STSL 11/12 H:2 | Galatasaray 3–1 Samsunspor | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:2 | Galatasaray 3–1 Samsunspor | 18 Eylül | Maç Sonucu

Melo'nun pitbull telafuzu "picibul"

Yalnız Melo olmasa Mustafa Sarp Muslera'nın üstüne vuracaktı topu :D

Mustafa Sarp'ın golü tahmin ettiğiniz gibi yanlışlıkla :)

bizim oynadığımız futbolu beğenmeyen angutlar kendi takımlarının oynadığı futbola bakmıyor

Kusura bakmayın ama en sevdiğim oyunculardan Milan Baros ne olduysa bu adama hiç beğenmiyorum futbolunu tercihim banko Elmander olur.

oğlum ckr sağ açıkta ol-maaz !

1kişi eksiğiz her maçta .

Rieraya bari atmayın ya. kazım kazması oyundayken sol tarafta o pozisyon buldu hep. ama baros atamadı orası ayrı. rierayı da çok beğendim. ama podolskiyi tercih ederdim. savunma olarak daha doğrusu takım olarak çok dağınığız. bi ara topuyla işimiz bitiyor. takım güven vermiyor. 4-4-2 oynamalı bu takım. sercan elmander. ama asla kazım baros alınmamalı oyuna. sabri ortasahayı aksatıyo. ayhanı tercih ederim. yekta ve ceyhunda sabri yerine kullanılabilir. birde balta ve zan'dan kurtuldum mu şampiyonlar ligi şampiyonuyuz :asd:

Kesinlikle. Riera yardıran bir isim değil ama bazen yaparda. En önemli özelliği gördüğümüz gibi oyundan kopmaması, diri oluşu ve teknik-tecrübesi.

İyi işler yaptı. Orta açıyor içerde 1-2 kişiyiz. Orada biraz daha kalabalık olsak asist yapmış olurdu.

ilk galibiyetimiz hayırlı olsun.3 puan almak önemliydi.

oyunculara değinecek olursam;

+ puan alanlar:

Eboue: sakatlanıp çıkana kadar sahanın en iyilerinden biriydi.

Melo: Yüreğini ortaya koydu ,ayak basmadık yer bırakmadı.golü mükemmeldi

Ujfalusi : defansı tek başına idare etti. tehlikeli atakları kesen ayaktı.

Riera: sol kanatta uzun zamandır Galatasaray böyle oynamıyordu.(arda da dahil) çok beğendim oyununu. Devam et Riera

Elmander: Güçlü ve zeki.Nereye nasıl vuracağını,nerde duracağını çok iyi biliyor. başka birşey söylemeye gerek yok çok iyiydi.

Hakan Balta: ilk defa bu kadar çok beğendim. Riera ile iyi uyum gösterdi.

Vasat olanlar :

Baroş : aslında iyi oynadı ama yalnız kaldı . yanında bir forvet daha olsa çok iyi olacak.En azından defansı yordu.

puan alamayanlar

Kazım: bugun oyunda varmıydı yokmuydu anlamadım.

Sabri: orta sahada da olmuyor sağ kanatta Kazımla beraber uyudular

Selçuk: tek artısı penaltıyı gole çevirebilmesiydi.Yerim garanti gözüyle bakıyor, kendini zorlamıyor.Selçuk'un önlibero mevkisinde daha iyi oynayacağı kanaatindeyim.Beğenmedim

Sercan: Asisti güzeldi ama ayağında top tutamıyor.Bu şekilde oynarsa en iyi 70 de girer.20 dk oynar

- puan alanlar;

Gökhan Zan: asisti ile maçın kaderini değiştiriyordu.Puan kaybetmemize neden olacaktı. Çok fazla pas hatası yaptı.

Ayrıyeten;

Muslera: varlığı bile yetiyor,önceden her atakta kalp çarpıntısından ölecek seviyeye gelirdim.atak geldiğinde beni tedirgin etmiyor,sırtımı koltuğa yaslayıp izliyorum.Yediği golde top çarptığı için ters kaldı,yapacağı birşey yoktu.

Riera persembe takima katilmis. 4 gun sonra maca cikti. Millet begenmedi yolladi, superiz.

Eboue'nin sakatlıı hakkında bilgi var mı?

Ara dönemde 2 forvet takviyesi lazım.Baros out Yabancı Santrafor In.Birde Türk santrafor almalıyız...

felipe melo: "biliyosunuz ilk geldiğim zaman pitbull diye kendimi adlandırmıştım. çocuğum da beni pitbull olarak adlandırıyodu ve böyle bi pitbul sevinci yapmamı istiyodu. ben de böyle bir sevinç yaptım. tabi ki bundan sonraki maçlarda da bu sevinci yapabilirim. önemli olan benim için takımın kazanması. eğer yine gol atarsam bu sevinci tekrar yapabilirim, neden olmasın."

ben bugün için beğenmedim. Yarın farklı olmasını umuyorum

Geri
Üst Alt