STSL 11/12 H:21 | Eskişehirspor 0-0 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:21 | Eskişehirspor 0-0 Galatasaray | Maç Sonucu

Beyler Sabri oyundan çıktıktan sonra kazım sağ bektemi oynadı yoksa ben mi yanlış gördüm?

hürriyet serefsizligin kitabını yazmıs hıyarogluhıyar

şunu anladım ki takımımız buz pateninde çok kötü gerçekten

Cüneyt Cakir iyi felan degil.

Bu ligde kendisini satmadi diye Fifa Kokarti verildi.

Bu haftada TFF´e yaptigimiz baskidan sonra bu tür maclarin olacagini cok iyi biliyorum.Antep deplasmaninda yine 102390193 hakem hatalari olacak,bundan cok eminim.

Bu maçta Shaqiri olsa sonuç ne olacaktıki ? Bu sahada Messi olsa bir şey yapamazdı.

Ne Emre ne de Kazım bir çalım bile yapamadı, taktik olarak tek forvetli sistemlerde kanatların oyuncu eksiltmesi çok önemlidir ki forveti tutan adamlardan birisi kanada basmaya gitsin forvet rahat kalsın bu konuda çok eksiktik bugün sizce Shaqiri hiç adam eksiltmezmiydi bu maç ? Bence eksiltirdi ve çok daha faydalı olurdu.

Fatih Terim: "Eskisehirspor bizden daha iyi oynadi. Zemin iki takim icinde ayni. Ilk defa 1 puana sevinebiliriz."

Hocamızı alkışlıyorum. Çok doğru açıklama yapmış. Fb olsa puan kaybını tuvaletlere, saha zeminine bağlardı.

Hersey biryana..

Yil 2012..

Ligin Markasi, Markasi diyorlar....

Lig Tv Para basiyor diyorlar....

Hadi saçma sapan Transferlerede eyvallah...

Ama,

Bu Zamin ney Arkadas ya... 2012 Yilinda bu Zemin ney..??

Illaki Sivasspor'un o saçma sapan Zemini gibi UEFA'mi bir el armalida Zemin isitmali olmali..??

Her Kis zamaninda böyle Zeminlerde maç oluyor.. Herkes Galatasaray'dan galibiyet bekliyor bende galibiyet olmayacagina 80% emin olarak insallah kimse sakatlanmaz diye duruyorum...

Rezalet ya.. 2012 ye gelmisiz, Onca Paralar dönüyor Futbol Sektöründe ama bir Almanya 3. Bundesliga sartlarinda bile Zemin yok Kocaman TSL'de..

Yalnız önümüzde zor deplasmalar var bursa,antep v.b umarım Baros haftaya haftasonu maçında forma giyebilir yoksa çift forvet oynasakta Elmander tek kalıyor ilerde.

Bizim futbolcular tedirgindi. Sakatlık korkusu ağır bastı bu maçta. Saha gerçekten rezaletti.

Arada bir olur böyle maçlar.

Haftaya Ankaragücünü farklı yenip tekrar havaya gireriz.

Belki Şakiri de gelir.

Baskan transfer icin gitmemis yurt disina kaynak ali dirust

Cüneyt Cakir iyi felan degil.

Bu ligde kendisini satmadi diye Fifa Kokarti verildi.

Bu haftada TFF´e yaptigimiz baskidan sonra bu tür maclarin olacagini cok iyi biliyorum.Antep deplasmaninda yine 102390193 hakem hatalari olacak,bundan cok eminim.

Doğmamış çocuğa don biçiyorsun renktaş. O kadar da değil artık.

Hersey biryana..

Yil 2012..

Ligin Markasi, Markasi diyorlar....

Lig Tv Para basiyor diyorlar....

Hadi saçma sapan Transferlerede eyvallah...

Ama,

Bu Zamin ney Arkadas ya... 2012 Yilinda bu Zemin ney..??

Illaki Sivasspor'un o saçma sapan Zemini gibi UEFA'mi bir el armalida Zemin isitmali olmali..??

Her Kis zamaninda böyle Zeminlerde maç oluyor.. Herkes Galatasaray'dan galibiyet bekliyor bende galibiyet olmayacagina 80% emin olarak insallah kimse sakatlanmaz diye duruyorum...

Rezalet ya.. 2012 ye gelmisiz, Onca Paralar dönüyor Futbol Sektöründe ama bir Almanya 3. Bundesliga sartlarinda bile Zemin yok Kocaman TSL'de..

haydi nöbete nöbet acıldı ilk sayfada yer kapın :asd:

Şampiyon olsak bile artık bu ligi ciddiye almama imkan yok. Şaibeli, türlü para babalarının tiyatro çevirdiği bir lig olmasına rağmen izlemeye devam ediyoruz da kurban pazarlarını andıran bir alanda 3. lig maçı bile olamayacak maçları izlemeyi haketmiyoruz. Ayrıca oyuncular da böyle sahalarda sakatlık pahasına oynamayı haketmiyor.

şu an eminim angutlar 'helal olsun eskişehir e ' iyi oynadılar yatmadılar GS ye bi eskişehir varmış şu ligde delikanlı gibi şeyler yazıyolardır :D he angut he geçen yıl da öyle diyodunuz şu an o takımın td ü içerde futbolcularının da adı mahkeme salonlarında :D şikeci pislikler sizi. bu sene seve seve nasıl şampiyon olunur göstericez size izleyin bizi :D

Geri
Üst Alt