STSL 11/12 H:2 | Galatasaray 3–1 Samsunspor | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:2 | Galatasaray – Samsunspor | 18 Eylül | 20.00

şuan idman fotolarına bir daha baktım bizim taktiği anlamadım :)

beyaz yelek giyen takım akşam ilk 11 gibiydi

muslera-eboue-ujfa-gökhan-hakan-selçuk-melo-ayhan-riera-kazım-elmander-baros 12 kişi ediyor

Elmander + Baros kontenjan açısından sorun olur, ve bence Elmander/Baros + Sercan daha verimli olur. Sercan hareketli, Elmander ve Baros Sercan'a göre çok daha hareketsiz. Sercan Elmander veya Baros'a top dağıtma görevini üstlenebilir gerektiğinde. İkisinden de daha iyi/etkili top sürüyor Sercan.

Muslera

Ujfalusi

Servet(Semih,Gökhan)

Eboue

Hakan

Melo

Selçuk

Riera

Sercan

Baroş

Elmander

Bence bir sıkıntısı olmaz

Çift forvet çıkarsak zaten orta sahada Melo-Selçuk ikilisi oynar. Sabri'ye katlanabileceğim tek yer sağ bek. Ama orada da ondan iyileri var. Yedek olması daha iyi.

Bende Sabri'ye sadece yedeklerde katlanabilirim.

muslera-eboue-ujfa-gökhan-hakan-selçuk-melo-ayhan-riera-kazım-elmander-baros 12 kişi ediyor

ayhan fasulye.

Muslera

Ujfalusi

Servet(Semih,Gökhan)

Eboue

Hakan

Melo

Selçuk

Riera

Sercan

Baroş

Elmander

Bende Sabri'ye sadece yedeklerde katlanabilirim.

eboue ile ujfayı değiştir sercan yerine kazım oynar herhalde

Ah ah.Bu maçta olmayı o kadar çok istiyordum ki.:(

Muslera

Ujfalusi

Servet(Semih,Gökhan)

Eboue

Hakan

Melo

Selçuk

Riera

Sercan

Baroş

Elmander

4-4-2 sistemi sanırım. Baros ve Elmander ileri uçta etkili olurlar ama bu dizilişte Riera bütün yükü üstlenmek zorunda kalıyor. Zira Sercan yeteri kadar etkili olamaz diye düşünüyorum kanatta.

Ayhan mı? :eek:

Bu maç çok önemli ,nişantaşında gökhan zana saldıran renkdaşlarımız,ufuğu döven renktaşlarımız ve biz...Tam bir sınav maçı olacak.Biz taraftarız ,biz bu kulübün sahibiyiz.Benim aldığım kombine ,gs bonus ,atkı forma vs vs olmasa ,Galatasaray bir lise takımı olarak kalır ve 100 200 de asilzade taraftarı olup pilav günlerinde buluşurlardı.Demem o ki artık rahatsızlığımızı dile getirmeliyiz.Gökhan zan ,servet ,hakan balta ,çağlar gibi yetersizler bu takımın kadrosuna dahi aldırmamalıyız.Varsın semih oynasın varsın paftan cocuklar oynasın ujfanın yanında biz razıyız.Galatasaray ben adam ederim yeri değildir,yeterli olan oynar yetersiz olan çekip gider.Kimler gitti la bu takımdan şaşlar,şükürler arkasına bakmadan kovduk ,öyleyse onların sol tarafı olamayacak adamlara bu sabır neden ,ben elimden geleni yapıyorum mail ,mesaj kendi çapımda tribünde tepki,tüm Galatasarayı sevenlerinde yapmasını istiyorum.Artık bıçak kemiği bile sıyırdı...

Defasnta Servet oynamasa, orta sahada Sabri oynamasa, ilerde de çift forvet oynarsak neden olmasın.

4-4-2 sistemi sanırım. Baros ve Elmander ileri uçta etkili olurlar ama bu dizilişte Riera bütün yükü üstlenmek zorunda kalıyor. Zira Sercan yeteri kadar etkili olamaz diye düşünüyorum kanatta.

Hem Baroş hemde Elmander'in geriden top alma özellikleri var.Sercan'ı Henry tarzı bir sistemde oynatmak lazım.Çok klas vuruşları olmasa da çok klas çalımları var.Pozisyonda hazırlayabilir.Tabi benim fikrim.

Hem Baroş hemde Elmander'in geriden top alma özellikleri var.Sercan'ı Henry tarzı bir sistemde oynatmak lazım.Çok klas vuruşları olmasa da çok klas çalımları var.Pozisyonda hazırlayabilir.Tabi benim fikrim.

Sercan konusuna katılıyorum.

Ancak Elmander ve Baros (ki özellikle son 2 senedir izlediğimiz Baros) tek başlarına rakip yarı sahanın ortasından topla ilerleyip ceza sahasına girebilecek oyuncular değiller diye düşünüyorum.

Ancak Elmander ve Baros (ki özellikle son 2 senedir izlediğimiz Baros) tek başlarına rakip yarı sahanın ortasından topla ilerleyip ceza sahasına girebilecek oyuncular değiller diye düşünüyorum.

Yarım yamalakta olsa bişeyler yapıyor Baroş.Zaten Elmander oyunu kurma gibi bir yapısı da var.Ben olsam Baroş,Elmander Sercan ile çıkarım maça.Orta saha da biraz açık verebiliriz ama taraftarında sabrı kalmadı.Bir yenilgi veya beraberlik bizi daha çok yıpratır.

İBB maçında geri gelip top aldı ama ilerde başkası olmayınca etkili olamıyoruz. Bence Elmander oynarsa geri gelip top alıp pas atar. Yapmadı değil son maç. Melo'yla yaptığı verkaçı falan düşünün. Çok adam markaj yapıyor Baros'a.

Yarım yamalakta olsa bişeyler yapıyor Baroş.Zaten Elmander oyunu kurma gibi bir yapısı da var.Ben olsam Baroş,Elmander Sercan ile çıkarım maça.Orta saha da biraz açık verebiliriz ama taraftarında sabrı kalmadı.Bir yenilgi veya beraberlik bizi daha çok yıpratır.

Aslında herkes maça biraz asılsa Baros,Elmander,Sercan üçlüsüyle Riera,Melo ve Selçuk'un da destekleriyle ligdeki çoğu takıma rahat 2 gol atabiliriz. Tek sorun şurda: Hafta içi maçları olduğunda 3 forvet oyuncumuz yorgun düşebilirler, veya sakatlık sıkıntı çıkarabilir, ki bunlara kulübede alternatif kalmaması da eklenebilir santrfor mevkiinde. Katılıyorum düşüncelerine.

İBB maçında geri gelip top aldı ama ilerde başkası olmayınca etkili olamıyoruz. Bence Elmander oynarsa geri gelip top alıp pas atar. Yapmadı değil son maç. Melo'yla yaptığı verkaçı falan düşünün. Çok adam markaj yapıyor Baros'a.

Evet Melo ve Baros iyi anlaştılar son maçta. Tek forvet oynamış olmamız bütün defans oyuncularının Baros'u markaj altına almasını sağladı dediğin gibi. Elmander ve Baros ikilisiyle, rakip defans daha sıkıntılı anlar yaşar özellikle adam tutma konusunda. Melo, Selçuk, Sercan ve Riera da defansın yıpranmasında önemli rol oynarlar. Denenmesi gereken bir sistem. Oyuncular biraz asılsa dediğim gibi çoğu maçta rahat 2 gol atarız bu şekilde. Tek sorun Elmander,Baros ve Sercan'ın aynı anda oynayıp, kulübede forvete alternatif kalmaması.

samsunun kalecisi ahmeti hiç beğenmem bol bol şut çekmek lazım samsun gençler gibi bi takımda bulduğu her pozisyonu attı gençlerin kalecisi de iyi değil bu maçı kazanırız umarım

samsunun kalecisi ahmeti hiç beğenmem bol bol şut çekmek lazım samsun gençler gibi bi takımda bulduğu her pozisyonu attı gençlerin kalecisi de iyi değil bu maçı kazanırız umarım

Evet kalecileri bizim Ufuk ve Aykut'un bile 3-4 gömlek altında. Uzaktan şutlarla rahat avlanabilecek bir kaleci. :)

Bol golü bir galibiyet olsun, futbolculara güven lazim. Yoksa gecen sezonki lanetli sezon gibi gideriz.

Geri
Üst Alt