Harun Arda
10 Numara!
- 9 Mart 2010
- 14.053
- 2
- 1.363
Cevap: STSL 11/12 H:2 | Galatasaray 3–1 Samsunspor | 18 Eylül | Maç Sonucu
----ujfa yada selçuk olsun kaptan
----ujfa yada selçuk olsun kaptan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sabrinin attıgı yanlış paslarla zaten ambele oluyoruz. hem enginin defansif tarafıda var. hic zannetmiyorum direnc düşecegini hem daha cok pozisyon bulma şansımız olur.--evet sabri ve eboue yer değiştiribilir maç içinde...olmadı sabriin yerine engin oynar ama o zamanda direncimiz düşer
yawn bu adamın yeri sagbek :S macera aramanın bi anlamı yok , solda sagda ortada koymadıgınız yer kalmadı (ebouden bahsediyorum)
abicim sende sarpın akrabısımısın nesinbukadar sinirlenmeye ne gerek var.
bu sene izlemedimde geçen sene çok maçını izledim öyle abarttıkları kadar emenikeye bağlı bi takım değil bence bide 10 numaraları iyi oyuncu bizi zorlayacaklardırKarabük iyi mi, hiç izledin mi bu sezon? Ben izlemedim, ondan soruyorum. Emenikespor'du Karabük geçen sene, o gidince kepenkleri indirmişlerdir diye düşünüyordum.
Ne ukalalığı kardeşim ne ukalalığı ?
Sabahtan beridir yazdıklarım ortada ... ukalalık yapmadım...
Sen benim seviyemi nerden biliyorsun ki inmeyecek mişsin ? inmeyeceksin zaten çıkacaksın...
Sabahtan beridir sarp sarp... ayıptır günahtır yahu...
sarp da bir insan evladı.... çok mu zor bunu idrak etmek ?
Baş sorumlularından biriydi, çok da haksız sayılmayız linç etmekte.
Senin sıkıntın herkesi aynı kişi sanıyorsun. "Siz konuşuyorsunuz" diyorsun ya. Aslında herkes farklı farklı üyeler. Senin bir mesajına cevaben Sarp hakkında bir mesaj yazdım, bana büyük harfle bütün gece bunu mu konuşacağız, sarp sarp sapr sarp asdad diyorsunuz tadında birşeyler yazdın.
Yanlış bu, ömrümde toplasan 6 mesaj yazmışımdır Sarp hakkında, 3'ü bu konuda. Genellemelerden kaçınalım.
Ne ukalalığı kardeşim ne ukalalığı ?
Sabahtan beridir yazdıklarım ortada ... ukalalık yapmadım...
Sen benim seviyemi nerden biliyorsun ki inmeyecek mişsin ? inmeyeceksin zaten çıkacaksın...
Sabahtan beridir sarp sarp... ayıptır günahtır yahu...
sarp da bir insan evladı.... çok mu zor bunu idrak etmek ?
sabrinin attıgı yanlış paslarla zaten ambele oluyoruz. hem enginin defansif tarafıda var. hic zannetmiyorum direnc düşecegini hem daha cok pozisyon bulma şansımız olur.
kötü oynayan bir oyuncuyu inatla sahaya süren teknik adamdadır asıl suç
ayrıca linç etmekte haksızdınız, eleştiriye kimsenin karşı çıktığı yok zaten
biz de söylüyorduk adamın kötü oynadığını, oynatılmaması gerektiğini
ama siz sürekli dalga geçip linç etmeyi tercih ettiniz
Mustafa sarp bugün ne yaptı maçta ? ben çözemedim hala
Mustafa sarp bugün ne yaptı maçta ? ben çözemedim hala
engin gibi pırpır kanada ihtiyacımız var. valla adamın kanatta kapasitesini ölçmedim. ama bu adam kazıma göre 100 kere kanat oynar. eboue arkadan bekte cıkıp hucüma cıkarsa daha etkili olur diyorum ben.engin 442 kanadında oynamak için gereken aerob kapasiteye, devamlılığa sahip değil
Öncelikle ben senin kardeşin değilim, ikincisi ben Sarp Sarp demedim sadece yaptığı hareketi yadırgadım o kadar, üçüncüsü seviyeni yazdıkların belli ediyor zaten, eğer sen seviyeni yukarılarda görüyorsan Allah yardımcın olsun ne diyeyim.Uzatmaya gerek yok herşeyi sen iyi biliyorsun sana göre ne desem boş, ayrıca yazdığın son 10 mesaj Sarp hakkındakim popülistlik yapıyor acaba?
![]()
engin gibi pırpır kanada ihtiyacımız var. valla adamın kanatta kapasitesini ölçmedim. ama bu adam kazıma göre 100 kere kanat oynar. eboue arkadan bekte cıkıp hucüma cıkarsa daha etkili olur diyorum ben.