STSL 11/12 H:2 | Gaziantepspor 1-3 Fenerbahçe | 16 Eylül | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:2 | Gaziantepspor 1-3 Fenerbahçe | 2.Yarı

Lan ne kadar boş yorum yapıyosunuz. Antep topmu oynadı. feneri öve öve bitiremediniz. 101 tane beyinsiz fenerli bunları okuyor şimdi

ulan biz bu playoffu begenmiyorduk iyikide getirmisler bu playoffu cok isimize yarayacak sezon sonu goracaksiniz

Cevap: STSL 11/12 H:2 | Gaziantepspor 1-2 Fenerbahçe | 2.Yarı

neden göremiyorsunuz ben de anlamıyorum

fener kötü halinde bile kazanıyor

ben kendi takımım adına üzülüyorum

ne güzel kadro kuruldu

böyle oynayamıyoruz

neyse düzelecez elbet te

Kadromuz iyi iyi olmasına da, top dağıtacak adam yok. Diego gibi bir oyuncu lazımdı bize.

Lan ne kadar boş yorum yapıyosunuz. Antep topmu oynadı. feneri öve öve bitiremediniz. 101 tane beyinsiz fenerli bunları okuyor şimdi

İyi ama her zaman böyle diyip duruyoruz.Sezon sonunda fener şampiyon oluyor.

Ben Fenerbahçe 3. golü attı diye bir anda bizim takıma yükselen tepkiyi anlamadım ama neyse :o

Merak etmeyin biz arena'da f.enev'e tecavuz edecegiz...

Cenk Tosun berbat ötesi oynadı. Hiç oynamasa daha hayırlı olurdu Antep için.

Ziegler iyi transfermiş, Santosu aramaz bunlar. Bu skorun tek nedeni var, Olcan sakatlanmasa böyle olmazdı ama Antep çok kötü. Feneri iyi analiz etmek lazım. Oyunu çok ileride kuruyorlar ve belli bir sistemleri var. Topu bir şekilde sağdan sola çevirip boş alan buluyorlar. Ama çok hızlı değiller. İyi pres yapan bir rakip feneri perişan eder, İBB gibi. Türkiyede böyle takım pek yok.

Fener övgü yağdıranlar maçı izlemiyor sanırım.Gol sayısına göre kouşuyorlar tıpkı geçen sene ligin son haftalarında konuştukları gibi.

Bakın bazı dengesizler yine başlamış sallamaya önce bir efendi olun.Şu anda izlediğim takımlar arasında en hazırı İBBydi.Biz kötüydük ama İBB de iyiydi.Ve takımımız yeni sistemin oturması biraz zaman olacak taraftar olun biraz takımınızı destekleyin yok Samsun maçını yenemezsek izlemem bilmem neler nedemek lig 34 hafta artı Play off ta var.Siz görevinizi yapın onlarda yapsın.Gene Fatih hoca ya egoist dengesiz şovcu demeye başlayanlar olursa modlar rica ediyorum myc verin bu adamlara böyle taraftarlar yüzünden oluyo zaten olan bize.

Yorumlarınızı gülerek okuyorum herkes şaşırmış arkadaş

Neyse an azindan 16. oluyoruz Antepin eksi averaji 3 bizim 2.

Fenerbahçe'nin kazanma alışkanlığı bizde yok.

Bu kadar net aradaki fark.

Geri
Üst Alt