STSL 11/12 H:2 | Gaziantepspor 1-3 Fenerbahçe | 16 Eylül | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:2 | Gaziantepspor 1-3 Fenerbahçe | 2.Yarı

Maçın her zamanki gibi tek kelimelik özeti var : Alex :)

Beklerin futbolda ne kadar önemli olduğunu 2 yıldır gösteriyor fb. geçen sene attığı golün yarısında Andre Santos yada G. Gönülün katkısı vardı. Bu maçta da Ziegler iyi oynuyor. Biz halen Hakan Balta mı Sabri mi diye konuşuyoruz. Eboue orta sahada falan oynatılıp ziyan edilmesin sağ bek oynaması lazım bizde

Gazetelerin başlıklarını tahmin edebiliyorum.

ya satış matış deyip komik duruma düşmeyin boşuna , antep geçen seneden çok daha kötü fener de her şeye rağmen oturmuş takım ve alexe sahipler , biz kendimizi düzeltmeye bakalım boşverin feneri

Antep geçen maç da rezildi. Ne olduysa kadro değişmemesine rağmen geçen senenin takımından eser kalmadı.

Takımlar elbetteki yenilecek de yenecek de, ama Antep 2 maçta da hiç kazanabilecek ışığı vermedi.

Galatasaray macında böyle oynayabileceklermi merak ediyorum ?

Bizim maçta kesinlikle böyle oynamazlar.Bu maçta gole kadar oynadılar.Golden sonra ya fizikleir düştü ya da aklıma gelen şey başka bir şey.20-40 Arası top göstermeyen Antep resmen kendi eliyle verdi maçı buna fenerin iyi oynaması sebep olmadı.2.yarı iyice savunmayı öne çıkardılar.Alexin sevdiği oyunu oynadılar.Fener duran toptan bulunca iyice açık verdiler kısacası Antep bilerek ya da bilmeyerek maçı verdi Fener almadı bu maçı Antep verdi.

Gaziantep taraftari utansin.

Ligtv ve kulüpler birliği(anadolu takımları)yatacak bu sene belli oldu acil decoder satışı yapmaları lazım.

bizim takım 1 gol bile atamaz samsuna. eğer savunma gol yemezse 0-0 biter. yine bize 6. lıktan ilerisi olmaz gibi. benim düşüncem bu.

Deliricem herkes kazanıyor pazar günü galibiyet istiyorum artık 5-0 bile kesmez beni

Zaten o maçta kazanamazsak kimse zaman tahammül süre sabır falan göstermez benden söylemesi.Bu taraftar fenerin maçını takip etmek zorunda kalıyor kendi takımına güvenemediği için .Halbuki adam gibi güçlü çıksan sahaya her maçı koparacağına taraftar insansa fener maçının yanından bile geçmez kendine bakar.Kısaca pazar günü galibiyet harici her sonuç bizim felaketimiz olur

antep i biz bile yeneriz

Bireylerin ayagına bakan bir takımdan daha fazlasını beklemek hayalperestcilik olurdu. Madem koca Fransa pazarından bir stoper bulamadık, keske su Dani'yi alsaydık.

Bir Alex yahu tek başına takım nerdeyse olmayınca fener pozisyon bulamıyor şöyle bir adam olsa bizde şu son 3 seneyi şampiyon kapatırdık Feneri Alex bjk yi Quaresma sırtlıyor bize maç kazandıracak adam yok

Skora etki eden futbolcuları var adamların.Bizim gibi yeteneksizlerle hücum yapmıyorlar.

Antep'i bizim maçta görün köpek gibi oynarlar.

Geri
Üst Alt