STSL 11/12 H:2 | Galatasaray 3–1 Samsunspor | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:2 | Galatasaray 3–1 Samsunspor | 18 Eylül | Maç Sonucu

Hoca stad doldu diyor?

maci izleyemedim.. nasil oynadik .. kim iyidi kim kötüydü

:D

Napıyım baska türlü Lıke alamadım bari böle yapıyım dedim:D:D

Saka yapıyorum tabiki;)Hadi iyigeceler renkdas,Ben maca kacar:tiphat:

Sanada iyi geceler. Maç bitti haberin olsun. :asd:

gökhan zanı oynatacağına semih kaya yı neden oynatmıyor f.terim anlamış değilim...

berbat oynadı hele 2. yarı ne saçma paslar attı adamı çıldırttı resmen...

sağ kanatta alsınlar ama ortasahamız yetersiz

olası bir ceza veya olmasını istemediğimiz bir sakatlık durumunda

çok ciddi sıkıntılar yaşarız o bölgede...

Orta saha alacaksak bu ofansif olmalı şu ortamda defansif orta saha almak lüks olur

Simdi bu galibiyeti 4-4-2 ye baglamayin lütfen...

4-1-4-1 oynarkende fena oynamiyorduk.. Eboue Bencil olmasa, Baros Pozisyonu degerlendirse zaaten Mac kopacakti.. Top hep Galatasaraydaydi Samsun Oynamadi sanki..

Gökhan Zan´in o muazzam Pasi olmasa o Golde olmayacakti.. Ki oldu ama anlamadigim Galatasaray daha 55. Dakikada yedigi o Golde neden birden Panik oldu..? Cok yanlis olan bu..

Galatasaray´in yanlislari..

Erken yedigi Gole ragmen Panik olmasi ve gereksiz bir sekilde Oyun disiplininden Kopmasi..

Samsunspor´lu oyuncularin cok rahat Pas alisversi yapmasi.. Orta saha Pres hic yapmadi..

Gökhan Zan ve Servet gibi Oyuncularin hala Kadroda yer almasi...

Trt 3'te Emre Asik! Özlemisim, adam gibi adam!

Melonun golü 91 km/h hizindaymis. 34 metreden.

4-1-4-1 oynarkende fena oynamiyorduk.. Eboue Bencil olmasa, Baros Pozisyonu degerlendirse zaaten Mac kopacakti.. Top hep Galatasaraydaydi Samsun Oynamadi sanki..

Gökhan Zan´in o muazzam Pasi olmasa o Golde olmayacakti.. Ki oldu ama anlamadigim Galatasaray daha 55. Dakikada yedigi o Golde neden birden Panik oldu..? Cok yanlis olan bu..

Erken yedigi Gole ragmen Panik olmasi ve gereksiz bir sekilde Oyun disiplininden Kopmasi..

Samsunspor´lu oyuncularin cok rahat Pas alisversi yapmasi.. Orta saha Pres hic yapmadi..

Güzel bir yorum. Ama bir noktada katılmıyorum. İçerde 4-4-2 oynamalıyız. Sonra yine döneriz diğer dizilişlere. Golleri erken bulup maçı koparmamız lazım. Deplasmanda 4-1-4-1 gayet iyi olur.

Herkes Baroş diyor da ona ileride yalnız bırakan orta saha unutuluyor. Bazı oyuncuların dinlendirilmesi şart oldu.

Engin ve Yekta ya ilk 11 şansı verilmeli.Selçuk silkelenmeli artık.

Problem orda zaten. Baros pozisyonu değerlendiremiyor, direk harcıyor. Ayakta duramıyor adam.

Galibiyet de 4-4-2'ye bağlı. Bu takım çift santrforsuz gol üretemez. Tek başına oynayabilip de gol yükünü çekecek bi santrforumuz bile yok.

maci izleyemedim.. nasil oynadik .. kim iyidi kim kötüydü

İyi başladık golü bulana kadar çok bastırdık. Geçen haftaki gibi 20-25. dakikadan sonra geriye yaslandık.

İkinci yarı uzun süre çok zayıftık, atağa çıkamadık, üzerine gol yedik. Takım pes etmiş görüntüdeydi. Sercan-Elmander girdi 4-4-2'ye döndük.

Ardından bir gol bir penaltı bulduk. Bir iki tane de kritik kaçırdık ve süper oynamasak bile istediğimizi alacak görüntüdeydik.

Melo, Elmander, Sercan, Ujfalusi çok iyiydi.

Riera ilk maçında iyi şeyler yapmaya çalıştı, çok iyiydi diyemem ama olacak.

Baros, Kazım, Zan çok zayıftı.

Balta şaşırtıcı biçimde fena değildir, Sabri her zamanki gibi. Eboue ne iyi ne kötü ama zaman zaman sağ çizgiye geçtiğinde etkili oldu. Ortada etkisiz kaldı. Keza son 20 dakika oynayan Engin, hata yapmadan basit oynadı.

Selçuk top ayağında güzel ama genel olarak bir durgunluk var.

gökhan zanı oynatacağına semih kaya yı neden oynatmıyor f.terim anlamış değilim...

berbat oynadı hele 2. yarı ne saçma paslar attı adamı çıldırttı resmen...

Yediğimiz golde Gökhan Zan yüzünden yendi!

İyi başladık golü bulana kadar çok bastırdık. Geçen haftaki gibi 20-25. dakikadan sonra geriye yaslandık.

İkinci yarı uzun süre çok zayıftık, atağa çıkamadık, üzerine gol yedik. Takım pes etmiş görüntüdeydi. Sercan-Elmander girdi 4-4-2'ye döndük.

Ardından bir gol bir penaltı bulduk. Bir iki tane de kritik kaçırdık ve süper oynamasak bile istediğimizi alacak görüntüdeydik.

Melo, Elmander, Sercan, Ujfalusi çok iyiydi.

Riera ilk maçında iyi şeyler yapmaya çalıştı, çok iyiydi diyemem ama olacak.

Baros, Kazım, Zan çok zayıftı.

Balta şaşırtıcı biçimde fena değildir, Sabri her zamanki gibi. Eboue ne iyi ne kötü ama zaman zaman sağ çizgiye geçtiğinde etkili oldu. Ortada etkisiz kaldı.

Ortada etkinliği azaldı ama rakibi hataya zorladı ve top kaptı Eboue. Bunu da görmek lazım.

o muhtesem Arena'da Sabri mi oynamaliydi? adam bir orta kesemiyor ya. Fatih hocayi her macta sinirden oldurse de yine 11'de yine 11'de!

ilk galibiyetimiz hayırlı olsun.3 puan almak önemliydi.

oyunculara değinecek olursam;

+ puan alanlar:

Eboue: sakatlanıp çıkana kadar sahanın en iyilerinden biriydi.

Melo: Yüreğini ortaya koydu ,ayak basmadık yer bırakmadı.golü mükemmeldi

Ujfalusi : defansı tek başına idare etti. tehlikeli atakları kesen ayaktı.

Riera: sol kanatta uzun zamandır Galatasaray böyle oynamıyordu.(arda da dahil) çok beğendim oyununu. Devam et Riera

Elmander: Güçlü ve zeki.Nereye nasıl vuracağını,nerde duracağını çok iyi biliyor. başka birşey söylemeye gerek yok çok iyiydi.

Hakan Balta: ilk defa bu kadar çok beğendim. Riera ile iyi uyum gösterdi.

Vasat olanlar :

Baroş : aslında iyi oynadı ama yalnız kaldı . yanında bir forvet daha olsa çok iyi olacak.En azından defansı yordu.

puan alamayanlar

Kazım: bugun oyunda varmıydı yokmuydu anlamadım.

Sabri: orta sahada da olmuyor sağ kanatta Kazımla beraber uyudular

Selçuk: tek artısı penaltıyı gole çevirebilmesiydi.Yerim garanti gözüyle bakıyor, kendini zorlamıyor.Selçuk'un önlibero mevkisinde daha iyi oynayacağı kanaatindeyim.Beğenmedim

Sercan: Asisti güzeldi ama ayağında top tutamıyor.Bu şekilde oynarsa en iyi 70 de girer.20 dk oynar

- puan alanlar;

Gökhan Zan: asisti ile maçın kaderini değiştiriyordu.Puan kaybetmemize neden olacaktı. Çok fazla pas hatası yaptı.

Ayrıyeten;

Muslera: varlığı bile yetiyor,önceden her atakta kalp çarpıntısından ölecek seviyeye gelirdim.atak geldiğinde beni tedirgin etmiyor,sırtımı koltuğa yaslayıp izliyorum.Yediği golde top çarptığı için ters kaldı,yapacağı birşey yoktu.

koyu olanlar yanlış

diğerleri doğru

Bizim penaltının tekrarlanması lazım asılında,yeni görüyorum şimdi.Selçuk daha vurmadan melo dibine kadar girmiş selçuğun :D

Geri
Üst Alt