STSL 11/12 H:2 | Galatasaray 3–1 Samsunspor | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:2 | Galatasaray 3–1 Samsunspor | 18 Eylül | Maç Sonucu

Solak adamı seviyorum ben. (Hakan) Balta bile olsa izlemesi zevkli oluyor bu topçuları.

Az bilinen bir gerçek: Sergen aslında solak değil, yazarken, başka işler yaparken sağ elini kullanıyor, fakat futbola gelince solak.

GARİP DEĞİL Mİ?

Bende öyleyim.

Geçen sene oyuna giren Sarp ile birlikte gol yiyen bir Galatasaray vardı.

Bu sene oyundan çıkan Sarp ile gol yine bir Samsun var :)

Abi bu sarp denen adamın yarından tezi yok başını vurun... sallandırın yada iğne ile çırpına çırpına can verdirsinler...

Tarihten silin... kimsenin adı mustafa kimsenin soyadı sarp konmasın koyanları hapise atın...

bu benim yaptığım popülist bir yaklaşımdır ( özeleştiri yapayım biraz )

david copperfield illüzyon yapıp mustafa sarpa çalım attırsa yüzyılın gösterisi olur

engin gibi pırpır kanada ihtiyacımız var. valla adamın kanatta kapasitesini ölçmedim. ama bu adam kazıma göre 100 kere kanat oynar. eboue arkadan bekte cıkıp hucüma cıkarsa daha etkili olur diyorum ben.

bence kazım da 442 kanadı değil zaten

442de sağda eboue, solda riera olmalı bence

442de kanat oyuncularının takım savunmasına desteği çok önemli olduğu için eboue sağ açıkta vazgeçilmez

Ben kendi tribünlerine gitti sandım onu la . bizim tribünlermiydi

bak şimdi son 10 mesajım değil son 1 milyon mesajımı da sarp hakkında atarım senin gibi bir futbolcuyu sürekli bel altından vurmak isteyenlere..

kardeşim olmadığını zaten biliyorum demagojiye gerek yok...

herşeyin en iyisini bilmem burdaki yaşı 15 olan bir renktaşımdan bile fikirlerinden kendime birşeyler katmasını, 40 yaşındaki bir renktaşımında örnek olmasını beklerim..

Bakın Ergün bey, hala herşeyi çok bildiğinizi zannediyorsunuz.Yazık, Sarp a nasıl bel altı yapmışım anlatsana yaptığı hareket yanlış neyi ispatlamaya çalışıyorsunuz anlamıyorum.Hakem normal olsa sarı kart vermesi lazımdı zaten.Birde demagojinin ne anlama geldiğini öğren 15 yaşındaki arkadaşlardan.Onu bari yerinde kullan

Bence bugün fena oynamadik hatta macboyu samsunun bir pozisyonu var oda sansa girdi sarpinhonun balı...neden fena oynamadik cùnkü daha adamlar birbirlerini yeni taniyor.mactaydim kisa bi gözlemleri mi anlatayim

Muslera:top gelmedi yedigi golde sansizdi

Hakan:her zamankinden biraz daha iydi hala arkasina cok adam kaciriyor

Zan:bu adam; adam olmaz...

Ujfalusi:defansa fazla is dusmedi ama kalitesini belli ediyor

Sabri:yine muhtesemdi nirvana sabri devam ikinci yari sercana 2 pas atti gozlerimin pasini sildi ama onun disinda berbatti

Melo vs Selcuk:bence her gecengun daha muhtesem olucaklar.gol atmalari sevindirici...

Kazim:böyle giderse fatih terim bile onu kurtaramaz

Riera:ilk maci olmasina ragmen iyi oynadi.top ayagina yakisiyor

Eboue:bence en kötü futbolunu oynadi.eboue asla bu olamaz

Baros:cok yalniz kaliyor acilen gole ihtiyaci var fatih hoca onu kazanacaktir

Engin:daha cok ekmek yemesi lazim asla galatasaray topcusu olamaz

Elmander:oyunu girdi hareket getirdi tabi bunda sercanin etkisinide unutmamak lazim

SERCAN:bu cocuk adam olucak... sabrinin attigi pasi gol yapsa suan butun forum onu konusuyor olucakti

herkese hayirli geceler

Geçiniz.

tribündergide bi arkadaş yazmış mustafa komik değilsin diye harbiden de öyle komik bile değilsin mustafa neyi kanıtlamaya calıstın o an gercekten bilmiyorum

Ahanda Emmy ödüller başladı. Açın, kadın falan var.

Geri
Üst Alt