Cevap: STSL 11/12 H:2 | Gaziantepspor 1-3 Fenerbahçe | 16 Eylül | Maç Sonucu
maci 90 dk izledim. fb ile bizi kiyas yapabilmek icin. bizim ibb macinida 90 dk izlemistim. cikardigim sonuc korku verici.
fb bugun ve gecen hafta 2 hard onemli oyuncusunun yoklugunda kazaniyor. burasi dikkat cekici.
gecen haftaya gore daha iyi futbol oynadilar ozellikle ilk yarinin son 10 dksi. ve 2. devre nin tamami.
bizim yapamadimiz ve fb nin yaptigi sudur;
1- fb de yillardir birlikte oynayan cok sayida oyuncunun olmasi - bizde 3 senedir degisen kadro
2- hadi kadro degisiyor ama bizde uyum hicbir zaman olmuyor. fb yardimlasmalar mukemmel. hucumda aslinda cok eksikleri var ama alex fantazyasi ile onuda hallediyolar.
3- ozguven tabiki. yok bizde ozguven. fb de topu alan hucumu dusunuyo. bizde ibb macinda topu alan geri oynadi. bundan tabiki oyunculari yaridan fazlasinin yeni olmasida faktoriyil tabiki.
fb-antep maci icin begendigim bienvenu. zaten hep soyledim iyi ve vizyonu olan bir transfer. niangi da begeniyodum junior niang olabilir. daha basarilida olabilir.
antep rezaletti. wagneri begenmeyenler olmus ama bence antepin beyni. cok iyi topcu. cok eksigi var ama. belkide eksik olarak gozukenler etrafinda oynayanlarin kaliteli vasat ve vasat alti topcular olmasidir. yasida iyi.
gozume kestirdim. ama antep baskani tam cingene oldugunu icin cani israrim suruyor