Ozan Kesgin
Cezalı
- 15 Ağustos 2009
- 31.229
- 5
- 1.483
Cevap: STSL 11/12 H:20 | Galatasaray - Karabükspor | 14 Ocak | 19.00
Stad aydınlatması olduğu sürece maç tatil felan olmaz.
Stad aydınlatması olduğu sürece maç tatil felan olmaz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maça gideceklere tavsiyem, metrobüs hattı üzerinden Mecidiyeköy'e gelin, oradan da taksi yahut otobüs ile Seyrantepe'ye geçin.
Olabilir Emre, o konudan emin olmadığı söyledim zaten, birazdan çıkacağım ben de, kesin bilgiyi yazarım. :=)
Rezalete bak, elektrikler falan yok. Bi yagmur, kar (sanirim) falan yagdi, rezalete bak. Bi Turkiye de olur boyle rezaletler.
Elektrik mühendisliği okuyorum ufak bir açıklama yapayım dedim. Bu bildiğiniz kar, yağmur yüzünden yaşanan elektrik kesintisi değil sanırım harmoniklerden kaynaklanan faz kayması Anadolu-Avrupa 154kV luk hatta problem var tüm trakyayada elektrik gitmiyor.
Twitter'dan ulaştırırsan o bilgiyi süper olur![]()
Elektrik mühendisliği okuyorum ufak bir açıklama yapayım dedim. Bu bildiğiniz kar, yağmur yüzünden yaşanan elektrik kesintisi değil sanırım harmoniklerden kaynaklanan faz kayması Anadolu-Avrupa 154kV luk hatta problem var tüm trakyayada elektrik gitmiyor.
Aha mustafa zarp geliyomuş hahaha gel koçum.
reis turkcesini soylermisin, yani anlicamiz sekilde![]()
Alttan ısıtma karı eritemiyor muymuş beyler?
Doğru bilgi Emre, Taksim - Şişli arası diğer güzergahlar çalışmaya başlamış.
Yüksek gerilim hattında yaşanan bir problem yalnız, faz kayması olsa dağıtım hattını kendilerinin engellemesi gerekmiyor mu, düzensiz dağılım tehlikesinden dolayı ?
Onun işi o zaten renkdaş niye eritmesin