STSL 11/12 H:2 | Galatasaray 3–1 Samsunspor | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:2 | Galatasaray – Samsunspor | 18 Eylül | 20.00

EVet Eboue yi unutmuşum... =) Tmm da Sabri iyiydi yine Kazım çıksn berbat oynadı İBB maçında Eboue bek de Sabri veya Kazım sağ da olsun.

FT geçen haftaki rekorunu kırıp 8 bekle çıkarmı diye düşünüyorum

Eboue hucumda daha etkili olur diye dusundu herhalde. Artik cok zorda kalmadikca defansta oynar.

Baros oynamalımı veya oynar mı sizce bu macta;)

Bence baros ve sercan çift forvet oynamalı. Kesin olarak sercan oynamalı :)

Eger Baros ara döneme kadar birseyler yapamazsa son 4 ayı bizde...

Baros'un bize bundan sonra katkisi olmaz diye dusunuyorum. Kac yildir parayi kazandi artik, doydu. Gcemisde ki golleri onu bu sezonda goturur ama yeni sene mechul.

Biraz zorlasa yine sakatlanacak gibi bir his var icimde.

Baros oynamalımı veya oynar mı sizce bu macta;)

Sercan Elmander ikiliside süper olur.

Baros'un bize bundan sonra katkisi olmaz diye dusunuyorum. Kac yildir parayi kazandi artik, doydu. Gcemisde ki golleri onu bu sezonda goturur ama yeni sene mechul.

Biraz zorlasa yine sakatlanacak gibi bir his var icimde.

Valla renkdas son sanslarını kullanıyor artık,Ben cok severim Baros u ve hatta idda ediyorum Baros kendisini futbola versin Türkiyenin en iyi santraforu su anda,Fakat ne yazıkki Emre nin faulünden sonra Baros kayboldu:(

Yarın uzun bir analiz yapıcam takımımız hakkında:)Simdilik sunu söylüyorum Kesinlikle bu takım cift Forvet oynamalıdır ve ara dönemde bir forvet takviyesi daha yapılmalıdır(Türk)

Maclara 4-2-3-1 baslamalıyız,Yani forvetin arkasında bir forvet topcusuyla baslamalıyız maca.Eger öndeysek 4-4-1-1 e döneriz,Maglup durumdaysakta 4-4-2 ye döneriz.

4-4-2 ile hem güzel futbol oynuyorz hemde gol buluyoruz.. Bencede 4-4-2 oynayalım. Adamlar bu isimle dergi bile çıkarmış. Bi bildikleri var elbet.

Baros mümkünse her maç oynamalı ki görebilelim ne yapıp yapmadığını. Öbür türlü Baros var diye transfer yapılmıyor sonuç hüsran oluyor..

Lanet olası poldi'yı almalıydık...

Leverkusen 1-4 Koln...

Poldi bu maçta 2 gol 1 asıst yapmiş...:(

Yan top yapmaktan vakit bulup, pozisyona girebilirsek kazanırız. (Bu öngörüye melo'nun kafa atması, baros'un her maç topu elle alması gibi anti futbol unsurları dahil değildir) Haa bu arada geçen hafta şişirilen ibb'yi, TS karşısında izlemeyi unutmayın. Ondan sonra oynadığımız şeyin futbolla alakası olmadığını görebileceksiniz. Not: GS'yi fb ile kıyaslamayın. Adamlar yürüyerek maç kazanır, biz koşsak bile yeniliriz. Fark burda. Tabii okazyon da önemli. Bam bam bam'ı da unutmamak lazım.

Drogba, Reyes ,Podolski veya Keitaya harcanmaya kıyılan para bize çok daha pahalıya mal olacak ,bunu önümüzdeki günlerde göreceğiz.Bu takım saçma 4 1 4 1 sistemiyle tek forvet inadını sürdürürse play off a bile hak kazanamaz,acı ama gerçek...

Baros mümkünse her maç oynamalı ki görebilelim ne yapıp yapmadığını. Öbür türlü Baros var diye transfer yapılmıyor sonuç hüsran oluyor..

Aynen katılıyorum,O yüzden hep eksik kalıyoruz forvet konusunda.Eger sakatlanırsa falan da bir daha ugrasılmaz Baros la,Son bir kez daha görelim gol kralımzı:(

Geri
Üst Alt