Rıfkı Karakülah
Ulubatlı Souness
- 8 Aralık 2008
- 35.654
- 10.258
- 2.168
Cevap: STSL 11/12 H:2 | Galatasaray – Samsunspor | 18 Eylül | 20.00
Karamsar olmak için erken yeneriz bu maçı.
Karamsar olmak için erken yeneriz bu maçı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gene cok bos laflar goruyorum. gecen sene sarp, baris falan vardi. simdide sabri olmus milletin takintisi. ha sabri nin takima katkisi varmi bana gorede yok ama. sabri varsa olmaz yaaa falan bunlar ici bos cumleler. genis bakmak lazim. ona bakarsaniz 2. golde eboue papatya fali bakiyodu. `` bunu yazin o zaman. arda turan stayla``
beyler bunu söylemek istemezdim ama fener o kadar adam yollamasına rağmen acımıyo...ha derseniz iyi mi,tabiki değil yani ordu maçında culio parçalıyodu tek başına,ama yinede bilmiyorum işin özü adamlar kazanıyo.....beşiktaş desen macabi gibi dandik takımı buldu acımadı,bi gözdağı verdi nolursa olsun...ha bjk'den bişey olmaz o ayrı amaartık bizimde bişeyler yapmamız lazım...samsun'a karşıda yapamayacaksak bunu kime yapıcaz?????
not: sezonun ilk golünü atanın fotosunu koycam demiştim avatarıma bekliyorum saf saf...gol atın ulan![]()
ahahah elmander ya da riera'dan bekliyorum. olmadı selçuk ve meloda atar. bunlardan biri ama muhtemelen riera. ben çok önceden yazmıştım bi yere riera atacak ilk golümüzü diye ama hadi hayırlısı![]()
2 haftadır Riera atcak diyorum Riera atcak uleeeeenn![]()
simdide sabri olmus milletin takintisi. ha sabri nin takima katkisi varmi bana gorede yok ama.
bi başlık vardı ilk golümüzü kim atar diye lig başlamadan baya önceydi. riera demiştimde bazen gülenler oldu. riera ve engin baytarı küçümseyenler çok bu forumda![]()
bu maçta puan kaybına ihtimal vermiyorum olursa da hic bir oyuncuyu gelip burda kimse savunmasın hadi sezonun ilk maçı rakipp ibb takımda eksikler var olimpiyat stadı falan tamam ama bu maçta hic bir mazereti olmaz puan kaybının
Bu maçta ve Süper Ligin diğer zayıf takımları karşısında 4-4-2 oynamalıyız bu maç için bu ilk 11 doğru olacaktır diye düşünüyorum.
![]()
Baros ilk hafta şansını iyi kullanamadı ve dahada kötüsü terbiyesizlik yaptı bu maç yedek kalıp cezasını çekmeli kendisine artık çeki düzen vermeli Elmander'e şans verilmeli bu hafta
Boş laflar görüyorum diyenin kurduğu cümle buSabri'yi aklı sıra savunuyor ama Sabri'nin katkısı yok diyor
Takıntılı olmadığımı yada Sabri'yi sevdiğimi de kanıtlayacak, methiyeler düzecek mesaja gerek yok. Yeter bu sana![]()