STSL 11/12 H:21 | Eskişehirspor 0-0 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:21 | Eskişehirspor - Galatasaray | 22 Ocak | 19.00

allahımdan tek dilegim bize artık engini emreyi kanatlarda oynadıgını göstermesin

Yiğiti unutun. O zeminde fizikli adamı tercih edicektir hoca kazımı yazın oraya :)

Sercan,Semih,Emre oynasında gerisi kim oynarsa üzülmem bu gençlerle gurur duyuyorum

abBYJj4ac1.jpg

(Y)

Açıkçası Yigitin deplasmanlarda daha etkılı oynayacagını dusunuyorum ozellıklede one gecersek, bu adam hızlı mı? hızlı, anadolu takımları kendı evlerınde daha acık oynuyorlar..deplasmana geldıklerınde 10 kısıyle kapanıyorlar.Yigit gıbı hızlı oyuncuyu eskısehırde kullanmalıyız dıye dusunuyorum, sonucta bu adam manısada topoynuyor kac senedır.Bugun bır eskısehır-manısa macında ılk onbır oynardı..Kazımdan artısı var , eksısı yok..

alacagiz

ayaginda top tutan oyuncular oynamasi lazim

abBYJyxalz.jpg

Ben hala Kazımın Yiğitten daha iyi olduğunu iddaa ediyorum benim kadrom budur

Yiğiti unutun. O zeminde fizikli adamı tercih edicektir hoca kazımı yazın oraya :)

Fizik olarak çok farkları yok, o sahada fizikli değil, dengeli, vücudunu iyi kullanabilen ve basacağı yeri bilen, mücadele gücü yüksek adamların oynaması lazım.

Kazım daha dengeli ama mücadele gücü düşük, ben Yiğit'i tercih ederdim ama Kazım oynar muhtemelen.

Diğer yandan yer bulmak zor ama tam Engin'in maçı bu.

Fizik olarak çok farkları yok, o sahada fizikli değil, dengeli, vücudunu iyi kullanabilen ve basacağı yeri bilen, mücadele gücü yüksek adamların oynaması lazım.

Kazım daha dengeli ama mücadele gücü düşük, ben Yiğit'i tercih ederdim ama Kazım oynar muhtemelen.

Diğer yandan yer bulmak zor ama tam Engin'in maçı bu.

Kazım çok geri geliyor namık defansa yardımı oluyor yiğiti görmeden riske girmezdim ben bu maç için. Zemin dün çok kötüydü karlarla kaplıydı

maç satindeki hava ve saha şartları sonucu belirleyebilir. İnşallah sakatlık sorunları olmaz ve 3 puanı alır döneriz

bu maç tatil olur bence cok kar var.

Bence kanatlarda Emre-Engin oynar.

Eskişehirliler çok korkuyorlar ancak korkunun ecele faydası yok.

Premier Lig'de bırakın zeminin elverişli olup olmamasını, seyircinin maça geliş gidiş şartları ve tribünde maç süresince yaşayabileceği olumsuzluklar yüzünden maçlar tehir ediliyor.

Eskişehir şu an Türkiye'nin en sert kış koşullarını yaşıyor. Şartlar değişmezse ertelenmeli.

tatil olmasın...

Geri
Üst Alt