STSL 11/12 H:2 | Galatasaray 3–1 Samsunspor | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:2 | Galatasaray 3–1 Samsunspor | 18 Eylül | Maç Sonucu

---o stad cıkışına çözüm bulamazlarsa o stad zor dolar...

Stad çıkışını geçtim. Metroya bindikten sonra metronun arıza yapıp durması ve içerdeki oksijenin bitmesine ramak kalması gerçekten çekilmez bir şey.

Gökhan Zan sağ kanada, kazıma, havadan tam isabet bir pas attı ya maç içinde.. İşte o an gözlerim yaşardı, yatağa atlayıp ağlamaya başladım (:lol:)

Peki sen Sarp hakkında hiç olumsuz konuşmadın mı?

Konuşurdum... bitti gitti.... deşiP durmanın bir anlamı ve değeri yok...

Sarp sarp demek tamamen popülist bir yaklaşım oluyor...

Birde HALA EBOUE'Yİ SAĞBEK HARİCİ MEVKİLERE YAZANLAR VAR HELAL OLSUN DİYORUM...

EBOUE SAĞBEK'TİR... YERİDE ORASIDIR...

KAZIM TAM BİR FUTBOL DÜŞMANI..

Konuşurdum... bitti gitti.... deşiğ durmanın bir anlamı ve değeri yok...

eboue sağ bek ve sağ açıktır

Maçtaydım melo cidden muazzam bir oyuncu mutlaka almalıyız başka diyecek birşey yok.

Riera takıma faydalı olacak daha ilk maçı ilerleyen haftalarda daha iyi oynar.

Şu antisarp olayını bir bırakabilsek taraftarımız için baya bir hayırlı olacak..

Tamam artık adam çekti gitti...

Ne yapsın kötü futbolcu yetenek yok yapacakta birşey yok... hergün sarp sarp ... diyerek ne onu yetenekli yaparız nede bizim takımımıza bir faydası olur..

Bir adam daha 1-2 hafta önceye kadar formasını giydiği takıma gol attıktan (?) sonra gidip tribüne sus yaparsa, millet kızar. Normal bu.

Ya bizi geçtim, takımda arkadaşı falan yok muydu bu adamın? İnsan biraz çekinmez mi ister istemez...Ne öyle sus falan.

Stad çıkışını geçtim. Metroya bindikten sonra metronun arıza yapıp durması ve içerdeki oksijenin bitmesine ramak kalması gerçekten çekilmez bir şey.

Aynen yav çok bekledik orda inanılmaz kötü birşeydi hocam ne zaman düzelecek bu stadın ulaşım sorunu merak ediyorum.

Stadta ne zaman mac ızlesem Sabri'yi begenıyorum ama ekran basında hıc cekılmıyor adam, taç atamıyor, orta açıyor 8 yıldır toplasan 8 tane adam gibi ancak cıkar, sut atıyor sozde topu bulan cennetlik daglara taslara abanıyor, birde ustune top stadı terkedıyor nerdeyse sankı dıregı sıyırmıs gıbı ah uh nerdeyse gırıyor gıbısınden mımıkler yapıyor, ama stadta ızleyınce heryere yardıma kosuyor ters kademeleri iyi butun olayı bu.

Bir adam daha 1-2 hafta önceye kadar formasını giydiği takıma gol attıktan (?) sonra gidip tribüne sus yaparsa, millet kızar. Normal bu.

Ya bizi geçtim, takımda arkadaşı falan yok muydu bu adamın? İnsan biraz çekinmez mi ister istemez...Ne öyle sus falan.

1-2 hafta önceye kadar formasını giydiği takımın taraftarı tarafından linç edilmişse haklıdır

SABAHA KADAR BUNU MU KONUŞALIM... ?

Koskoca Galatasaray Taraftarı hala sarp sarp mı demeli ? yoksa kendi futbolcularımızı mı konuşmalıyız ?

Konuşurdum... bitti gitti.... deşiğ durmanın bir anlamı ve değeri yok...

Popülistlikle alakası yok, atmadığı gol ile tribünlere sus işareti yapmasını yadırgadım.Neyse ben gideyim en iyisi.Sarpın yaptığı hareketi eleştirmek popülistlik oluyormuş, enteresan

Stadta ne zaman mac ızlesem Sabri'yi begenıyorum ama ekran basında hıc cekılmıyor adam, taç atamıyor, orta açıyor 8 yıldır toplasan 8 tane adam gibi ancak cıkar, sut atıyor sozde topu bulan cennetlik daglara taslara abanıyor, birde ustune top stadı terkedıyor nerdeyse sankı dıregı sıyırmıs gıbı ah uh nerdeyse gırıyor gıbısınden mımıkler yapıyor, ama stadta ızleyınce heryere yardıma kosuyor ters kademeleri iyi butun olayı bu.

toplam 5-6 gol pozisyonumuz var ve bunların 2 tanesi sabrinin ortalarıyla geldi

Bence bugün fena oynamadik hatta macboyu samsunun bir pozisyonu var oda sansa girdi sarpinhonun balı...neden fena oynamadik cùnkü daha adamlar birbirlerini yeni taniyor.mactaydim kisa bi gözlemleri mi anlatayim

Muslera:top gelmedi yedigi golde sansizdi

Hakan:her zamankinden biraz daha iydi hala arkasina cok adam kaciriyor

Zan:bu adam; adam olmaz...

Ujfalusi:defansa fazla is dusmedi ama kalitesini belli ediyor

Sabri:yine muhtesemdi nirvana sabri devam ikinci yari sercana 2 pas atti gozlerimin pasini sildi ama onun disinda berbatti

Melo vs Selcuk:bence her gecengun daha muhtesem olucaklar.gol atmalari sevindirici...

Kazim:böyle giderse fatih terim bile onu kurtaramaz

Riera:ilk maci olmasina ragmen iyi oynadi.top ayagina yakisiyor

Eboue:bence en kötü futbolunu oynadi.eboue asla bu olamaz

Baros:cok yalniz kaliyor acilen gole ihtiyaci var fatih hoca onu kazanacaktir

Engin:daha cok ekmek yemesi lazim asla galatasaray topcusu olamaz

Elmander:oyunu girdi hareket getirdi tabi bunda sercanin etkisinide unutmamak lazim

SERCAN:bu cocuk adam olucak... sabrinin attigi pasi gol yapsa suan butun forum onu konusuyor olucakti

herkese hayirli geceler

Aynen yav çok bekledik orda inanılmaz kötü birşeydi hocam ne zaman düzelecek bu stadın ulaşım sorunu merak ediyorum.

İnşallah en kısa zamanda çözerler çünkü çoğu insanın gelme hevesini kesiyor. Eğer biraz daha kalsaydık öyle bayılanlar olurdu.

İyi akşamlar

SABAHA KADAR BUNU MU KONUŞALIM... ?

Koskoca Galatasaray Taraftarı hala sarp sarp mı demeli ? yoksa kendi futbolcularımızı mı konuşmalıyız ?

adam buradayken sarptan başka bir şey konuşmuyorlardı

adam gitti, durum hala aynı

ne oyuncuymuş ama

1-2 hafta önceye kadar formasını giydiği takımın taraftarı tarafından linç edilmişse haklıdır

ben hiç kızmadım...hatta gülmem bile geldi...adam topa vuramadı bile..gtünde patladı o sus işareti sonra...

onun öyle yapmaya hakkı yok tahrik edemez kimseyi. sarpa birşey dmeeyenlerde var orda. cıkarsın mac sonunda söylersin. taraftara sus felan kimse yapamaz.

Geri
Üst Alt