STSL 11/12 H:21 | Eskişehirspor 0-0 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:21 | Eskişehirspor 0-0 Galatasaray | Maç Sonucu

Kötü oynadık, zemin kötüydü, puan kaybedecegimizi adım gibi de biliyordum, hakeme de çatmıyorum ama Cüneyt Çakır'ın nasıl Fifa kokartlı oldugunu 2 yıldır anlamıyorum. Avantaja bırakmıyor, aleyhimize lehimize sürekli faul çalıyor, düdük sesinden başım ağrıdı nerdeyse. Çok durduruyor oyunu, oyunun temposunu bozuyor. Neyse hakeme çatmıyorum belliydi zaten puan kaybedecegimiz.

Takımımız sakatlanmaktan çekindiği için, pek zorlamadı. Eses 4 maçtan beri yenildiği için kazanmak istedi. Hürriyet ve Alper takoz gibi girdi. Allah'tan bir sakatlık çıkmadı. Ben alınan 1 puandan mutluyum. Sıkıntı yok.

ne puan farkı ligde rakipmi var hepsi şikeden sabıkalı onlar pislikleriyle uğraşa dursunlar bu ligde şampiyon olmak çokta mutlu etmez ama avuıpaya gitmenin yolu da bu.

öküzle möküzle olmuyor bu işler güç kuvvet kondisyon

Yavrucum diyorum ki, biz teknik, pasa dayalı bi takımız anlayabiliyor musun? Eskişehir ise daha çok mücadeleye dayalı, kalaslarla dolu takım. Hangi takımı etkiler bu daha çok ? Düşünebiliyor musun ?

Aydınus>Çakır kesinlikle katılanların çok olduğunu düşünüyorum.

bi adam dakikada 2 kez oyun durdururmu ya resmen atağa çıkıcakken avantajı kesermi

9 da 9 yaparken takım mükemmel barca gibi oynuyor denir.1 mac tökezliyelim takım çok kötü bitmiş gibi yorumlar geliyor hemen.Bu takımın puan kaybetmeye hakkı yokmu bütün maçlardan 3 puan bekleyenler var heralde.

Arkadaşlar 2 kanatta işlemiyor.Olmaz böyle kimi alacaklarsa alsınlar artık bu ne dir arkadaş.Bir tane orta açmadi kanatlar.Nasil gol atacaksın ki?

Ligin en fazla gol atan takımıyız.. O kadar golü nasıl attıysak yine atarız merak etme

Bu tür günlerde Galatasaray´li olmaktan yine utaniyorum.

Takim´in yüzünden degil,oyuncularimizla felan gurur duyuyorum.Ama buradaki sözde Galatasaray´lilar varken kendisine Galatasaray´li demek biraz utanc vericidir.

Sirf transfer isteyen,takimin tarihini hic bilmeyen,takim iyi giderken "eeh idare eder" diyen,takim kötü giderken hic desteklemeyen,takimin 15 mactir kayip etmedigi halde son macda berabere kaldi diye miziklayan insanlar Galatasaray´li degildir.

Fener Sow´u aldi,oraya gidin.Ne de olsa Transfer var.

Tamam canım sen büyük galatasaylısın.Biz yazmayalim bi şey maçada gitmeyelim sen git .

Shaqiri dışında bu takıma forvette şart oğlu şart..

Allah kahretsin su es es denen serefsiz takımı da,bu macı o zeminde oynatan federasyonu da,alperi de,hürriyeti de...

İyi tarafından bakarsak Shaqiri için girişimler hızlanabilir. O bölgeye ihtiyaç var çünkü.

yiğit'e kimse sallamamış daha hayret :lol:

Bunu saymayalım. Sakatlık da olmadığı için şanslıyız.

Hakemle alakası yok.Oyun kötüydü.

oyun kötü olabilir. oyunu devamlı durdurdu, kontraya çıkıyoruz, atağı kesip faul veriyor. 2li mücadelelere devamlı faul veriyor. 57.dk de bariz alpere kırmızıyı vermiyor

şu varki servet tamamen bitmiş hocanın gözünde, kazımı bek oynatmayı bile göze aldı keşke urfl beke çekseydi serveti alsaydı

hakem ve zeminle alakası yok. o es esliler nasıl baskı kurdular bize. bizimkiler baskı dahi kuramadı yapmayın etmeyin !

Sampiyonluk şarkısı düşmesin dillerden,

Bizimkiler haylaaaa 3 ün 5 in pazarlıgını yapsınlar. biz küçük taraftarmıyızki acaba pahalı transfer haketmiyoruz onu anlamıyorum. her sene her sene cingene pazarlıgı. Ebueyi bile alamıyorlardı o kadar fiyat düsmeselerdi. yani biz almadık onu Arsenal verdi onu bize.

Geri
Üst Alt