STSL 11/12 H:2 | Galatasaray 3–1 Samsunspor | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:2 | Galatasaray 3–1 Samsunspor | 18 Eylül | Maç Sonucu

Popülistlikle alakası yok, atmadığı gol ile tribünlere sus işareti yapmasını yadırgadım.Neyse ben gideyim en iyisi.Sarpın yaptığı hareketi eleştirmek popülistlik oluyormuş, enteresan

Atmadığı gol mü ?

Adam ortasaha çizgisindeydi de gölgesi mi pozisyonun içersindeydi ?

agalar işten geldim maçı baştan sona izliycek bi link verin allah aşkına

İnşallah en kısa zamanda çözerler çünkü çoğu insanın gelme hevesini kesiyor. Eğer biraz daha kalsaydık öyle bayılanlar olurdu.

o hevesi kırılanlardan biride benim..arabayla bahçeşehirde geliyorum..gelirken cok kolay ama dönüşte patikadan köprüye cıkmak iğrenç..metroyu saymıyorum bile

SABAHA KADAR BUNU MU KONUŞALIM... ?

Koskoca Galatasaray Taraftarı hala sarp sarp mı demeli ? yoksa kendi futbolcularımızı mı konuşmalıyız ?

Hoca gergin misin büyük harf falan. Bir mesaj yazmıssın, o mesaj hakkında fikrimi yazdım.

Samsun 2. kalecisinin Elmander ile girdiği pozisyonda Elmander in ayağı kafasına geldi Lig Tv kameramanıda hemen başka bir yerde yabancı bir maddeye odaklandı rahat 5 6 saniyede gösterdi.Sanki seyirci kafasına birşey atmış hesabına.

telegol'de metro'daki taraftarlarımızı gösterdiler... hiçbirşey anlamadım neymiş ?

birde bu gökhan zan ulan macı biraz iyi oynadı dedim tribünde. adam 1 tane sacma sapan pasıyla bütün herşeyi berbat etti. 1 metre önündeki samsunluya bir adam nasıl top atar. gol yedik mıcarken bu herif yüzünden. garibim melo nerdeyse golüde cıkarcaktı.

Aynen yav çok bekledik orda inanılmaz kötü birşeydi hocam ne zaman düzelecek bu stadın ulaşım sorunu merak ediyorum.

En yakın seçimde :)

Atmadığı gol mü ?

Adam ortasaha çizgisindeydi de gölgesi mi pozisyonun içersindeydi ?

Topa Melo vurdu, onu diyor Soner Gürkan. Az önce çıkıyorum dedi, o yüzden üzerime vazife alıp cevap yazıyorum.

---4-3-3 oynuyacaksak kanatların ve forvetin topu ayağında tutması lazım...herkesin pas yapailmesi lazım...bu taktikle ancak öyle başarılı olunur...kazım gibisürekli dışarda duran,baroş gibi ayağında top tutamayan adamlarla bu sistemle olmaz....zaten rijkaard geldiğinden beri rezalet oyuyoruz bu sistemle hala kurtulamadık

sus işareti yapmak tahrik degilmidir?

Değilmiş hatta bize Sarp az bile yapmış, utanmasalar daha 1 ay önce küfür edenler Sarpı gönderdiler diye yönetim istifa diyecek :)

toplam 5-6 gol pozisyonumuz var ve bunların 2 tanesi sabrinin ortalarıyla geldi

Baros'a actıgı ortayı dıyorsan yerden kesme atsa topla beraber kaleye girerdi, diğeri hangi hatırlamıyorum, pası dıyorsun sanırım ama taç atamıyor, şut desen hiç yok ustune her buldugunda frsat çekıyor, çalım sıfır, pas savunmada yapıyor ama hucumda yuzdesi cok dusuk, istisnalar kaideye bozmaz, Sabri'yi yerli kontenjanı acısından oynatmam gerektıgınde oynatırım, yada savunma agırlıklı bir maçta, ev kazanmamız gereken maçlarda ozellıkle Arena'da her zaman 2. tercihim olur.

Samsun 2. kalecisinin Elmander ile girdiği pozisyonda Elmander in ayağı kafasına geldi Lig Tv kameramanıda hemen başka bir yerde yabancı bir maddeye odaklandı rahat 5 6 saniyede gösterdi.Sanki seyirci kafasına birşey atmış hesabına.

evet

klasik lig tv

Geri
Üst Alt