedek takımda ise Sercan ve Elmander'i birlikte oynatmış ileri uçta.

Samsunspor Yatırım ve Proje'den Sorumlu YK Üyelerinden Veysel Tokalıoğlu: GS maçını kazanırsak, 20 bin TL galibiyet primi vereceğim.

Karsi tarafta ciddi ciddi galibiyeti dusunuyor.Gecen seneki kotu gidisimiz itibarimizi baya bir sarsti yeniden kazanmaliyiz.Lige yeni cikan takimlar bile bize karsi puan degil galibiyet parolasiyla maca cikiyorlar.

Samsunspor Yatırım ve Proje'den Sorumlu YK Üyelerinden Veysel Tokalıoğlu: GS maçını kazanırsak, 20 bin TL galibiyet primi vereceğim.

Karsi tarafta ciddi ciddi galibiyeti dusunuyor.Gecen seneki kotu gidisimiz itibarimizi baya bir sarsti yeniden kazanmaliyiz.Lige yeni cikan takimlar bile bize karsi puan degil galibiyet parolasiyla maca cikiyorlar.

İBB maçı ile geçen senenin devamı sürüyor gibi düşünüyorlar.

Antrenman fotoğraflarını inceledim şimdi ve ne yazık ki tek forvet çıkacağız gibi görünüyor.

Yedek takımda ise Sercan ve Elmander'i birlikte oynatmış ileri uçta.

Pozisyon kısırlığı devam ederse mecburen sistemi değiştirecek. Fatih hoca zaten sistem hocası değil. Kısa zamanda 4-4-2'ye dönmesini ümit ediyorum.

derhal reis ul east coast

------------muslera

------------ujfalusi--------------

eboue-------melo----------riera

-------selcuk------ayhan--------

----------------------------------

kazim---baros----elmander--sercan

Ayhan kesin akraban senin Hayri dadaş. Artık amcaoğlu mudur, kayınço mudur bilmem. Kesin var bir bağ.

Haydi Cimbom haydi cimbom haydiii ! Tam zamanı tam zamanı şimdiii !!!

Geri
Üst Alt