Hasan Hazara
10 Numara!
- 28 Aralık 2008
- 11.526
- 408
- 1.878
Cevap: STSL 11/12 H:2 | Galatasaray 3–1 Samsunspor | 18 Eylül | Maç Sonucu
hayirli olsun
hayirli olsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hayirli olsun
Penaltı ve kırmızı kart kararına saçma demiştim ama Markus Merk kesinlikle doğru karar dedi.Utandım.
Sercan ne zaman basit oynar işte o zaman iyi oynar.kendisini zorlamasına ve atamayacağı çalımları denemesine gerek yok ..ayağı dengeli değil Bursa'da da böyleydi. Sercandan top tutmasını yada her atağı gole çevirmesini beklemem.Benim en büyük beklentim takıma alışıp bizi 442 ye döndürmesi. umarım da yapar.
Sabri konusunda ısrarcıyım.Yerine Engini hatta Yektayı uygun görüyorum.
Selçuk'tan da beklentim çok fazla mazur görün.
Haydaaa. Ne penaltı penaltı, ne de kırmızı kırmızıydı.
Merk utansın, LigTv "herşey çok güzel, futbolumuzda sorun yok, donlarımız penbe!" kampanyasının bir parçası olarak konuşmuş belli.
Pozisyon bence penaltı ve kırmızı kart da doğru, şimdi içim rahatladı.
3 gün sonra maçımız var o maçta nasıl oynayacağız merak ediyorum umarım çok yorulmamıştır futbolcular bu maçta Karabük maçına diri çıkarız
%100 penaltıydı kırmızı da doğruydu. Adama gelişinden vuracağı belli. Bu tip hareketlere kırmızı penaltı vermezsen kaleciler kafasına göre forvetleri pataklar. Olur mu böyle bişey topsuz alanda 5 dk önce gol atan adama dirsekle karışık çarpıyor adam..
elmander ve sercan çok az oynadılar zaten
anahtar elmander-sercan ikilisi ile 442 oynamakta