STSL 11/12 H:20 | Galatasaray 5-1 Karabükspor | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:20 | Galatasaray 5-1 Karabükspor | Maç Sonucu

R10 çok büyük oyuncuydu eyvallah ama takım olduk biz. Takım olmuşken ne gerek var. Takıma oturacak nokta atışları yapmak lazım. Öncelikle Shaqiri. Baros'un sakatlığı ciddiyse Suarez'e de çok asılmalıyız.

Nerden biliyorsun pazarlık yaptığımızı ? Bu adamı kaçırırsak, yaza Babayarro'yu alırız. Hem ona 8-9 vermeye de gerek yok.

ne demek nerden biliyorsun, pazarlik yapmiyorlarsa dedigin gibi parayi basip alirlardi

12 milyon verene satiyor basel adami

Feliiipe Meeeelooo.. !

AjJKBceCAAEsaEs.jpg

emrecolak1010 EMRE ÇOLAK

Cok sukurr Allah ım

emrecolak1010 EMRE ÇOLAK

Oyundan cıkarken benı alkıslayan sanlı Galatasaray taraftarına sonsuz tesekkur ederımm :)

oncelıkle mac cok keyıflıydı 5 gollu super galıbıyet

-muslera dunyanın sayılı kalecılerınden bırı oldugunu gostermeye devam edıyor muhtesemdı yıne medyaya kucuk ellı dıyen lere tokat ustune tokat:)

-ujfa ve hakanı begendım her zmankı gıbı garantıcılerdı ıkısıde

-sabrı servet yerıne tercıhımdır kesınlıkle servet bıtmıstır bence bu takım ıcın daha ayak uyduramaz

-selcuk asıstını yaptı yıne cok kasmadı rahattı

-meloda ayrı rahatlık vardı sankı rakıplerı falan kucumsemıs havaya gırmıs bıraz bana oyle geldı 3-4 mactır

-emre colak ustune koyarak devam edıyor sutları cok ıyıdı bellı calısıyor

-elmander super otesı harıka bır adam

-barosuda cok begendım o bızım barosumuz otesı yok sakatlıgı can sıkıcı

-ENGIN benım adamım tek gecerım tsdeyken derdım keske bızde olsa bole topcu dıye bence en yeteneklı turk oyuncudur

-kazım artık bu takımın gerısınde bellı bu takıma temposuna ayak uyduramıyor kesınlıkle yakında yedek kalmaya baslayacak kı kalmalıdırda

Hoca benim istediklerim Shaqiri Suarez Gillet diyor,bana göre hocanın istediği adamlar gelsin yani Shaqiri.

Yahu Hoca üç isim sayıyor üçü de iyi herkes sadece Şakir diyor. Nedir bu Şakir lobisi kardeşim Hoca'nın istediklerinin hepsini(biri diğerinin alternatifiyse önce önceliği olanı) almaya çalışmak lazım. ama bonus olarak da R10 alırsan süper ötesi olur. ama hocanın istediklerini alımıyorsan şimdilik gider hemen R10u alır diğer mevkiler için alternatif isim istersin hocadan bu kadar basit. Bide yok dengeleri bozar geyikleri var yahu senin takımının başında en yıldız topçuları çalıştırmış büyük hoca var ezik takımın ezik hocası yok. Ne telaş ediyorsun. Efsane futbolcu olup efsane hoca ve yönetici olan 3 kişi var dünyada beckenbauer, cruyf, Ft.Neyse bu geyikleri geçelim de Ft'nin dediğini yapmaya çalışacaksın yanına da R10u alacaksın. r10u sigorta olarak alacaksın ki bi aksilik olursa sorumluluk yönetimle ve medya tayfasıyla ortak olsun sonra geçen seferki gibi boşuna 10 sene kaybetmeyelim 1-2 sene başarısız olduk diye. Çünkü şimdi şakir şakir diyenlerin çoğu ondan sonra 1-2 başarısızlık olunca birilerinin peşine takılıp orda burda bik bik konuşacaklar.

ayrıca hoca medyada terım r10 u ıstemıyor dıye cıkan haberlere kızmıss

Yahu Hoca üç isim sayıyor üçü de iyi herkes sadece Şakir diyor. Nedir bu Şakir lobisi kardeşim Hoca'nın istediklerinin hepsini(biri diğerinin alternatifiyse önce önceliği olanı) almaya çalışmak lazım. ama bonus olarak da R10 alırsan süper ötesi olur. ama hocanın istediklerini alımıyorsan şimdilik gider hemen R10u alır diğer mevkiler için alternatif isim istersin hocadan bu kadar basit. Bide yok dengeleri bozar geyikleri var yahu senin takımının başında en yıldız topçuları çalıştırmış büyük hoca var ezik takımın ezik hocası yok. Ne telaş ediyorsun. Efsane futbolcu olup efsane hoca ve yönetici olan 3 kişi var dünyada beckenbauer, cruyf, Ft.Neyse bu geyikleri geçelim de Ft'nin dediğini yapmaya çalışacaksın yanına da R10u alacaksın. r10u sigorta olarak alacaksın ki bi aksilik olursa sorumluluk yönetimle ve medya tayfasıyla ortak olsun sonra geçen seferki gibi boşuna 10 sene kaybetmeyelim 1-2 sene başarısız olduk diye. Çünkü şimdi şakir şakir diyenlerin çoğu ondan sonra 1-2 başarısızlık olunca birilerinin peşine takılıp orda burda bik bik konuşacaklar.

tamam bir yabancı+ r10 aldın diyelim hangi 2 yabancıyı keseceksin takımdan ? eboue, muslera, ujfalusi, baros, elmander, melo hangisini ?

Geri
Üst Alt