STSL 11/12 H:21 | Eskişehirspor 0-0 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:21 | Eskişehirspor - Galatasaray | 19.00 | 22 Ocak

Zemin sartlari iki takim icinde ayni,Eskisehirde futbol oynamak isteyen bir takim,yeterki sakatlik olmasin,beni olasi puan kaybi düsündürmüyor,serefsiz medya düsündürüyor,bu yüzden yenemesek bile yenilmememiz lazim.

Şuanki durumda maç oynanacak. O kadar kötü zemin yok. Konyada oynadığımız zaman zemin daha kötü idi.

Ona zemin bile denemezdi. Fotoğraflara bakarak açık söyleyim UEFA'nın oynattığı öyle stadlar varki bu maç hayli hayli oynanır. Tromso maçını hatırlayın mesela ordaki Berbattı saha ve zemin. Uğur Uçar yatara bir müdahele yapmıştı 15 metre filan sürüklendi. Sonra bir yere düştü. Kuzey kutbundan aşağı düştü sandım.

Sen takımını desteklemek için stada gidenlere hakaret et, sonra da sorun sende... Tamam bende. Sana mı kaldı ki, kim ne zaman isterse gider stada.

yahu sakin ol güzel kardeşim.ben stada gitmesinler,maç izlemesinler demiyorum.bu soğukta maça 2 saat kala stada gitmek sana mantıklı geliyorsa seni kulaklarından öpüyorum.bu saatte oraya gidip destekleyecek bir takım bulamayabilirler yani:asd:

501166223.jpg

Yahu adama sormazlar mı hangi yüzle gidip

Alman Ümit milli takımında oynayan Türk oyuncuları Milli Takıma davet ediyorsun

Ligin lig değil, statların stat değil, Taraftarın taraftar değil bu ne rezillik yazıklar olsun

adam seni seçmez ise de vatan haini ilan ediyorsun ???

ne oldu?

Ona zemin bile denemezdi. Fotoğraflara bakarak açık söyleyim UEFA'nın oynattığı öyle stadlar varki bu maç hayli hayli oynanır. Tromso maçını hatırlayın mesela ordaki Berbattı saha ve zemin. Uğur Uçar yatara bir müdahele yapmıştı 15 metre filan sürüklendi. Sonra bir yere düştü. Kuzey kutbundan aşağı düştü sandım.
Bugünkü Bolu maçında çok kötü idi.

Bu arada sanki zemin dünkü Karabük zemininden daha iyi gibime geldi. Kalenin önünde çok buz tabakaları vardı.

OFFFFFFFFFF ....zor mac!

Buz pistini andırıyor..

AjxexJgCEAAjdUg.jpg

Galatasaray takımı sahada.. Zemini inceliyorlar.. Melo ve Kazım zemine isyan ediyor!

AjxexJgCEAAjdUg.jpg:large

Bence herseye ragmen zevkli olur (sakatlik olmadigi sürece no problem)

AjxexJgCEAAjdUg.jpg

Durum vahim.

Ne olsun Salman daha ne olsun ???

Eskişehir statına bak millet birazdan o sahaya çıkıp ayakta durmaya çalışacak !!!

İllaki Aslı Nemutlular gibi gençlerimizin ölmesimi lazım tedbir alınması için

Nedir bu statların hali ???

Mahallelerde top oynanan boş arsalar gibi.

yahu sakin ol güzel kardeşim.ben stada gitmesinler,maç izlemesinler demiyorum.bu soğukta maça 2 saat kala stada gitmek sana mantıklı geliyorsa seni kulaklarından öpüyorum.bu saatte oraya gidip destekleyecek bir takım bulamayabilirler yani:asd:

Ben seni anlıyorum da gerizekalı demene takıldım sadece. Yoksa, bana maça gitmek bile çoğu zaman mantık dışı gelmiştir ama hep gitmişimdir yani :asd:

Melo ve Kazım:İssyeeeaaaannnn

İnsallah bu macıda kayıpsız gecicez.

Bu şartlarda güzel futbol beklemek haksızlık olur,1-0 olsun bizim olsun.

Galatasaray bu sezon, sampiyonlugu hakettigine dair bize guzel kesitler verebildi,

Oyunu domine etmek gibi, maglupken maci cevirmek gibi, seriler yapmak gibi...

Bugun buna yeni bir halka eklemek mumkun,Soyleki;

Kotu zeminde savasmak,

Camia puan kaybini goze almisken kazanmak

Kulup rekoru kirmak

Rakiplerin de galibiyetle kapadigi haftada son maci kazanip umutlarini kirmak

Ne dersiniz? Sozkonusu olan Galatasarayken, bu pekala mumkun degil mi?

Kazan da gel Galatasaray!

Bu zeminde top oynanır. Stadlarımızın şartlarıda malesef bu:(, Fblilerede koz vermeye gerek yok.

Anadolunun her maçını takip ediyorum. Şu zemin yüzünden maç ertelenmesini istemem. Bizde dahil, herkez eşit kararlar verilsin. Allah sakatlık falan göstermesin. Dikkat etmeliyiz. Kaleciler içinde zor maç olacak. Çimde buz kalıntısı yoksa pek sorun olmaz. Dün karabük maçında kale önleri sırf buzdu

20cnt.jpg

Bu zeminde top oynanır. Stadlarımızın şartlarıda malesef bu:(, Fblilerede koz vermeye gerek yok.

20cnt.jpg

Olay koz vermek olayı değil kardeşim

maalesef statlarımızın ve futbolumuzun içler acısı durumu...

Geçen sene dışarıdaki Buca maçında görmüştüm bu kadar berbat bir zemin. Biçilen çimleri toprak görünmesin diye sahaya serpmişlerdi. Ondan sonraki en berbat zeminde oynayacağız herhalde. Ama ben daha kötü bekliyordum zemini açıkçası...

Geri
Üst Alt