STSL 11/12 H:2 | Galatasaray 3–1 Samsunspor | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:2 | Galatasaray – Samsunspor | 18 Eylül | 20.00

şu kadroyla arenada puan bile vermeyiz cok iddalıyım
Vermemiz lazım. Ama çıkıp 1-2 kişinin(özellikle defans) kişisel hatalarından yersek gol. Puan'da veririz puanlarda...

Sercan kötüde oynasa 90 dk şans verilmeli 2-3 maç . Oynadıkça iyi olacak ve kendine güven gelecek bir oyuncu Sercan. Yeni bir futbolcumuz çünkü

beyler bunu söylemek istemezdim ama fener o kadar adam yollamasına rağmen acımıyo...ha derseniz iyi mi,tabiki değil yani ordu maçında culio parçalıyodu tek başına,ama yinede bilmiyorum işin özü adamlar kazanıyo.....beşiktaş desen macabi gibi dandik takımı buldu acımadı,bi gözdağı verdi nolursa olsun...ha bjk'den bişey olmaz o ayrı ama:) artık bizimde bişeyler yapmamız lazım...samsun'a karşıda yapamayacaksak bunu kime yapıcaz?????

not: sezonun ilk golünü atanın fotosunu koycam demiştim avatarıma bekliyorum saf saf...gol atın ulan:D

Servet, veya Hakan Balta atarsa? :D

neyse bazi arkadaslar buyuye kapilmis. umutlu baslamistim. umudumu kaybettim. kusura bakmayin ilk mactan evet 1. mactan bomba gibi takim bekliyodum. umudumu yitirdim geri de kazanabilirim. o konumdayim.

Umarim Sercanin potansiyeli Football manager deki gibidir

O büyük harflerle yazdığın yerden uydurdun sanırım Sabri'ye taktığımı. Çok mu beğeniyorsun Sabri'yi orta sahada?

Bu takımda Sağ bekin sahibi Sabri'dir. Eğer ki ortalama bir defans göbeğin olsa Ujfalusi'den sağ bek için formayı kimse alamaz o da ayrı konu.

nkucukk ali naci küçük

Yarın akşam üstü G.Saray Takımı ile başkan Ünal Aysal Florya'da bir araya gelecek...

2 minutes ago Favorite Retweet Reply

nkucukk ali naci küçük

Umarım başkan Ünal Aysal Florya'ya gerekli desteği ve güven aşısını en iyi şekilde yapar...

2 minutes ago

nkucukk ali naci küçük

bu arada yarın birlik günü G.Saray'da...

3 minutes ago

güzell başkan kulaklarını çekecek

227466_Galatasaray_SK.jpg

Bu maça böyle çıkmalıyız yine tek forvet çıkarsak FT'yi eleştiri bombardımanına tutmak zorunda kalıcam.

O büyük harflerle yazdığın yerden uydurdun sanırım Sabri'ye taktığımı. Çok mu beğeniyorsun Sabri'yi orta sahada?

Bu takımda Sağ bekin sahibi Sabri'dir. Eğer ki ortalama bir defans göbeğin olsa Ujfalusi'den sağ bek için formayı kimse alamaz o da ayrı konu.

pff ya neyse. anlatamadim. sabriyi orta sahada begenmiyorum. begeniyorum mu dedim ki la ben. bana kalsa ben ujfalusiyi hic transferde etmezdim o apayri konu.

bu macta puan kaybi olursa butun sezon riske girer benden soylemesi

o psikolojidemi futbolcularimiz bilemiyorum

gercekten cok kritik bir mac

sebeplerini yaziya dokmek uzun surer ama gercek bu

guvensizlik geri doner

guvensizlik geri doner

aynen öyle, zaten FT'de real madrid inter liverpool gibi takımlarla oynatmasının tek nedeni özgüveni kaybolan takımın tekrar GS olduğunu hatırlatmaktı

guvensizlik geri doner

puan kaydi olursa devre arasi transfer harekati vol.423984708737991789 olur. kisir dongu.

Bu maçta Süper ligdeki ilk golümüzü Sercan atar diye umuyorum ve istiyorum

Umarım Fatih Terim sağ bek olmayan adamı sağ bek oynatıp, 2 tane sağ beki orta sahada oynatmak gibi saçmalıklar yapmaz bu maçta da

renktaşlar bu maç neden pazar cumartesine neden koymadılar çarşamba intere karşı oynayan trabzonun maçı cumartesi

Semih Kaya hala neden şans verilmiyor! Gökhan ve Servet'ten çok daha iyi oynar ha oynamazsa çek yine kulübeye ama adama şans ver FT.Gerçi daha çok maç var.

Çok rahat kazanırız gibime geliyor .Umarım yanılmam.40,000 den fazla seyirci bekleniyor maça .Böyle bir ortamda olması gereken bir kadro ile çıkarsak samsunu farklı yeneceğimizi düşünüyorum.

Çok rahat kazanırız gibime geliyor .Umarım yanılmam.40,000 den fazla seyirci bekleniyor maça .Böyle bir ortamda olması gereken bir kadro ile çıkarsak samsunu farklı yeneceğimizi düşünüyorum.

50 bin seyirci olmalı sezonun ilk maçı TT Arenada eğer bu maçtada dolmayacaksa stad ne zaman dolacak ?

Geri
Üst Alt