STSL 11/12 H:2 | Galatasaray 3–1 Samsunspor | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:2 | Galatasaray 1–0 Samsunspor | Devre Arası | 18 Eylül

Çok kötü oynuyoruz,Samsun değil de başka bir takım olsa halimiz dumandı..Acilen kazım'ın oyundan alınması gerekir yürüyor resmen sabri yi saymıyorum bile

oynu beğenen birtek benim herhalde. sabri ve kazım dışında iyiler bence. sabri out yekta in . sabrinin yerine eboue geçer kazım out sercan

Madrid maçını açtım futbol gördüm keyfim yerine geldi. Bizimkilerin 2 pas yaptığı zamanda adamlar 10 pas yapıyor. 90. dakka hala koşuyorlar ve bizim oyuncular sezon sonunda tükenmiş gibiler anlamıyorum. Pozisyon yok mücadele yok ne iş bu.

üretken değiliz gene

Pozisyona girmiyor değiliz ama çok yavaş çoğalıyoruz ilerde.

Takım iyi fakat daha tam takım olmadığımızı rahatlıkla görebiliyoruz.. Bunun için biraz zaman gerekecektir.. İlk yarıda çok güzel bir oyun sergiledik.. Muslera top görmedi resmen, güven vermiyor diyenleri anlayabilmiş değilim..

Klose'ye falan burun kiviriyordum da, Baros'un bu halini gördükten sonra kendime küfrettim.. Forvetsiz oynuyoruz resmen.

kazım çok çizgide kalıyor. riera hem ortasahaya geliyor hem kanada gidiyor. kazım hep çizgide. 70.dk'dan önce Kazım <> Sercan değişikliği yapılmalı.

Çok ağır oynuyoruz.Bu kadar hantal adamla top oynanmaz arkadaş.Engin-Sercan-Yekta bu takıma girmeli mutlaka.Eğer bu kadar ağır oynuyorsan yaratıcı adamın olmalı ama o da yok.Melo 35678 metreden atmasa gol mol atamazdık.

İspanyollar Arda Turan diye bağırıyor

Bu oyunun nesini begeniyorsunuz ?? Top sadece bizde ama pozisyon yaratamiyoruz. Bu takim geriye düsse maci ceviremez.

Çift forvet denesen ne kaybedersin hoca?

güya 3 forvet var sahada, ama nafile

kazim ve baros iyi degil, bu kaddar basit.

gol aticak olan, pozisyonlar yaraticak olan bunlar, ama ikiside cok etkisiz.

simdi ikinci yari biri sansla, balla bir tane atar, ohh yeeeahh, kapak falan derler bana

İyi oynamıyoruz diyenler heralde son 10 dk'yı kastediyorlar ilk 35 dakika müthişti ancak pozisyon yaratma sıkıntımız hala sürüyor onun dışında baskı , istek , arzu topa hakimiyetimiz çok iyi.

Şu samsuna karşı ilk yarıdaki oyunu şu forumdan 11 yapsak biz de oynarız.

Samsunspor ceza sahası etrafında top çevirmekten başka birşey yaptığımızı görmedim ben.Ha bir de gol var işte.

Bugünki takımı beğenmeyen arkadaşların Barcelona ve Real Madrid maçlarını seyretmemesini tavsiye ediyorum.

Eskilerle yenilerin bariz farkı var bu takımda

Kazım Sabri hiç tat vermiyo ilerisi için

Kazım da çok etkisiz bence, her topu ayağına bekliyor, ayağına aldıktan sonra ya çalım atmaya çalışıp topu kaybediyor ya da saçma sapan ortalar yapıyor.

Geri
Üst Alt