STSL 11/12 H:2 | Galatasaray 3–1 Samsunspor | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:2 | Galatasaray 3–1 Samsunspor | 18 Eylül | Maç Sonucu

Biran elmanderi fb macinda dusundum zipkin gibiydi bugun, hakikaten cok begendim

Baros her top geldiğinde düşüyor, penaltı bekliyor, sen önce fiziğine bak derler adama.

Cift forveeeeeeeeeetttttttttttttttttttt

Umarim bu galibiyetimizle cikisa geceriz. Oyuna samsundan iyi basladik ve onlarin geriye cekilmesiyle biraz bastirdik. Fakat ne yazikki gol pozisyonuna girmekte zorlaniyoruz ve Melo nun guzel golu ile one gectik. Hep bizde mi oluyor bilmiyorum, ama malesef birinci golu attiktan sonra gaza gelip daha guzel oynayacagimiza hep daha kotu oynamaya basliyoruz ve sacma sapan hatalarla gol yiyoruz. Bunu son senelerde malesef cok yasiyoruz. Guzel oynadigimiz macta one geciyoruz fark atariz diyoruz, ama ne yazikki hic gerisi gelmiyor ve 2 farkla one gecmeden rahat mac izleyemiyoruz.

Bu baskili oyunu macin 2/3 bolumune yayarsak yeterlidir bence.

Oyunculara gelince en goze carpan oyuncu Meloydu bana gore. Masallah cok iyi oyuncu almisiz. Selcugun da 1-2 hata haricinde iyi oynadigini dusunuyorum.

Bu arada samsun en cok sol taraftan gelmis olsa bile, Baltanin Caglara gore daha iyi bir oyuncu oldugunu dusunuyorum. En azindan orta yaptirmamaya calisiyor.

Fatih hoca umarim sistemimizin ve forvet hattimizin nasil olmasini Elmander, Sercan ve Engin girdikten sonra anlamistir.

mustafa sarp yine yaptı yapacağını topa vurmadan gol attı adam...melo dokundu ayağına çarptı mustafa nın ..yoksa nerede o kadar beceri.

kazımı hala sağ açığa yazan panpalar , dedik değil mi ?

Mustafa Sarp gol attığında sesli güldüm

Ziya Şengül penaltının ve kırmızı kartın ne kadar haklı olduğundan bahsediyordu.

Sarp gol attı ya küfredeceme acayip bir gülme geldi niyeyse.

Hakan ve Riera konusunda katılmadım.

19610.jpg

:cool:

Bakmayın sallamasyon yorumcuların Elmander ve Melo için yazdıklarına. İkiside çok iyi futbolcu.

Elmander bu ligin futbolcusu arkadaş. Güçlü kuvvetli kolay yıkılmıyor. Son vuruşuda iyi. Buda yeter

Melo-Selçuk ikilisi mükemmele yakınlar

H.balta bugün en az 10 defa bindirme yaptı. Çok iyi oynadı. 3-4 sene önceki gibiydi

Riera Çok yetenekli topçu ama bana ağır gibi geldi. Çabulk yoruldu. 2.yarıda kayboldu.

Gelelim kötülere

Takımı batıran 2 oyuncu var Kazım ve Eboue. Arkadaş bu Eboue ne işe yarar anlamadım. Ya sağ beke koy yada oynatma. adamın yeri orası değil.

Kazımda bal yapmayan arı.ç Hiç bir ofansif faydası yok.

Baros çok çalıştı yoruldu. Ama güçsüz.

Fatih Hoca gereken dersleri alması lazım. Bu takım 4-4-2 oynar. başkada oynamaz. Eboue sağ bek oynar yada oynamaz. kazım yedeğe çekilmeli. Oraya kimi koyacak işte oda zor.

FOR FOR TU oğlum dağılın :D

bu maçı izleyipte rierayı beğenenler var :) ama elmander sercan melo cok iyiydi

Bir şey sorucam şuan LigTv kanalını izleyebilen biri var mı?

Geri
Üst Alt