Kendi fikrime göre bir analiz yapıyım dedim,Bakalım nasıl olucak

KALECİ
Muslera,Aykut,Ufuk
Kalemiz bence cok saglam,Bu 3 lü uzun yıllar bizi tasır...
SOL BEK
Hakan,Caglar
Bence bu mevkiye kesinlikle bir transfer yapmalıyız.Caglar bu performansıyla anadoluda ancak oynar.Sol beke bir yabancı transferi yapıp Hakanı da yedege cekmeliyiz...
SAG BEK
Eboue,Sabri
Bana göre en saglam bölgemiz:animation:
STOPER
Servet,Urfalujı,Gökhan,Semih
Bu bölgeye transfer yapmaız gerek,Bu dörtlü ligi kaldırır ama Avrupayı kaldıramaz.Onun icin bir Türk stoper almaliyız.Aklıma gelenler Serdar Aziz,Serdar Tascı v.b.
SOL ACIK
Riera,Engin,E. Colak
Sol taraf yeterli bence:yenieek:
SAG ACIK
Kazım,Aydın
Buraya bir Türk transferi yapmalıyız,cünkü Eboue ve Sabri nin yeri Ofans degil bek olmalıdır.Yoksa maclarda cok zorlanırız...Aklıma gelenler Hamit,Yigit v.b.
ORTA SAHA GÖBEK
Selcuk,Melo,Ceyhun,Yekta,Ayhan
Göbekte cok iyi,Transfere gerek yok bence:animation:
SANTRAFOR
Baros

,Elmander,Sercan
Bu bölgeye ya 1 ya da Baros un form durumuna göre 2 transfer yapmalıyız.(Kafamda cift santrafor düsünüyorum)Yani Baros un gidecegini varsayarsak(İnsallah kendini gösterirde kalır)Bir Türk santrafor garanti almalıyız,Birde yabancı forvet almalıyız.Türk Santraforlar aklıma gelenler Nekati,Batuhan,Cenk,Mevlüt v.b.Yabancı santrafor aklıma gelenler; DROGBA

v.b.
Renkdaslar nacizade görüslerimi sizlerle paylastım,Begenmeyen,karsıt görüslü renkdaslarım da elbette olabilir,Onlara saygı duyuyorum:tiphat:
Yalnız Analizim suanki durum icin,İleride oyuncularımız hakkında görüslerim degisebilir

Son olarak birde oynatmadıgımız gencleri satmak yerine kiraya versek daha iyi olur:b5: