STSL 11/12 H:2 | Galatasaray 3–1 Samsunspor | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:2 | Galatasaray – Samsunspor | 18 Eylül | 20.00

Semih Kaya çevik, ilk hamleleri oldukça hızlı bir isim. O sarı-zenci herife karşı büyük bir koz.

Semih-Gökhan tandemi oluşturulabilir. Ujfalusi de sağ bekte görev alır.

Ayrıca iki sol bek de kadroda yoksa o zaman yine birini devşirecek oraya. Umarım bu isim Eboue olmaz.

Semih çok güçsüz kalır ikili mücadelelerde bance karşı. Terim oynatmaz diye düşünüyorum. Bance bu maçta fiziksel olarak ezerse semihi, semih için çok kötü tecrübe olur ve taraftar tepki göstermeye, homurdanmaya başlar.

Semih çok güçsüz kalır ikili mücadelelerde bance karşı. Terim oynatmaz diye düşünüyorum. Bance bu maçta fiziksel olarak ezerse semihi, semih için çok kötü tecrübe olur ve taraftar tepki göstermeye, homurdanmaya başlar.

Geçen sene fiziksel mücadelenin gerçekten üst düzey olduğu bir ligde çok başarılı bir şekilde oynadı Semih.

Ben güveniyorum, dördüncü sınıf forvetlere karşı eksik kalmaz hiç bir konuda.

adamların yapacakları belli savunma arkasına kaçmak,ceza sahası dışında önünü boş buldumu şut atmak savunmamızı dikkatli olması gerekiyor şut attırmamalıyız.zaten saçma sapan goller yiyoruz önlem alalım birisine çarpıp girmesin

Semih Kaya çevik, ilk hamleleri oldukça hızlı bir isim. O sarı-zenci herife karşı büyük bir koz.

Semih-Gökhan tandemi oluşturulabilir. Ujfalusi de sağ bekte görev alır.

Ayrıca iki sol bek de kadroda yoksa o zaman yine birini devşirecek oraya. Umarım bu isim Eboue olmaz.

semih servet ve zana göre daha çabuk bir oyuncu, buna katılıyorum

yalnız banceye karşı aşırı zayıf kalır, çok feci ezilir güç açısından

servet sakat olmasaydı en azından bancenin gücüne karşı koyabilirdi

ama servet ağır olduğu için bance bunu da avantaja çevirebilir

Geçen sene fiziksel mücadelenin gerçekten üst düzey olduğu bir ligde çok başarılı bir şekilde oynadı Semih.

tanımadığınız oyunculara hemen 3. 4. sınıf yakıştırmayı yapmayı çok seviyorsununz

neyse, izlersiniz artık banceyi bizim maçta

bance süper bir oyuncu bence

Bank asya ile bu lig arasında çok fark var. Gökhan zandan kötü oynamaz ama artık herkes gökhanın kötü oynamasına alıştı ve kimse fazla birşey beklemiyor. Ama semihten beklenen daha fazla olduğu için kötü oynadığı ilk maç tepki görür. Hele en fazla galibiyete ihtiyacımız olan zamanda. Bu maçta semihin bir hatası sonucu puan kaybedersek.

tanımadığınız oyunculara hemen 3. 4. sınıf yakıştırmayı yapmayı çok seviyorsununz

neyse, izlersiniz artık banceyi bizim maçta

bance süper bir oyuncu bence

İzledim ben, sonuçta Mainz gibi göz önünde olan bir takımda oynamış birisi, izlemediklerim hakkında yorum yapmayı sevmem fazla. Bilirsiniz..

noldu ya ne bu umutsuzluk sakat haberleri mi var ?

Aristide Bancé iyi bir oyuncu, ama dizinden sakatligi var ve Mainz adami araplara sattiginda bayram yapmisti. Mainz yetkilileri "Avrupa'da Aristide Bancé'yi hic bir takima satamazdik, cünkü dizindeki sakatligindan dolayi saglik kontrolünden gecemezdi" demislerdi. Ufak bir not olsun.

Aristide Bancé iyi bir oyuncu, ama dizinden sakatligi var ve Mainz adami araplara sattiginda bayram yapmisti. Mainz yetkilileri "Avrupa'da Aristide Bancé'yi hic bir takima satamazdik, cünkü dizindeki sakatligindan dolayi saglik kontrolünden gecemezdi" demislerdi. Ufak bir not olsun.

sakatlığından haberim yok :(

yazık olmuş

selam :-)

kendimi bildim bileli iceride samsunspor'a puan vermiyoruz. umarim bu macta da vermeyiz.

--------------muslera-------------

eboue--semih--ujfalusi--hakan

----------selçuk--melo-----------

sercan------elmander------riera

--------------kazım---------------

Zor bir mac olacak ama alacagiz.

Alırız bu maçı ya.Fark bekliyorum.İlk maç nazarlıktı.Takıma güven tam.

Forvette Elmander-Sercan ikilisi olmalı.

Geri
Üst Alt