STSL 11/12 H:2 | Galatasaray 3–1 Samsunspor | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:2 | Galatasaray – Samsunspor | 18 Eylül | 20.00

Kaptanımızın memleketi Samsun değil mi :o

dogrudur. 2001 senesinde berabere kalmis olabiliriz. ancak ben hatirlayamadim. yaslanmaya mi basladim ne? :-)

forvette baros'un oynamasi gerektigini dusunuyorum. zaten fikrim beni yaniltmiyorsa adamin bizdeki son senesi. maksimum yarar saglamaliyiz. maclarda her ne kadar etkisiz gorunse de form durumu fena degil gibi. yaninda sercan, solda riera ile baslarsak iyi olabilir.

dogrudur. 2001 senesinde berabere kalmis olabiliriz. ancak ben hatirlayamadim. yaslanmaya mi basladim ne? :-)

forvette baros'un oynamasi gerektigini dusunuyorum. zaten fikrim beni yaniltmiyorsa adamin bizdeki son senesi. maksimum yarar saglamaliyiz. maclarda her ne kadar etkisiz gorunse de form durumu fena degil gibi. yaninda sercan, solda riera ile baslarsak iyi olabilir.

umarım öyle olur abi bence de baros bu maçta çalışacak

şeref abi duyum var mı Drogba noldu xD

İşte Samsun İle Aramızdaki Son 10 Maç ;

2001-2002 Galatasaray-Samsunspor 2-0

Samsunspor-Galatasaray 0-1

2002-2003 Galatasaray-Samsunspor 4-1

Samsunspor-Galatasaray 0-1

2003-2004 Galatasaray-Samsunspor 1-0

Samsunspor-Galatasaray 1-0

2004-2005 Galatasaray-Samsunspor 3-1

Samsunspor-Galatasaray 2-1

2005-2006 Samsunspor-Galatasaray 1-2

Galatasaray-Samsunspor 3-2

Son 10 maç

Fatih Hoca bu maça çift forvet sürsün takımı

inanıyorum ki her türlü maçı alırız evelAllah...

Aslında Baros'a maçtan sonra kızmıştım çok kötü diye ama şimdi hak veriyorum. Tamam aldığı her topu ezdi bu konuda savunamayız ama pas atacağı kimse olmadığı da belli. Sol açıkta sağ bek Eboue, sağ açıkta ruh gibi dolanan Kazım, oyun kurucu (!) Sabri olunca Baros'a da hak vermek gerekiyor. Bu maçta hoca Kazım inadından vazgeçer, sola da Riera'yı koyarsa goller atarız. Kadro böyle olabilir :

Muslera

Eboue-Ujfalusi-Gökhan-Hakan

Selçuk-Melo-Yekta(forvet arkasına yakın)

Sercan(2. forvet) - Riera (çok şey bekliyorum

Baros ( bu sistemde yalnız kalmaz)

Bilet satışlarıyla ilgili şöyle birşey var.Kadın ve çocuklar maçlara bedava giriyor.Yani satılan biletten daha fazla olacak seyirci sayısı.

Bilet satışlarıyla ilgili şöyle birşey var.Kadın ve çocuklar maçlara bedava giriyor.Yani satılan biletten daha fazla olacak seyirci sayısı.

Uygulama başladı mı ? Ebru Köksal geçende henüz başlamadı falan yazdı twitten.

Soru : bir şey sormak istiyorum :kadınlara ücretsiz bilet uygulaması bu hafta başlıyor mu? veya ne zaman başlıyor?

Ebru Köksal : hayir baslamiyor, tff henuz kuluplere uygulama detaylarini bildirmedi.

Uygulama başladı mı ? Ebru Köksal geçende henüz başlamadı falan yazdı twitten.

Soru : bir şey sormak istiyorum :kadınlara ücretsiz bilet uygulaması bu hafta başlıyor mu? veya ne zaman başlıyor?

Ebru Köksal : hayir baslamiyor, tff henuz kuluplere uygulama detaylarini bildirmedi.

Ben bu hafta diye hatırlıyorum,yanlış da olabilir.

Bizim siteden bi arkadaş dün biletixi aramış

Uygulama daha başlamadı,bu hafta kadınlar ve çocuklar bilet alıcak,sonraki hafta ne olur ne zaman başlar bu uygulama bilemiyoruz demişler

ilk 11 de Baros oynarsa zor aliriz

Arkadaşlar GS için kader maçı bu maçtır. Eğer kaybedersek psikolojik olarak çökeriz. Samsunspor ile oynayacağmız en zor takım geçen özet izledim. Biz full atak oynarsak adamların her kontrası bizi yakar. Ben korkuyorum bu maçtan 3 puan almak büyük bir olay olacak. Malesef iyi değiliz. Umarım herşey yolunda gider yoksasını düşünmek istemiyorum. farkbekleyenlerde hayal görmesin. 1-0 a dua ederim diyorum. Takımın oturması çok zaman alacak.

1-2 samsun alır

Kanatları da kullanarak, pozisyon yaratırsak ilk 11'de Baros başlarsa rahat kazanırız.

Geri
Üst Alt