STSL 11/12 H:20 | Galatasaray 5-1 Karabükspor | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:20 | Galatasaray 5-1 Karabükspor | Maç Sonucu

ufuk_ceylan ufuk ceylan

Super galibiyet seri devam :)))

Yalnız İmparator dargın gibi. Kim gelirse oynatırız gibisinden bir şeyler söyledi. Shaqiri'yi istiyor belli.

bu kazımı gördükten sonra keitayı istemeyenin...

anladın sen onu :D

Cok kizmis gibi Yönetime

Elmander : "Bugün maçta elimin ağrısıyla ilgili hiç birşey düşünmedim aklımı herşeye futbola verdim daha iyiydim."

kazimin yerine biri alinacagi kesin shaqiri ilk tercih sartlari sonuna kadar zorlar aysal baskan fatih hocanin cok istedigni biliyor olmasa keita gelir bu arada ronaldihno gelirmi bilmem gelirse melo geri gider ama merak ettim sey ronaldinho 13 milioynden asaga etmezmi ?

Olm ne dengesi,messi yıllık nerden baksan 10 alıyor,pedro 2 aliyordur.

Neyin dengesindeN bahsediyorsunuz?

Ronaldinho tamam belki yaşı biraz ilerledi ama dünyanın gelmiş geçmiş en yetenekli oyuncusudur kendisi cr7 dahil herhangi bir oyuncuyla kıyaslanması komik olur. devamlılığı fazla olmadı maalesef ama flamengo'da eski günlerine dönüş sinyalleri veriyor... gelmezse çok üzülmem ama gelirse yeminlen 3 formayıda alır arkasına ismini yazdırır forumada resmini yollarım yani :D

arkasında senin ismin yazdıktan sonra xarp gelse ne r10 gelse :D

masallah takima

r10 gelmesin shakiri olsun

Elmander : "Bugün maçta elimin ağrısıyla ilgili hiç birşey düşünmedim aklımı herşeye futbola verdim daha iyiydim."

Yönetim, Terim'in istediği oyuncuları almıyor diye sitemkar bir konusma geldi gibi Hocadan..

Ronaldinho diyorlar daha yahu,ne Ronaldinhosu arkadaşlar.taptaze Shagiri dururken ne gereği var şimdi Ronaldinho'nun.Riskli transfer,alacağı yıllık ücretler vs gereksiz transfer olur bence.Şu eskimiş,modası geçmiş,sırf ismine hürmet yapılan transferlerden vazgeçelim artık.

bak abi, sana verdigim tum likleri geri alirim, roni bu roni.

Yönetim teklif etti, bende 24 saat içinde döneceğimi söyledim dedi.. Ama ne zamanın 24 saati bu bilmiyorum. :)

Shaqiri ve Suarezin durumuna göre karar vericek sanırım. Ben gelmelerini istemem açıkcası.

Eğer Ronaldinho gelicekse EXTRA olarak gelmeli, 1-2 seneliğine şov amaçlı gelebilir. Ama bizim politikamız bu tip oyuncular olmamalı, bu sene doğru yol izledik bunları bu tip oyuncuları alarak bozmayız inşallah.. Shaqiri gelirse kanat coşar.

Yaslanmis ve Para'ya bakan Ronaldinho'yu alacagima genc,hirsli ve gelecegin Ronaldinho'sunu alirim daha iyi

Olm ne dengesi,messi yıllık nerden baksan 10 alıyor,pedro 2 aliyordur.

Neyin dengesindeN bahsediyorsunuz?

Sanki ronaldinho gelecek herkesle jb geçecek, az para alıyonuz la fakirler diyecek :D

Shaqiri yi aliriz isallah roni yi ne yapacagiz ya bide yillik 5.5 milyon euro istiyormus yuhh

Galibiyet sevindirici fakat Baros'un sakatlığı tüm keyfimi kaçırdı. Önemli birşey olmasa bari :(

90'lı yıllar da bir grup Galatasaray taraftarı:

-Hagi gelecek diyorlar lan,Ne diyorsunuz ?

+Yeea gelmesin oğlum onun alacağı yıllık ücretler felan yaşı kaç oldu zaten ölmüştür o adam.

Geri
Üst Alt