STSL 11/12 H:21 | Eskişehirspor 0-0 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:21 | Eskişehirspor - Galatasaray | 22 Ocak | 19.00

alırız inşallah güvenim tam deplasman es-es farketmez

Bu maçı alırsak şampiyonluk için baya büyük bir adım atmış olacağız.

----------Muslera-------------

Ujfa--Semih--Gkhn--Hakan

Emre--Melo--Selçuk--Engn

------Sercan--Elmander--

Son 10 haftaya kadar mac'larimizi alalim is biter bence..

Ya beyler , playy-off hesabını yaparken , Fenerbahce'yi katmayın hesaba .

Play-off'larda Fb olmayacak .

Şu an en yakın rakibimiz Bjk ile 10 puan fark var zaten .

Bjk daha Arena'ya gelecek .

Zaten leş gibi bir takım , muhtemelen Bjk ile aramızdaki 10 puanlık fark daha da açılacak ilerleyen haftalarda .

Ts ile de 13 puan fark var an itibarıyla .

Bu sene banko şampiyonuz ve seneye direkt Şampiyonlar Ligindeyiz yani :yenieek: .

Ah be hocam. David ile Golyat 'ı bilir misin?

Futbol bu futbol. Sürprizlere çok açık olmasının ötesinde, güç dengesi olarak da puan kaybımız söz konusu.

Asarız keseriz, 5 atarız dediğimiz, burnu büyük dolaştığımız günler geri geldi demek.

Bir anda 3 hafta sonra lig 3ncüsü olabiliriz. Temkinli olmaya devam etmek lazım.Böyle mesajlar beklentiyi artırıyor, üyeleri yanıltıyor. Bu BJK 'ı yada TS 'u evimizde yeneceğimizin garantisi var mı ki puan farkına 3 'er daha ekliyorsun?

İşin ilginci, takım ters bir sonuç alırsa ilk böyle uçuk mesajı yazanlar sallamaya başlıyor arkasından. "Sana yakıştıramadım" desem darılmazsın umarım.

Kritik bir viraj, zor bir deplasman. İnşallah kazanırız.

Ah be hocam. David ile Golyat 'ı bilir misin?

Futbol bu futbol. Sürprizlere çok açık olmasının ötesinde, güç dengesi olarak da puan kaybımız söz konusu.

Asarız keseriz, 5 atarız dediğimiz, burnu büyük dolaştığımız günler geri geldi demek.

Bir anda 3 hafta sonra lig 3ncüsü olabiliriz. Temkinli olmaya devam etmek lazım.Böyle mesajlar beklentiyi artırıyor, üyeleri yanıltıyor. Bu BJK 'ı yada TS 'u evimizde yeneceğimizin garantisi var mı ki puan farkına 3 'er daha ekliyorsun?

İşin ilginci, takım ters bir sonuç alırsa ilk böyle uçuk mesajı yazanlar sallamaya başlıyor arkasından. "Sana yakıştıramadım" desem darılmazsın umarım.

Son satırlar hariç dediklerine katılıyorum abi . Temkinli olmak konusunda haklısın . Ama Samsun maçında 2-0 geriye düşünce sallayıp , 4-2 ' ye gelince coşangillerden değilimdir ya :)

Ben daha çok Fb nin sağlam bir ceza alıp , Bjk ' nin de bir miktar - puan cezası alması ihtimali üzerine bu kadar iddalı konuştum .

Sence , playy-offtan önce bu cezalar verilirse , banko şampiyon olmaz mıyız abi ?

Ya beyler , playy-off hesabını yaparken , Fenerbahce'yi katmayın hesaba .

Play-off'larda Fb olmayacak .

Şu an en yakın rakibimiz Bjk ile 10 puan fark var zaten .

Bjk daha Arena'ya gelecek .

Zaten leş gibi bir takım , muhtemelen Bjk ile aramızdaki 10 puanlık fark daha da açılacak ilerleyen haftalarda .

Ts ile de 13 puan fark var an itibarıyla .

Bu sene banko şampiyonuz ve seneye direkt Şampiyonlar Ligindeyiz yani :yenieek: .

Play-off'da asıl rakip,zorlanacağımız takım BJK'dir.Kadro yapısı itibariyle büyük maçlarda oynadığı zaman skoru değiştirebilicek kaliteli oyuncuları fazla.Kolay olmaz yani içerde dışarda yenmek onları.

Veli Baltacı arkadasimiz kesinlikle öngörülerinde hakli,bu sene play-off Fenerbahce olmiyacak -25 veya -30 puan cezasi yiyecek yalniz Besiktasta bir ceza yiyecek muhtelemen -6 veya -9 gibi bir puan silmede Besiktastan olucak bu durumda en yakin rakibimiz Trabzonspor....

Galatasarayin ben bu durumu bildigini düsünüyorum,transfer yapmamizin tek sebebi seneye sampiyonlarligine gidecegimizden baskanda farkindaysaniz o kadar eminki sampiyonlarliginden bu derece astronomik transferler yapmak icin girisimler yapiliyor,tek sebebi simdiden uyum saglansin yazinda son 1-2 eksik bölgeye tamamliyici oyuncu alinsin.

Bizim tüm bu sike sürecinde tek itirazimiz gördügüm kadariyla küme düsme olmazsa olasi UEFA'dan ceza coksa biz Fenerbahce'nin -30 puan felan almasina raziyiz cunku bu sene otomatik sampiyon oluyoruz,muhtelemen federasyon bunu sene basinda veya gelicek sene eksi puanlari verse Fenerbahce veya x takimlar bu puanlari topliyamazdi gene küme düserdi,mesela lige -25 -30 basliyan bir Fenerbahce 80 puanlarida göremezdi belki 56-66 puanlarla küme düsebilirdi hersey ayarlanmis kisacasi basi sonu belli bir film izliyoruz,burda ayarlanmamis ve heyecan verici tek olay takimimizin sampiyonlarliginde oynamasi olucaktir.

Maclarida bu gözle izleyip bu takim sampiyonlarliginde ne yapabilir onun analizleri yapilsin ve tabiki külüp tarihinin rekorunu kirip gelistirebiliriz acikcasi ben maci sadece rekor kiracagiz diye seviniyorum.

Eskisehir macina gelicek olursak bana göre farkli alicagiz ama daha iyi oyunla alicagiz,Veysel kirmizi karttan yok orta sahalarinda bu Eskisehiri cok etkilicektir,bizim Baros eksikligini Sercanla-Engin Baytarla kapaticagimizi düsünüyorum.Gollleri muhakak bulacagiz,Eskisehirde cok fazla skorer bir takim degil bu macta gol yemeden tamamlariz düsüncesindeyim.

Cift forvet iyi hos ama dikkatli olmak lazim. Artik Eboue yok. Defans eskisi kadar saglam degil. Sercan Baros kadar etkili degil su anda. Cok iyi düsünmek lazim.

Benim tercihim böyle olurdu.

314669_Galatasaray_SK.jpg

ne tadım var ne tuzum ...sezon başından beri..GS ya yakışan..maçlarını kazanıp yoluna devam etmektir.sercanın maçı olsun. emre bi kez olsun sola hapsolmasın ama ne fayda...shaqiri gelse keşke o zamana kadar..

Ligin en zor deplasmanı.Hayırlısı olsun kaybedip şu ezikleri havaya sokmayalım.

Son satırlar hariç dediklerine katılıyorum abi . Temkinli olmak konusunda haklısın . Ama Samsun maçında 2-0 geriye düşünce sallayıp , 4-2 ' ye gelince coşangillerden değilimdir ya :)

Ben daha çok Fb nin sağlam bir ceza alıp , Bjk ' nin de bir miktar - puan cezası alması ihtimali üzerine bu kadar iddalı konuştum .

Sence , playy-offtan önce bu cezalar verilirse , banko şampiyon olmaz mıyız abi ?

Play-off 'a 6-7 puan önde girsek, ki bu da zor. Artık hedefler tükenmediğinden takımlar arasında fark açılmaz diye düşünüyorum. 15-20 puan farklar zirveye oynayan takımlar iddiasızlaştığında oluşabiliyordu. Artık 4ncü olan da 5nci olan da asılacak, puan farkını minimumda tutmaya çalışacak.

2nci 3ncü olan takımlar -puan cezası alırsa dediğin olabilir.

Biz - puan değil, küme düşme cezası beklediğimiz için, görüş ayrılığı yaşıyor olabiliriz.

0-4 aliriz

cok önemli mac, bkaybedersek, hatta beraberlik bile cok kötü olabilir

fb ve bjk puan kaybetseydi sorun olmazdi ama kaybetmiyorlar, haftaya da kaybetmezler

İnşallah bu maçtan da galibiyetle ayrılacağız. :)

büyüklere karşı oynayamıyorlar bu sezon.

ebouenin yerinde oynayan sabrinin tam form tuttuğu ve maç eksiğini kapattığı tam olarak söyleyemeyiz. ama geçen maçlardan daha iyi olacağı kesin. en azından savunma anlamında büyük bir hata yapmayacaktır.

baroş yerine de büyük olsalık sercan oynayacaktır ve bence bu maçta hata yapmaya müsait eskişehir savunmasına karşı yıldız olacaktır.

sonuç olarak eskişehir kötü bir durumda. teknik direktörlerinin takıma ne oynatmaya çalıştığını henüz anlayan yok ve bence ersun yanal eskişehir takımının özelliklerini eksikliklerini veya fazlalıklarını tam kavrayamamış durumda. zaman alacak bu.

kısacası Allah izin verirse yener geçeriz.

Benim tercihim eskişehir maçı ilk 11 bu olurdu.

314820_Galatasaray_SK.jpg

bu macin önemi anlatilir gibi degil beyler, cok önemli bir mac

En zorlu viraj.

virajı alırsak bu ligde bundan sonra kolay kolay kaybetmeyiz.

Geri
Üst Alt