STSL 11/12 H:21 | Eskişehirspor 0-0 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:21 | Eskişehirspor - Galatasaray | 22 Ocak | 19.00

en fazla üst üste galibiyet serisi kaç maç beyler ?

fener geçen yıl kaç maç kazandı ki ? 16 değil mi

Ard arda 13 maç kazanma rekoru mevcut .Fenerbahçe 16 maç kazandı belki ama arada kaşan maçlarda oldu.Geçen sene 8 maç üst üste kazandılar diye hatılıyorum.

Eskisehir deplasmani ve Bursa deplasmanindan cikarsak o rekor gelir!

Eskisehirsporun belkide en etkili hucum oyuncusu Veysel sari oynamayacak,gol yollarinda cok kisir görünüyorlar,bizde Baros yok ama son haftalarin formda oyunculari Sercan ve Engin var,Karabükspor macindada yürüyerek 5 attik,takim asiri yorgun degil fizik acidan 20 dakikalik tempoyla maci degistirebiliriz yedek külübemizde muhelemen bir Yigit tercihi olacak.

Ben gene ilk golü atip farkli bir skorla kazanicagimizi düsünüyorum.

elmander ve sercan show izliceğimizden eminim ve selcuk müthis bir oyun oynayacak frikikden bekliyorum bitane 3-0 alırız

0-1 olsun bizim olsun

hic birsey belli olmaz, bu maci alirsak yolumuz iyce acilmis olur. EsEs beni biraz olsun zor deplasman diye aklimin ucunda ama bu kadar rahat gol atan Galatasaray her turlu cikar bu tur maclardan tek sorunumuz son maclarda maclara cok kotu basliyoruz ve konsentrasyon eksikligi ortaya cikiyor. bu sorun cozulurse 13 maci birakin Besiktas Trabzon ve Fenerbahce maclari haric kolay kolay puan kayib etmeyiz.

hatta bu takimlar arasinda sadece Trabzonsporun "futbol anlayisi" ve oynadiklari oyun konusunda bir direnci olur. Ki Besiktas cok hucuma donuk oynasa bile cok acik veriyorlar ve kontra yemege cok uygun bir takim (bizim takimda bu konuda ligimizde rakip takimlara gore en az 2 adim onde)

Fenerbahce dersek.. geciniz onlarda olan bu karmasa bu sezon boyunca onlar icin her macta puan kayibi riskini buyutmus durumdadir.

Eskisehirspor maclarinda her zaman hakem kararlari ile cok zorlandik... insallah Aliriz bu maci.

fener bursa macında berabere kalmıştı. onun icin üst üste kazanmadı yani. beşiktaşın 13 mac üst üste galibiyeti var. nasıl başarmışlar anlayamadım.

İnşallah kazanırız.Fakat fikstüre bakdığım zaman es-es ve bursa deplasmanları bizim için önemli sınavlar.

eses eskı coskusunu kaybettı arkadaslar buyuk takım geldı dıye ekstra motıve olurlar ama sakın oynarsak rahat alırız macı yeterkı ılk gol bızden gelsın

Ben bu maçta Sercan'dan patlama bekliyorum..Yiğit Gökoğlan inşallah sağ kanatta dikiş tutturur..

Bu 2 deplasmanı (Eskişehir-Bursa) kazanırsak, bu lig bitti demektir.

İnşallah kazanırız.Fakat fikstüre bakdığım zaman es-es ve bursa deplasmanları bizim için önemli sınavlar.

2 si de , ne TS , ne de Gençler maçından daha zor değil.

Takım son maçlarda biraz boşlasa da, Terim 'e çok güveniyorum. Beraberlik almamız mümkün ama bence bu da sürpriz olur.

En çok çekindiğim maçlardan birisidir eskişehir deplasmanı. İnşaallah kazasız belasız atlatırız. 3 puanla dönersek harika olacak.

Geri
Üst Alt