STSL 11/12 H:2 | Gaziantepspor 1-3 Fenerbahçe | 16 Eylül | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:2 | Gaziantepspor 1-3 Fenerbahçe | 16 Eylül | Maç Sonucu

Biz hep savunmadan kaybediyoruz.Galatasaray'ın kadrosu Fenerbahçe'den daha iyi ama savunma işi batırıyor.Çok ağır ve hataya meğilli oyuncularla oynuyoruz savunmada Eboue hariç tabiki.

birde şunu diyim istermisiniz hiç istemediğimiz play off bize yarasın...........

playoffa en uygun takım biziz zaten. mesela italyada da milan buna uygun. ligde milandan 2 kat fazla şampiyon olan juventusun, milan'ın yarısı kadar avrupa başarısı yok. bizde bu örnekte milan takımına daha yakın bir görüntü çiziyoruz

zokora-colman da süper ikili ama önlerinde sapara-alanzinho ya da adrian oynuyor biz de bu 2 adamın önünde sabri oynuyor ordan çok kaybediyoruz

yanlışın var

melo defansın önünde oynuyor, onun önünde selçuk ve sabri oynuyor

----inan-------sabri---

---------melo----------

ft kısa zamanda sabriyi sağ beke çeker umarım

birde şu var ADALET olsa fener şuanda bu takımlarla maç yapmıyordu.............

tek benim internet mi gidiyo ya hey allahım

4-4-2 oynamazsak çok zor maç kazanırız bu sene rakip kim olursa olsun.

Şikeci takımların yer aldığı bir ligde yarasa ne olur,yaramasa ne olur?Böyle trajikomik bir tiyatronun oynandığı bir ligde şampiyon olsak ne olacak?

Alex gibi düzgün bir frikikçimiz bile yok

:(

Ezbere konuşuyorsun O.Lyon'u elediler diye Govou'yu sahadan silmiş mi oluyor? Bizde Aykut'la Süper Lig şampiyonu olduk Aykut süper kaleci o zaman.

lyonla oynadıkları iki maçı da izledim

ezbere konuşan sensin

Alex'i küçümseyen gerizekalıdır. Hiç bir bahane bulmayın. Adam mükemmel, inanılmaz zeki bi futbolcu. Oyunu 10 saniye öncesinden oynuyor kafasında. Uğur Boral'a attığı pasa gidin bakın bi, bizde kim atabilir o pası ? Hagi'den sonra gelmiş en iyi futbolcudur bu lige ÇOK NET

bu hangi film hacı heroes dizisinde vardı sanırım böyle bir karakter dünyaya gel arkadaş 10 saniye ne yahu hadi alex onu yapıyor diyelim e diğer oyuncuda aynı anda aynı beyini kullanıyor sanırım o da görüyor ne olacağını :D Ahh güzelim renktaşlarım alexi ben küçümsüyorum buradan benim gerizekalı olduğumu nasıl çıkardın merak ettim. Sen hiç maç izlemiyorsun sanırım izle otur internetten bul fb maçlarını ve bizim maçlarımızı alex denilen adama 5 sezondur bir allahın kulu dokunamıyor bu ligde neden sorarım sana sert bile girmiyor yoksa alex onuda mı 10 saniye öncesinden yaşıyor :D Üşenme bak derim özellikle alexi izle bak bakalım markaj var mı bak bakalım çevresinde onu tutan adam var mı. E sahada milletvekili, asker, polis konumunda bulunan dokununca 6 aydan başlayan hapis cezası yatacağını sanan GERİZEKALI futbolcular var. Emin olun şu takımarın fenere oynadığı oyunu bize oynamıyorlar tüm türkiye birleşmiş bize karşı siz hala gaziantepiydi ordusuydu konuşuyorsunuz !

Serdar Kesimal çok dandik.

playoffa en uygun takım biziz zaten. mesela italyada da milan buna uygun. ligde milandan 2 kat fazla şampiyon olan juventusun, milan'ın yarısı kadar avrupa başarısı yok. bizde bu örnekte milan takımına daha yakın bir görüntü çiziyoruz

kıyaslaman hiç oturmadı. fenerin şampiyonlukları bizden kat kat fazla değil , ayrıca yakın tarihimize damga vuran galatasaray dır. avrupa işinde iyiydik ama 10 yıldır yokları oynuyoruz yani bence türkiye içi başarılarıyla , kupa sayılARIyla tarihiyle kültürüyle en büyük biziz ... son yıllara bakmayın fener parlak göründü bence biz en uygun liverpoola benzerizzzzzzzz

Ne olmuş bir iki maç oynamışsa? Serdar'da Hollanda maçında çok iyiydi.

danny harclıgını almıs belli.

biz anteple ne zaman yaparız bilmiyorum ama gol atana kadar savaşırlar bizle.ama fb ye gelince atak bile yapamazlar topu taca atarlar.

kıyaslaman hiç oturmadı. fenerin şampiyonlukları bizden kat kat fazla değil , ayrıca yakın tarihimize damga vuran galatasaray dır. avrupa işinde iyiydik ama 10 yıldır yokları oynuyoruz yani bence türkiye içi başarılarıyla , kupa sayılARIyla tarihiyle kültürüyle en büyük biziz ... son yıllara bakmayın fener parlak göründü bence biz en uygun liverpoola benzerizzzzzzzz

ee tamam işte italyada milan biz oluyoruz, ingilterede ise liverpool biz oluyoruz

orda kastettiğimi anlayamamışın hala. fb klasik lig takımı tıpkı juve gibi. ha onlarda juvenin şampiyonluğu milanın 2 katı. ama bizde öyle bişey söz konusu değil.

bu hangi film hacı heroes dizisinde vardı sanırım böyle bir karakter dünyaya gel arkadaş 10 saniye ne yahu hadi alex onu yapıyor diyelim e diğer oyuncuda aynı anda aynı beyini kullanıyor sanırım o da görüyor ne olacağını :D Ahh güzelim renktaşlarım alexi ben küçümsüyorum buradan benim gerizekalı olduğumu nasıl çıkardın merak ettim. Sen hiç maç izlemiyorsun sanırım izle otur internetten bul fb maçlarını ve bizim maçlarımızı alex denilen adama 5 sezondur bir allahın kulu dokunamıyor bu ligde neden sorarım sana sert bile girmiyor yoksa alex onuda mı 10 saniye öncesinden yaşıyor :D Üşenme bak derim özellikle alexi izle bak bakalım markaj var mı bak bakalım çevresinde onu tutan adam var mı. E sahada milletvekili, asker, polis konumunda bulunan dokununca 6 aydan başlayan hapis cezası yatacağını sanan GERİZEKALI futbolcular var. Emin olun şu takımarın fenere oynadığı oyunu bize oynamıyorlar tüm türkiye birleşmiş bize karşı siz hala gaziantepiydi ordusuydu konuşuyorsunuz !
O kadar cümle kurmuşsun elle tutulur tek bi sonuç yok.

servetin govou, drogba ve lukakuyu sahadan sildiği performanları olmuştur

shevchenkoya karşı ezildi diye senelerdir aynı geyik

ben buna karşıyım

hele ki servetin kesimalden kötü olduğu fikrine asla katılmıyorum

Geri
Üst Alt