STSL 11/12 H:2 | Galatasaray 3–1 Samsunspor | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:2 | Galatasaray 3–1 Samsunspor | 18 Eylül | Maç Sonucu

----ujfa yada selçuk olsun kaptan

--evet sabri ve eboue yer değiştiribilir maç içinde...olmadı sabriin yerine engin oynar ama o zamanda direncimiz düşer
sabrinin attıgı yanlış paslarla zaten ambele oluyoruz. hem enginin defansif tarafıda var. hic zannetmiyorum direnc düşecegini hem daha cok pozisyon bulma şansımız olur.

yawn bu adamın yeri sagbek :S macera aramanın bi anlamı yok , solda sagda ortada koymadıgınız yer kalmadı (ebouden bahsediyorum)

adam sağ bek/sağ açık oyuncusu

çok iyi tanıyorum eboue'yi, bu konuda tartışmam bile

real madrid maçındaki sağ açık performansı eboue'yi tanımayanlara referans olsun

abicim sende sarpın akrabısımısın nesin:) bukadar sinirlenmeye ne gerek var.

barış normal bir durum mu bu ? görmüyor musun işi gücü bırakıp bir insanın üzerine bu kadar gidilmesi....

adamın insan olduğunu hatırlatıyoruz adımız ukalalık yaptı oluyor...

Karabük iyi mi, hiç izledin mi bu sezon? Ben izlemedim, ondan soruyorum. Emenikespor'du Karabük geçen sene, o gidince kepenkleri indirmişlerdir diye düşünüyordum.
bu sene izlemedimde geçen sene çok maçını izledim öyle abarttıkları kadar emenikeye bağlı bi takım değil bence bide 10 numaraları iyi oyuncu bizi zorlayacaklardır

İtalya'dan bütün bidonları toplamak lazım.

Böyle bidon'a can kurban :D

Ne ukalalığı kardeşim ne ukalalığı ?

Sabahtan beridir yazdıklarım ortada ... ukalalık yapmadım...

Sen benim seviyemi nerden biliyorsun ki inmeyecek mişsin ? inmeyeceksin zaten çıkacaksın...

Sabahtan beridir sarp sarp... ayıptır günahtır yahu...

sarp da bir insan evladı.... çok mu zor bunu idrak etmek ?

Senin sıkıntın herkesi aynı kişi sanıyorsun. "Siz konuşuyorsunuz" diyorsun ya. Aslında herkes farklı farklı üyeler. Senin bir mesajına cevaben Sarp hakkında bir mesaj yazdım, bana büyük harfle bütün gece bunu mu konuşacağız, sarp sarp sapr sarp asdad diyorsunuz tadında birşeyler yazdın.

Yanlış bu, ömrümde toplasan 6 mesaj yazmışımdır Sarp hakkında, 3'ü bu konuda. Genellemelerden kaçınalım.

ocajk ayına kadar mutlaka çift forvetle oynamalı bu takım. benim tercihim sercan elmander ikilisi denenmeli. birqaz yedek kalmak barosu da hırslandırabilir. zaten bugun trt 1 de fatih hoca ocak ayında mutlaka forvet alınacağına dair bi izlenim yarattı hatta hakan ünsal ile gülüştüler. bence bi ofansif orta saha ve iyi bir forvetle bu sene play offlarda ipi göğüsleriz. ama seneye mutlaka bu defans hattına çözüm getirilmeli. türk oyuncular defans falan yapamıyor.

Baş sorumlularından biriydi, çok da haksız sayılmayız linç etmekte.

kötü oynayan bir oyuncuyu inatla sahaya süren teknik adamdadır asıl suç

ayrıca linç etmekte haksızdınız, eleştiriye kimsenin karşı çıktığı yok zaten

biz de söylüyorduk adamın kötü oynadığını, oynatılmaması gerektiğini

ama siz sürekli dalga geçip linç etmeyi tercih ettiniz

Senin sıkıntın herkesi aynı kişi sanıyorsun. "Siz konuşuyorsunuz" diyorsun ya. Aslında herkes farklı farklı üyeler. Senin bir mesajına cevaben Sarp hakkında bir mesaj yazdım, bana büyük harfle bütün gece bunu mu konuşacağız, sarp sarp sapr sarp asdad diyorsunuz tadında birşeyler yazdın.

Yanlış bu, ömrümde toplasan 6 mesaj yazmışımdır Sarp hakkında, 3'ü bu konuda. Genellemelerden kaçınalım.

sana direk yazmadım burdakilerin çoğunun konusu antisarp olunca araya sende denk geldin...

Bu arada benim sanal alemde bir sıkıntım olamaz...

Ne ukalalığı kardeşim ne ukalalığı ?

Sabahtan beridir yazdıklarım ortada ... ukalalık yapmadım...

Sen benim seviyemi nerden biliyorsun ki inmeyecek mişsin ? inmeyeceksin zaten çıkacaksın...

Sabahtan beridir sarp sarp... ayıptır günahtır yahu...

sarp da bir insan evladı.... çok mu zor bunu idrak etmek ?

Öncelikle ben senin kardeşin değilim, ikincisi ben Sarp Sarp demedim sadece yaptığı hareketi yadırgadım o kadar, üçüncüsü seviyeni yazdıkların belli ediyor zaten, eğer sen seviyeni yukarılarda görüyorsan Allah yardımcın olsun ne diyeyim.Uzatmaya gerek yok herşeyi sen iyi biliyorsun sana göre ne desem boş, ayrıca yazdığın son 10 mesaj Sarp hakkında :) kim popülistlik yapıyor acaba? ;)

sabrinin attıgı yanlış paslarla zaten ambele oluyoruz. hem enginin defansif tarafıda var. hic zannetmiyorum direnc düşecegini hem daha cok pozisyon bulma şansımız olur.

engin 442 kanadında oynamak için gereken aerob kapasiteye, devamlılığa sahip değil

Mustafa sarp bugün ne yaptı maçta ? ben çözemedim hala

..elmander in kesin forvet oynaması lazım...baroş a top geldimi anında geri dönüyor toplar...kazım ın yerine sağda keita olsaydıı

kötü oynayan bir oyuncuyu inatla sahaya süren teknik adamdadır asıl suç

ayrıca linç etmekte haksızdınız, eleştiriye kimsenin karşı çıktığı yok zaten

biz de söylüyorduk adamın kötü oynadığını, oynatılmaması gerektiğini

ama siz sürekli dalga geçip linç etmeyi tercih ettiniz

Sen hiç gömmedin mi Sarp'ı? Ben foruma yazmadım ama evde cinnet geciriyordum onu izlerken.

engin 442 kanadında oynamak için gereken aerob kapasiteye, devamlılığa sahip değil
engin gibi pırpır kanada ihtiyacımız var. valla adamın kanatta kapasitesini ölçmedim. ama bu adam kazıma göre 100 kere kanat oynar. eboue arkadan bekte cıkıp hucüma cıkarsa daha etkili olur diyorum ben.

Öncelikle ben senin kardeşin değilim, ikincisi ben Sarp Sarp demedim sadece yaptığı hareketi yadırgadım o kadar, üçüncüsü seviyeni yazdıkların belli ediyor zaten, eğer sen seviyeni yukarılarda görüyorsan Allah yardımcın olsun ne diyeyim.Uzatmaya gerek yok herşeyi sen iyi biliyorsun sana göre ne desem boş, ayrıca yazdığın son 10 mesaj Sarp hakkında :) kim popülistlik yapıyor acaba? ;)

bak şimdi son 10 mesajım değil son 1 milyon mesajımı da sarp hakkında atarım senin gibi bir futbolcuyu sürekli bel altından vurmak isteyenlere..

kardeşim olmadığını zaten biliyorum demagojiye gerek yok...

herşeyin en iyisini bilmem burdaki yaşı 15 olan bir renktaşımdan bile fikirlerinden kendime birşeyler katmasını, 40 yaşındaki bir renktaşımında örnek olmasını beklerim..

engin gibi pırpır kanada ihtiyacımız var. valla adamın kanatta kapasitesini ölçmedim. ama bu adam kazıma göre 100 kere kanat oynar. eboue arkadan bekte cıkıp hucüma cıkarsa daha etkili olur diyorum ben.

bazen okadar cok kopuk oyuyoruz ki sanki 9 kişi gibiyiz sahada...kazım bu sene hiç verimli değil...enginde sağ kanatta zor oynar.ama sağa riera sola engin gecebilir

Geri
Üst Alt