EMRE AKKAYA
Cezalı
- 6 Temmuz 2011
- 7.458
- 0
- 1.021
Cevap: STSL 11/12 H:2 | Galatasaray – Samsunspor | 18 Eylül | 20.00
:tiphat:
düzensizlik de bir düzendir![]()
:tiphat:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
düzensizlik de bir düzendir![]()
Madrid 6 ay içinde aldığı adamı bırakmazAklıma Hamit geliyor ama bilmem ki gelir acaba sene sonunda:cool:
zaten eboue sağ bekte de oynayamaz kontenjandan dolayı
Malesef Sabri ilk 11 başlar Eboue de stoperde oynatmaz hoca.Muslera-Ujfa-Zan-Eboue-Balta-Melo-Selçuk-Kazım-Riera-Sercan-Baroş(Elmander) ilk 11 çıkarız.Sabri yedek başlarsa maçı daha heyecanlı izlerim o zaman.
Madrid 6 ay içinde aldığı adamı bırakmaz![]()
Muslera-Ujfa-Zan-Eboue-Balta-Melo-Selçuk-Kazım-Riera-Sercan-Baroş(Elmander) ilk 11 çıkarız.Sabri yedek başlarsa maçı daha heyecanlı izlerim o zaman.
Ancak Hamit ben gitmek istiyorum diye ısrar ederse bir umut ışığı doğar yoksa çok zor bu transfer.(Maliyetini de unutmayalım.)Hani biraz zorlasak,Kücücük bir umut ısıgı o da mı yok renkdas![]()
Ancak Hamit ben gitmek istiyorum diye ısrar ederse bir umut ışığı doğar yoksa çok zor bu transfer.(Maliyetini de unutmayalım.)
Malesef Sabri ilk 11 başlar Eboue de stoperde oynatmaz hoca.
muslera-sabri-ujfa-gökhan-hakan-kazım-selçuk-melo-riera-baros-elmander
Sorun Hamitten çok Madrid olurhic de zor degil! adam 6 ay yedek kulübesinde oturduktan sonra kimseye sart kosamaz!
dersin: al sana sende 2m, 3 yillik sözlesme. evet mi hayir mi?
bizden büüyk kulüp de bulamaz zaten ona teklif götürecek. 2m da kimse vermez ona artik!
İnşallah diyelim o zamanYok yok Sabri oynamaz bu hafta. Yani inşAllah oynamaz.Eboue sağ bekte oynar stoper de değil Mustafa.
Akyüz sadece ligde oynayabilirmiş avrupada yok.Bjk 2. haftadan sonra çok zor maçlara çıkıyor gercekten, ligde işleri cok zor bu fikstürle forvetleri olmadan. Almeida'nın sakatlığı 6-10 hafta arasında sürecekmiş bu arada, Fb derbisini filanda kaçırıyor. Edu-Pektemek-M.Akyüz kesinlikle yetersiz kalıcaktır forvet icin.